Albi, Cordes i Gaillac


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Albi, Cordes i Gaillac
 • 3 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
470 €
Albi, Cordes i Gaillac

Sol·licita el teu pressupost

 • Albi, Cordes i Gaillac

  Preu base per persona en habitació doble 470 €

 • Itinerari

  14 de maig. Dissabte.

  Punts d’origen – Albi.

  Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a la Frontera amb França. Arribada a la bonica ciutat d’Albi, ciutat natal de Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda amb el nom de la “ciutat vermella” gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Dinar. A la tarda, començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la que destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la Catedral de Sainte-Cècile. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’Església Catòlica davant l’heretgia càtara. La Catedral és gairebé tant austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible pels amants de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat per Vieil Alby, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: El Pont Vieux, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Sopar i allotjament al Grand Hotel d’Orleans 3* o similar.

   

  15 de maig. Diumenge.

  Albi – Cordes Sur Ciel – Albi.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Cordes Sur Ciel, una meravella medieval situada damunt d’un turó. Realitzarem la visita guiada d’aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. A l’hora convinguda, retorn a Albi. Dinar. A la tarda, podrem visitar el Museu Toulouse Lautrec, amb més de 1000 obres del geni postimpressionista, entre les que es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El Museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. A l’hora convinguda , si el temps ens ho permet, realitzarem un passeig en gavarra que ens oferirà insòlites panoràmiques del patrimoni d’Albi. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 de maig. Dilluns.

  Albi – Gaillac – Castelnau de Montmiral – Puycelsi - Punts d’origen.

  Esmorzar. Aquest dia ens traslladarem a Gaillac per visitar aquesta ciutat de plaers vinícoles i grans descobriments. Situada en un meandre del Tarn, cultiva un genuí art de viure. Gràcies a la seva cultura, el seu vi, els seus habitants i el seu patrimoni natural i històric, Gaillac posseeix totes les característiques del típic poble de postal. A través del nostre recorregut, coneixerem els seus carrerons plens de vida i els seus nombrosos monuments com l’església de Saint Pierre o la plaça del Griffoul. Continuarem el nostre recorregut cap a Castelnau de Montmiral, poble medieval considerat un dels més bells de França. L’encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota són testimonis d’una història i patrimoni que segueixen molt presents. Seguirem la nostra ruta a Puycelsi, inclosa a la llista de “Les plus beaux villages de France”, juntament amb Castelnau de Montmiral. Finalitzarem les nostres visites amb un típic celler de la zona. Dinar. En acabar, retorn cap a la nostra població d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.   Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coicidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 470,00 € 455,00 €

  Suplement individual 70.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Octubre 2015