Experiència modernista
 • Estàs a
 • Inici
 • > experiencies
 • Experiència modernista
 • Experiència cultural a Barcelona
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona
85 €
Experiència modernista

Sol·licita el teu pressupost

 • Experiència modernista

  Preu per persona 85 €

 • Descripció

  Aquesta proposta inclou una visita al Palau Güell, residència familiar d’Eusebi Güell mecenes d’Antoni Gaudí, i una oferta gastronòmica de gran interès en un magnífic restaurant Modernista.

  L’Experiència Modernista es realitza en horari de tarda (18.30h). El recorregut comença al PalauGüell, situat a tocar de la Rambla i declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. L’edifici va ser construït entre 1885 i 1890 pel famós arquitecte Antoni Gaudí i és l’únic exemple d’arquitectura domèstica que Gaudí va completar.

  Els visitants realitzaran una visita guiada d’1 hora en grups de màxim 25 persones utilitzant un sistema d’audioguies **. Durant el circuit estaran acompanyats pel guia del seu grup.

  En acabar la visita un il·lustre personatge Modernista els donarà la benvinguda a la sortida del Palau Güell i els acompanyarà fent una passejada per la Rambla a l’Hotel España, establiment de 4 estrelles. L’històric edifici inaugurat fa més de 150 anys amb el nom de Fonda España va ser reformat a la fi del segle XIX pel prestigiós arquitecte català Lluís Domènech i Montaner.

  Al saló privat Sirenas d’aquest magnífic edifici modernista el nostre amfitrió els desvetllarà alguns secrets de l’hotel i els explicarà quines són les seves inquietuds a la Barcelona de 1900.

  Posteriorment el nostre personatge oferirà als seus convidats un menú dissenyat especialment per a l’ocasió pel prestigiós xef Martín Berasategui, posseïdor de Tres Estrelles Michelin. La proposta gastronòmica està inspirada en la cuina catalana de principis del S.XX.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Visita al Palau Güell *, residència d'Eusebi Güell, mecenes d'Antoni Gaudí, amb audioguies (1h). Els grups han de ser de mínim 10 persones.
  • Passeig pels voltants de la Rambla (25 minuts aprox.) Fins a l'Hotel Espanya (4 estrelles) guiat per un actor caracteritzat de personatge obrer.
  • Benvinguda a l'Hotel i breu explicació arquitectònica de la rehabilitació duta a terme per l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.
  • Menú Modernista dissenyat pel xef Martín Berasategui (3 estrelles Michelin) i inspirat en la cuina tradicional catalana de principis del segle XX.
  • Diàleg amb un il · lustre personatge de l'època que relata curiositats i els fets més rellevants de la Barcelona de 1905.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu client
  Preu per persona 85,00 €  L’activitat té una durada de 4 – 4.30h i no es recomana per a nens de menys de 8 anys.

  Horaris:

  Exciting Modernism es porta a terme durant el mes de juliol els dissabtes i a partir de setembre els divendres i dissabtes.

  Divendres i dissabtes:

  18:30 Recepció a l’entrada del Palau. .

  18:45 Entrada i inici de la visita guiada amb audioguies en l’idioma pre-seleccionat en fer la reserva. Grups màxims de 25 persones

  20:00 En acabar la visita un il·lustre personatge modernista acompanyarà als seus hostes cap a l’Hotel España  (4 Estrelles c / Sant Pau, 11) donant un passeig per les Rambles i voltants.

  20:15 Benvinguda a l’Hotel i breu explicació sobre les peculiaritats arquitectòniques de l’establiment i la reforma duta a terme a finals del S XIX per l’il · lustre arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

  20:45 Sopar al saló privat “Sirenes”.

  22:30 Els convidats dialoguen amb l’amfitrió que els explica les seves inquietuds i alguns dels secrets més ben guardats de la Barcelona de 1904.

  23:00 Fi de l’experiència modernista.:

  Punt de trobada:

  El punt de trobada és a l’entrada del Palau Güell, C / Nou de la Rambla 3 – 5 (molt a prop de les Rambles). Metro L-3, parada Drassanes i Liceu.

  Per les característiques arquitectòniques del Palau Güell les visites guiades s’organitzen en grups de 25 persones. En el cas de persones amb mobilitat reduïda ha de consultar amb l’organització la disponibilitat de cadires de rodes.

  Preguem rigorosa puntualitat ja que els grups es conformen per ordre d’arribada a l’hora confirmada i un cop realitzada l’entrada del grup al Palau Güell ja no es podrà accedir a l’interior. L’última hora d’entrada al Palau Güell és a les 18.45h

 • Condicions generals