Costa Oest dels Estats Units


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Costa Oest dels Estats Units
 • 13 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
2016 EN PREPARACIÓ
Costa Oest dels Estats Units

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Oest dels Estats Units
 • Itinerari

                          

  La Costa Oest dels Estats Units és un dels destins més desitjats per a qualsevol tipus de  viatger. Serà per les pel·lícules de Hollywood,  pel seu glamour únic o per les llegendes i mites que amaguen les seves ciutats, però el què és segur és que la Costa Oest s’ha de visitar, com a mínim una vegada a la vida.

   

   

  Dia 1.

  Barcelona - Los Ángeles.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de US Airways a les 08.00 h. Sortida en el vol US-743 a les 10:45 h. via Filadelfia les 13.55 i connexió amb el vol a Los Ángeles. Arribada a les 18:50 h. Assistència i trasllat a l’hotel Millenium Biltmore (cat Primera sup) o similar. Distribució d’habitacions a l’hotel i sopar en un restaurant proper.

   

  Dia 2.

  Los Ángeles.

  Esmorzar. A primera hora, visita apanoràmica del centre de Los Ángeles i el Civic Center , Hollywood Boulevard, Sunset Street amb el Teatre Xinès i l’avinguda de les estrelles. Finalitzarem la visita a la zona comercial de Rodreo Drive. Dinar. A la tar­da ens traslladarem a les platges de Venice i la famosa localitat de Santa Mònica. Disposarem de temps lliure per la zona. Sopar en un restaurant proper. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Dia 3.

  Los Ángeles.

  Esmorzar . Avui visitarem Universal Studios, on gaudirem de les atraccions vinculades al món del cinema. Dinar i sopar lliure al parc, perquè pugueu aprofitar el vostre temps al màxim comptareu amb l’assistència del nostre guia. A una hora convin­guda retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Dia 4..

  Los Ángeles - Las Vegas.

  Esmorzar Sortida en autocar fins a l’estat de Nevada. Arribada a l’impressionant ciutat de Las Vegas. Continuació fins l’hotel Flamingo Las Vegas (cat. Primera sup) o similar. Distribució d’habitacions. Dinar. A la tarda farem un recorregut pel Strip amb el nostre guia, el cor de la ciutat dels casinos. Sopar i allotjament.

   

  Dia 5.

  Las Vegas - Zion Park - Bryce Canyon.

  Esmorzar. Passarem a l’Estat de Utah. Arribada a Zion Park on el curs del riu Virginia ha format aquest canyó natural. Dinar. A la tarda continuarem fins Brice Canyon on gaudirem de les extraordinàries formacions rocoses, que generen un espec­tacle visual únic. Continuarem fins a l'Hotel Ruby's Inn Bryce Canyon 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 6.

  Bryce Canyon - Monument Valley.

  Esmorzar. Travessa­rem les zones de les Vermillions Cliff fins a la ciutat de Page, situada a la vora del llac Powell. Continuarem cap a Kayenta, la porta d’entrada de Monument Valley on el vent i l’aigua han configurat unes formacions rocalloses extraordinàries, de color vermell, molt conegudes pel rodatge de les pel·lícules de l’Oest. Dinar. A la tarda farem un recorregut en 4x4 pels escenaris de Monument Valley. Trasllat a l’hotel Moenkopy Legacy Inn 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 7.

  Monument Valley - Grand Canyon.

  Esmorzar. A primera hora sortirem cap a un dels plats forts del nostre viatge, el Grand Canyon. Arribada a l’hotel Canyon Plaza Resort 4* o similar. Distribució d’habitacions i dinar. A la tarda farem un recorregut pels millors punts d’observació com Desert View o Grandview Point, on podrem gaudir de l’espectacle de la posta del Sol. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

   

  Dia 8

  Grand Canyon - Las Vegas.

  Esmorzar. Al matí disposarem de temps lliure: Podrem fer compres al Village o baixar un tram del Bright Angel Trail o fer un sobrevol en helicòpter. Dinar . A primera hora de la tarda, ruta amb autocar cap a Las Vegas. Arri­bada a l’hotel Flamingo Las Vegas (cat. Primera sup) o similar . Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament. Opcional: Possibilitat de contractar un sobrevol en helicòpter sobre el Grand Canyon de 30 minuts de durada. Per garantir la disponibilitat cal fer la reserva en el moment de fer la inscripció del viatge. Preu per persona: 190 €.

   

  Dia 9

  Las Vegas - San Francisco.

  Esmorzar. De bon matí trasllat a l’aeroport de Las Vegas per sortir en vol directe a San Francisco. Arri­bada i acomodació a l’hotel Holiday Inn Civic Center Cat 4*o similar . Dinar. A la tarda panoràmica de la ciutat: La Catedral, el Civic Garden, les fotogè­niques cases de Alamo Square i Lombard street. Sopar a l’hotel. Allotjament.

   

  Dia 10

  San Francisco.

  Esmorzar . Trasllat al moll per embarcar-nos en un ferri en direcció a la “Roca” : Alcatraz. Visitarem la presó més famosa del país, pel fet d’acollir als criminals més coneguts com Al Capone. Retorn a San Francisco. Dinar. Temps lliure per gaudir de la zona comercial i lúdica del Pier 39 i de Fisherman Warf. Sopar i retorn a l’hotel en tramvia. Allotjament.

   

  Dia 11

  San Francisco.

  Esmorzar. Sortida en direc­ció al Golden Gate, des d’on podrem gaudir de les vistes sobre la ciutat. Continuació al parc Muir Woods, on farem un recorregut a peu entre sequoies i arbres mil·lenaris. Sortida cap a la població de Sausalito. Dinar. A la tarda, temps lliure per gaudir d’aquesta bonica població turística. Retorn a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

   

  Dia 12

  San Francisco - Barcelona.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de San Francisco. Facturació directe a Barcelona. Sortida en el vol de US Airways US-718 a les 08.05 via Filadèlfia. Arribada i connexió vol US-742 a Barcelona. Nit a l’avió.

   

  Dian 13

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport del Prat a les 08.45 matí. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de US Airways en classe turista Barcelona - Los Ángeles-San Francisco - Barcelona i vol interior de Las Vegas a San Fran­cisco. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses excepte a Universal Estudios. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 . Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015