Aurores boreals 2016


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Aurores boreals 2016
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2295 €
Aurores boreals 2016

Sol·licita el teu pressupost

 • Aurores boreals 2016

  Preu per persona base habitació doble 2295 €

 • Itinerari

  Només durant pocs mesos és possible contemplar una de les meravelles més increïbles de la naturalesa: les aurores boreals. A Noruega, i especialment, a la ciutat de Tromso es donen les condicions necessàries perquè aquest fet es produeixi, tot i que no sempre és així. Sens dubte, observar les aurores és una de les experiències que s’ha de gaudir, almenys una vegada, al llarg de la nostra vida.

   

  3 de març. Dijous.

  Barcelona – Tromso

  Presentació a l'aeroport de Barcelona Terminal 2 a les 11h davant del mostrador companyia Norwegian. Sortida en vol DY1741 de les 13.00 amb destinació Oslo. Connexió amb el vol DY328 de les 19.45h amb destinació Tromso. Arribada a les 21.40h i trasllat al cèntric Thon Hotel Tromso o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  4 de març. Divendres.

  Tromso

  Esmorzar escandinau. Visita panoràmica amb un guia local d’aquesta ciutat rodejada de muntanyes i aigües blaves. Dinar. A la tarda visita al Museu Polar i temps lliure per relaxar-se abans d’explorar la nit. Sopar a l’hotel. Sortida amb un especialista per a la recerca de l’aurora boreal. Allotjament al Thon Hotel Tromso o similar.

   

   

  5 de març. Dissabte.

  Tromso – Narvik

  Esmorzar escandinau. Ens dirigim cap a la regió de Narvik, descobrint pel camí increïbles paisatges i carreteres situades entre parets de neu. Visitarem el zoològic més septentrional del món, on podrem observar els grans depredadors de l’Àrtic: l’ós bru, el linx, el llop o el glotón. També podrem veure cérvols, ants vermells, rens, bous mesquers i guineus polars. Dinar. Continuació cap a Narvik, la famosa ciutat del port, on visitarem el Museu de Guerra de Narvik. Sopar i allotjament a l’Hotel Rica Narvik o similar.

   

   

  6 de març. Diumenge.

  Narvik – Svolvaer

  Esmorzar escandinau. Sortida cap a Vesteralen, el regne de grans i petites illes que formen un magnífic paisatge natural. El terreny varia des de muntanyes alpines, a suaus turons, profundes valls, platges de sorra blanca i estrets fiords. Visitarem una granja de rens per descobrir l’animal típic de la zona i per aprendre més coses sobre la cultura Sami dintre d’un lavvo al voltant del foc. Després coneixerem el ramat de rens i els donarem de menjar. Dinar. Continuació cap a Svolvae , capital de les Lofoten. Sopar i allotjament al Thon Hotel Lofoten o similar.

   

   

  7 de març. Dilluns.

  Svolvaer – Stamsund Hurtigruten

  Esmorzar escandinau. Sortida a través de les illes Lofoten, dominades pel enorme pic nevat que ve directament del mar. Separades de terra ferma pel Vestfjord, les illes creen una cadena d’uns 150km de nord a sud. Descobrirem els pobles de pescadors en temporada alta de pesca del bacallà i visitarem el Museu Noruec dels Pobles Pescadors. Dinar. Sortida cap a Stamsund i embarcament a bord del llegendari Hurtigruten. Sopar i allotjament a bord en camarots interiors. Al vespre, recomanem sortir a la terrassa doncs aquest creuer ofereix excel·lents condicions per observar l’aurora boreal.

   

   

   

   

  8 de març. Dimarts.

  Hurtigruten – Tromso- Oslo

  Esmorzar a bord. Gaudirem de la travessa del matí i de la llum que poc a poc il·lumina els preciosos paisatges blancs i els fiords propers. Dinar a bord. Arribada a Tromso per la tarda i trasllat a l’aeroport . Vol a Oslo DY1740 de les 17.40 hores. Trasllat a l’hotel Thon Europa o similar. Sopar i allotjament.

   

   

   

  9 de març. Dimecres.

  Oslo

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings . Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia.

  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de març. Dijous.

  Oslo – Barcelona

  Esmorzar escandinau i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol DY1740 de les 09.00h amb destinació Barcelona. Arribada a les 12.20 i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió de la companyia NORWEGIAN en classe turista. Allotjament als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites segons detall del programa. Guia acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els àpats. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.640,00 € 2.295,00 €

  Suplement habitació individual 380.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.      

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.     Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones: La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  abril 2015