Balneari Sicilia (Aragó)


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Balneari Sicilia (Aragó)
 • 5 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
495 €
Balneari Sicilia (Aragó)

Sol·licita el teu pressupost

 • Balneari Sicilia (Aragó)

  Preu base per persona en habitació doble 495 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen – Jaraba.

  Sortida des dels nostres punts d’origen en direcció a Jaraba. Arribada al Balneari Sicília 4*. Dinar. Distribució d’habitacions. A la tarda, gaudirem d’assessorament mèdic per tal de personalitzar els tractaments i tindrem accés a la piscina activa. Sopar i allotjament al Balneari Sicília 4*.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Jaraba: excursió de mig dia al “Cañon del Río Mesa”.

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer tractaments, usar la piscina termal o el gimnàs del Balneari. Dinar. Visita panoràmica a las Hoces del Mesa, un dels espais naturals protegits més espectaculars i desconeguts de la província de Zaragoza. També  visitarem la Gruta de las Maravillas i realitzarem una parada a l’Ermita de San Daniel, un mirador sobre l’embassament de la Tranquera. Sopar i allotjament al Balneari.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Jaraba: excursió de mig dia a Medinaceli i el Monestir de Santa Maria de Huerta.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a fer tractaments, usar la piscina termal o el gimnàs del Balneari. Dinar. Més tard, visitarem el Monestir Cistercenc de Santa Maria de Huerta, un dels monuments més importants de la província de Soria. Ens desplaçarem fins a la bonica població de Medinaceli, declarada Conjunt Històric Artístic. Passejarem pels seus carrerons i podrem gaudir d’aquesta ciutat que ha conservat l’encant de ciutat medieval.  Sopar i allotjament al Balneari.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Jaraba: excursió de mig dia al “Monasterio de Piedra”

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer tractaments, usar la piscina termal o el gimnàs del Balneari. Dinar. Després visitarem el Parc Natural del “Monasterio de Piedra” de gran bellesa paisatgística i el conjunt monumental de l'antic monestir. Sopar i allotjament al Balneari.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Jaraba - Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Durant l’últim matí, podrem seguir amb els tractaments, usar la piscina termal o el gimnàs del Balneari. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi inclosos als àpats. Allotjament al Balneari Sicília 4*. Acompanyant de Promoviatges. Visites indicades. Ús de barnús. Cura hidropònica. Dues tècniques termal - terapèutiques a escollir: sessió aqua-gym, sessió tonificació, “terma” d’aromes, càmera de sal i canals flebotònics. Ús de la piscina termal i gimnàs en horari de matí. Participació gratuïta a les activitats guiades: pilates, escola d’esquena, exercicis respiratoris o passeigs dinàmics.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coicidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 575,00 € 495,00 €

  Suplement individual 125.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Setembre 2015