Alsàcia, Mercats de Nadal


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Alsàcia, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
695 €
Alsàcia, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Alsàcia, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 695 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona - Mulhouse.

  Presentació als mostradors de la companyia Swiss de la termi­nal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 7.45 h. Sortida amb el vol LX01953 a les 9.45 h. Arribada a l’aeroport de Zurich a les 11.40h i trasllat a Mulhouse. Arribada a l’hotel Bristol 3* (cèntric) o similar i dinar. Aquesta tarda, amb el nostre acompanyant, passejarem per aquesta ciutat d’art i d’història que revela els seus encants als seus diferents barris sense deixar de sorprendre al visitant: vidrieres del segle XIV, façanes d’estil renaixentista renà, palauets, parcs i jardins herèn­cia de segles passats. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita al seu Mercat de Nadal que es situa davant de l’església de St. Etienne. Sopar. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Segon dia.

  Mulhouse - Estrasburg - Mulhouse.

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Estrasburg, on realitzarem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga, de la qual hi destaca la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d’alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l’encantador barri d’Estrasburg, ple de cases amb entramats de fusta decorades amb corones d’advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d’Estrasburg situat al peu de la Catedral Gòtica d’Estrasburg i la ciutat vella. A l’hora convin­guda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Mulhouse - Obernai - Riquewihr - Colmar - Mulhouse.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular, en el que realitzarem un recorregut panoràmic. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda, passejarem per Colmar, una preciosa ciutat plena de canals i casetes de fusta que acull cinc mercats nadalencs, cadascun amb una especialitat diferent. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Mulhouse - Zurich - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Zurich, capital financera i econòmica de Suïssa. Disposarem de temps al seu mercat de Nadal, considerat dels més bonics d’Europa. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport on agafarem el vol LX01956 de la Swiss. Sortida a les 17.20 h amb arribada a l’Aeroport de Barcelona a les 19.05 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió classe turista de la companyia Swiss (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Zurich.
  • Allotjament en hotel de 3* cèntric a Mulhouse.
  • Pensió completa.
  • Visites segons itinerari.
  • Guia acompanyant en tot el viat­ge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes als àpats.
  • Extres personals.
  • Altres no mencionats expressament com a inclosos.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 855,00 € 695,00 €

  Suplement individual 95.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Febrer 2016