Cuba


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Cuba
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2265 €
Cuba

Sol·licita el teu pressupost

 • Cuba

  Preu per persona base habitació doble 2265 €

 • Itinerari

  26 d’abril. Dimarts

  Barcelona – La Habana

  Presentació als mostradors d’Iberia de la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 11:35 hores per sortir en el vol en direcció a La Habana (via Madrid) a les 13:35 hores. Arribada a Cuba a les 20:25 hores i trasllat a l’hotel Mercure Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  27 d’abril. Dimecres.

  La Habana

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a descobrir la capital cubana: La Habana. Podrem conèixer el seu preciós casc històric, considerat Patrimoni de la Humanitat, format per la Plaça de la Catedral, Plaza de Armas i Plaza de la Revolución, entre d’altres. Es tractará d’un recorregut que ens permetrà conèixer la història del país a través d’autèntiques joies arquitectòniques de diverses èpoques. Dinar en un cèntric restaurant. A la tarda, tindrem temps lliure per acabar de recórrer tots els racons d’aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  28 d’abril. Dijous.

  La Habana – Pinar del Río – La Habana

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins a la província més occidental de Cuba: Pinar del Rio, on coneixerem la ciutat amb el mateix nom. En aquesta zona es troben les roques més antigues de Cuba, amb els seus turons aïllats, valls perfectes, entre ells el Viñales i els anomenats “Hoyos”, d’una bellesa extraordinària. Els seus rius tenen un gran poder erosiu, la qual cosa fa que es trobin nombroses galeries subterrànies. Els seus paisatges naturals són uns dels més bells de Cuba. A més, aquesta zona és coneguda per ser el centre tabaquer del país, ja que es fabriquen el 80% de la producció total de tabac. Durant la nostra ruta, podrem visitar una fàbrica de tabac. Dinar a un restaurant local. A la tarda, retorn a La Habana. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 d’abril. Divendres.

  La Habana - Guamà - Cienfuegos

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem fins a Cienfuegos, una pintoresca ciutat coneguda amb el nom de “la perla del sur”. Durant la nostra ruta, ens aturarem a Guamá per visitar el Parc Nacional Montemar, amb una visita al viver de cocodrils i una passejada amb barca fins a l’Aldea Taína. Dinar en un restaurant de la zona. Més tard, ens desplaçarem fins a Cienfuegos, de la qual destaquem el traçat perfecte dels seus carres i els seus edificis d’un alt valor arquitectònic que revelen l’esplendor d’una cultura amb un fort accent francès.   Trasllat a l’hotel Jagua 4*. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  30 d’abril. Dissabte.

  Cienfuegos – Trinidad - Cienfuegos

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Trinidad, la ciutat museu de Cuba. Meticulosament preservada, amb una arquitectura colonial i pintorescos carrers empedrats i envoltada d’exuberants muntanyes, fan que aquesta ciutat sigui una de les joies del país. En destaquem la Plaza Mayor, construïda els segles XVIII i XIX, va ser declarada patrimoni de la Humanitat l’any 1988. Dinar en un restaurant. Després, retorn a Cienfuegos. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  1 de maig. Diumenge.

  Trinidad - Santa Clara - Varadero

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora ens traslladarem a Santa Clara, la capital del centre de Cuba. A través d’un recorregut a peu descobrirem la ruta patrimonial de la ciutat, la qual inclou el Parque del Carmen, on es va fundar la vila el 1685 i el Parque Leoncio Vidal. També visitarem la Plaza de Ernesto Che Guevara, formada pel Museu i el seu Memorial, és un punt de trobada pels seguidors de la personalitat més carismàtica del país i lloc on es troba enterrat. La nostra ruta ens portarà a visitar el monument a l’acció contra el Tren Blindat, que commemora un dia clau en la Revolució Cubana. Dinar en un restaurant local. Després ens traslladarem fins a Varadero. Arribada a l’Hotel Iberostar Varadero, en règim de Tot Inclòs.

   

  2 de maig. Dilluns.

  Varadero

  Règim de Tot inclòs. Durant el matí tindrem temps per descansar i gaudir de les activitats que ofereix l’hotel. A la tarda, acompanyants per la nostra guia, realitzarem un recorregut per conèixer la península de Varadero.

   

  3 de maig. Dimarts

  Varadero

  Règim de Tot inclòs. Aquest dia podrem gaudir de les activitats que ofereix l’hotel o bé fer una excursió opcional a Cayo Blanco, illa paradisíaca de sorra blanca i d’aigües transparents. L’excursió inclourà una  travessa amb catamarà, snorkel a la barrera de corall, per aquells que ho desitgin, i nadar amb dofins.  

   

  4 de maig. Dimecres.

  Varadero – La Habana – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a La Habana. Dinar en un cèntric restaurant de la capital. Tarde per gaudir de les últimes visites de la ciutat i a l’hora indicada, trasllat a l’Aeroport de La Habana per sortir en el vol d’Iberia (via Madrid) a les 22:40 hores. Nit a bord.

   

  5 de maig. Dijous.

  Madrid - Barcelona

  Arribada a les 14:45 hores a Madrid per agafar el vol en connexió. A les 17:10 hores arribada a Barcelona.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió Barcelona / La Habana / Barcelona (via Madrid). Allotjament en els hotels esmentats. Pensió completa. Règim de Tot Inclòs a l’hotel de Iberostars Varadero. Visites indicades com incloses. Guia acompanyant de Promoviatges. Assegurança d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa. Extres personals. Begudes als àpats, excepte a l’hotel de Iberostars Varadero.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport Fer arribar una copia del Passaport Promoviatges
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.570,00 € 2.265,00 €

  Suplement individual 315.00€
  Visat d'entrada 30.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 495.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)


  Grup màxim 25 persones 

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 30 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20  persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  desembre 2015