Cap Nord i les Illes Lofoten - El Sol de Mitjanit


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Cap Nord i les Illes Lofoten - El Sol de Mitjanit
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2965 €
Cap Nord i les Illes Lofoten - El Sol de Mitjanit

Sol·licita el teu pressupost

 • Cap Nord i les Illes Lofoten - El Sol de Mitjanit

  Preu per persona base habitació doble 2965 €

 • Itinerari

  ENTREGA DOCUMENTACIONS I INFORMACIÓN PRÒXIMA SORTIDA – 24 DE MAIG - 16:30H. - HOTEL CATALONIA RAMBLAS (C/Pelai, 28. Barcelona)

   

   

  9 de juny. Dijous.

  Barcelona – Honnisvag

  Presentació a la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona per agafar el vol de Scandinavian Airlines de les 13:30 direcció Honnisvag (via Oslo i Tromso). Arribada a Honnisvag a les 22.18. Aquesta població és la més gran de l’illa de Mageroya, on està situat el Cap Nord. Trasllat a l’hotel Scandic Honningsvag o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de juny. Divendres.

  Honnisvag – Gjesvaer – Cap Nord

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens embarcarem en un vaixell que ens traslladarà fins a l’illa de Gjesvaer, coneguda amb el nom de la illa dels ocells, per la gran quantitat d’aus atlàntiques que fan d’ella la seva llar. Durant la nostra travessa per la seva Reserva Natural podrem observar milers de varietats d’ocells. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, ens desplaçarem fins al Cap Nord, el punt accessible a peu situat més al nord del món. En aquest punt podrem gaudir de les vistes des del penya-segat a 307 metres d’alçada. Sopar. A les 24:00 hores, des del mirador, podrem observar el sol de mitjanit, fenomen que només es produeix al voltant del solstici d’estiu quan els dies tenen 24 hores de sol i les nits són tant lluminoses com els dies. Trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  11 de juny. Dissabte.

  Honnisvag – Alta

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí deixarem l’illa de Mageroya i per un túnel submarí recorrerem els paisatges de la regió de Finnmark, la més septentrional del país. Paratges agrestes amb natura aclimatada a les baixes temperatures hivernals ens acompanyaran fins a Alta, un dels majors centres educatius i de investigació del nord de Noruega. Dinar en un restaurant. A la tarda podrem visitar els gravats rupestres al museu de la ciutat. Aquests gravats segueixen el rastre d’un assentament a la zona que data del 4200 al 500 a.C.. Es tracta del major testimoni de l’existència d’activitat humana al llunyà nord des d’anys prehistòrics, per això, és considerat Patrimoni de la Humanitat. Trasllat a l’hotel Scandic Alta o similar. Sopar i allotjament.

   

  12 de juny. Diumenge.

  Alta – Tromso

  Esmorzar a l’hotel. Per traslladar-nos fins a Tromso, la carretera ens portarà per diferents fiords i ferris com el de Oldedalen fins a Lyngen i de Svensby fins a Breivik. Es en aquesta zona de  l’Oest de Noruega, on és molt comú desplaçar-se amb ferri, degut a la dificultat d’arribar per terra als diferents punts del país. Aquest recorregut és d’una bellesa paisatgística incomparable. Arribada a Tromso a l’hora de dinar . A la tarda, gaudirem d’una visita de la ciutat, de la qual podem destacar la Catedral Àrtica i el telefèric de Fjellheisen. Sopar en un restaurant. Més tard, ens traslladarem fins al port per embarcar-nos en el vaixell Hurtigruten, l’Exprés del Litoral. Nota informativa: algunes cabines tenen lliteres.

   

  13 de juny. Dilluns.

  Navegació – Tarda Svolvaer

  Esmorzar al vaixell. Al matí seguirem amb la nostra travessa amb el vaixell Hurtigurten. Dinar a bord. A primera hora de la tarda, travessarem l’estret de Raftsundet entre les illes Vesteralen i Lofoten. A bord del nostre vaixell entrarem al fiord del Troll, envoltat de parets verticals, és un dels de més bellesa del nord de Noruega. Les dimensions d’aquest fiord és de tant sols 2 kilòmetres de llarg i 100 metres d’ample. La maniobra de mitja volta del Hurtigruten en aquest passatge tant estret és sens dubte un dels moments inoblidables de la travessa. A la tarda arribarem a Svolvaer. Trasllat a l’hotel Scandic Svolvaer o similar.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  14 de juny. Dimarts.

  Svolvaer

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens endinsarem en les illes Lofoten, terra de mariners, artistes i escaladors pels seus paisatges muntanyosos. Principalment, visitarem els racons i pobles amb més encant com Henningsvaer, coneguda com la Venècia del nord. També coneixerem Nusfjord, del qual diuen que és el poble pesquer més vell i ben conservat del país i Reine, poble de postal en un entorn muntanyós. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem Å, el poble més al Sud de les Lofoten, dedicat a la pesca i a l’assecat de bacallà. Retorn a Svolvaer. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  15 de juny. Dimecres.

   Svolvaer – Evenes

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem cap a Fiskebøl, on agafarem un ferri fins a les illes Vesteralen. Recorrerem el paisatge d’aquestes illes fins arribar a una típica granja Sami, on aprendrem la cultura, les tradicions d’aquest curiós poble indígena autòcton de Noruega, dinar, també podrem donar de menjar als rens. Més tard, ens desplaçarem fins a Evenes. Sopar i allotjament al Evenes Fjordhotel o similar.

   

   

  16 de juny. Dijous.

  Evenes- Barcelona

  De bon matí, trasllat a l’aeroport de Evenes per agafar un vol (via Oslo) fins a Barcelona. Arribada a les 12:40 a Barcelona. Fi dels nostres serveis 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Els vols esmentats amb la companya Scandinavian Airlines. L’estada en els Hotels esmentats i al vaixell Hurtigurten, pensió completa segons l’itinerari, les visites esmentades com incloses. L’assegurança d’assistència  en viatge, guia acompanyant de Promoviatges.   Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa, despeses personals, begudes.    Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.400,00 € 2.965,00 €

  Suplement habitació individual 680.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 215.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)

   


  Grup màxim 25 persones 

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015