El Danubi: Mercats de Nadal


 • Estàs a
 • Inici
 • > creuers
 • El Danubi: Mercats de Nadal
 • 5 dies, avió i creuer, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en cabina doble.
1195 €
El Danubi: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • El Danubi: Mercats de Nadal

  Preu base per persona en cabina doble. 1195 €

 • Itinerari

  Viu l’experiència dels Mercats de Nadal còmodament a bord d’un creuer. Gaudeix de la màgia d’advent que es respira a Viena, les seves places , palaus i carrerons s’omplen de color i alegria.  Visita Budapest, “la perla del Danubi, a tots els seus encants s’hi suma el gran mercat nadalenc on trobaràs artesania i gastronomia local.  Tindràs oportunitat de passejar pel centre històric de Bratislava, la capital d’Eslovàquia. Aquest viatge t’agradarà!

   

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

  6 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Viena

  Presentació a l'Aeroport de Barcelona a les 05.00 hores per sortir en el vol LH1137 de Lufthansa de les 06.50 hores en direcció a Viena (via Munic). En arribar, ens dirigirem al centre de la ciutat on trobarem els famosos mercats de nadal davant de la plaça de l'ajuntament, Rathaus. Un cop allà disposarem de temps lliure per explorar les paradetes d'artesania i menjar. Dinar lliure als mercats (no inclòs). A l'hora convinguda trasllat i embarcament al creuer MS Vivaldi 5 àncores. Seguidament, presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar i nit de navegació.

   

  7 de desembre. Divendres.

  Budapest.

  Esmorzar a bord. Al matí visitarem la ciutat de Budapest. Aquesta sorprenent ciutat està separada en dues parts: Buda amb els seus turons i valls; i Pest la part més plana on s'ofereix una bonica panoràmica de Danubi, classificada com a  patrimoni cultural mundial per la UNESCO. Visitarem els mercats de nadal situats la plaça Vörösmarty. És considerat un dels mercats més grans d'Europa, amb predomini d'artesania. Retorn al vaixell per dinar. Tarda lliure per descobrir la ciutat. Sortida del creuer en direcció a Bratislava. Sopar i nit de navegació. Opcional: a la tarda, visita dels banys Gallert, els banys termals més famosos de la ciutat i un dels més prestigiosos de tota Europa. La sala principal és d'estil Nouveau i compte amb uns bonics mosaics. Temps lliure per banyar-nos i reposar. 67 €.

   

  8 de desembre. Dissabte.

  Bratislava.

  Matí de navegació. Esmorzar a bord. Durant el matí disposarem de diferents activitats dins del vaixell. Dinar en el creuer. Arribada a la capital eslovaca a primera hora de la tarda. L'encant de Bratislava resideix en el seu centre històric: palaus barrocs, esglésies i places. També tindrem temps per visitar el mercat de nadal que conté gran diversitat de peces d'artesania i art eslovac. Retorn al vaixell. Sopar i nit de gala. Sortida a la nit en direcció a Viena.

   

  9 de desembre. Diumenge.

  Viena

  Arribada a Viena a primera hora del matí. Esmorzar a bord. Opcional: Al matí farem una visita panoràmica de la ciutat, podrem veure els llocs més emblemàtics de la capital austríaca com: la Noria gegant del Prater, el canal del Danubi i recorrerem el RingStrasse on es troben localitzats el Museu d'arts aplicades, el Stadtpark amb la famosa estàtua de Johan Strauss, l'opera de l'estat i el palau imperial Hofburg. Seguirem la nostra visita fins a arribar al Palau Schonbrunn, Aquest palau és conegut com el Versalles vienès, va ser la residència de la dinastia dels Habsburg i el centre social de la ciutat durant el segle XIX. Visitarem el seu espectacular interior i jardins. Durant el mes de desembre també trobem uns mercats de nadal a l'entrada del Palau on es venen diferents artesanies i el famós vi calent Gluhwein. 50 € Participació mínima 20 persones. Qui no contracti la visita opcional al Palau del Schonbrunn disposarà de temps lliure per acabar d'explorar la ciutat, retorn al vaixell. Dinar. A la tarda, ens desplaçarem al centre Viena on farem una visita guiada dels llocs més representatius, com la Catedral de Sant Esteve. Trasllat al vaixell, sopar i allotjament.

   

  10 de desembre. Dilluns.

  Viena – Barcelona

  Esmorzar al vaixell. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Viena. (dinar no inclòs). Sortida en el vol LH2329 (via Munic) de les 13.15 hores. Arribada a l'aeroport de Barcelona, terminal T1 a les 17.45 hores. Fi dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa.(Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge. 
  • Allotjament al creuer 
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Begudes. 
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
  • Propines del creuer no incloses. 


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en cabina doble. 1.195,00 € 1.160,00 €

  Suplement Cabina doble pont superior (per cabina) 290.00€
  Suplement cabina individual 320.00€
  Compra Anticipada -35.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -35.00€
  Opcional:visita als banys Gallert 67.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 40.00€
  Visita panoràmica de Viena i Palau de Schonbrunn 50.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer 2018