Eslovènia i les Dolomites


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Eslovènia i les Dolomites
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1565 €
PREU ESPECIAL
Eslovènia i les Dolomites

Sol·licita el teu pressupost

 • Eslovènia i les Dolomites

  Preu base per persona en habitació doble 1565 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dimecres.

  Barcelona – Venècia – Dolomites

  Presentació als mostradors d’Alitalia de la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona a les 09:45 hores per sortir en el vol en direcció a Venècia (via Roma). Arribada a Venècia a les 15:35 h (dinar no inclòs). Amb autocar ens dirigirem cap al nord, endinsant-nos en la regió de les Dolomites, un dels paratges naturals entre valls i muntanyes més fascinants d’Europa central, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Arribada a la zona central de les Dolomites. Trasllat a l’hotel Somont 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Dijous.

  Dolomites

  Esmorzar a l’hotel. Al matí realitzarem una ruta a peu pels senders, des d’on podrem admirar aquests magnífics massissos muntanyosos de roca calcària. Dinar. Després, descendirem per la Val Gardena fins arribar a Ortisei, típic poblet a les Dolomites en el que recorrerem els seus animats carrers i on pujarem en funicular per gaudir de les meravelloses vistes del Sella i la Marmolada. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Divendres.

  Dolomites

  Esmorzar a l’hotel. Aquesta jornada la dedicarem a rodejar el conjunt del Sella. Pujarem el famós Passo Pordoi, davant del qual es situen les muntanyes de Sasso Lungo, escenari de grans episodis bèl·lics durant la Primera Guerra Mundial. Continuarem la nostra ruta cap a la Marmolada, denominada la “Regina delle Dolomiti” per ser la muntanya més alta de les Dolomites. Seguirem bordejant el Sella fins arribar a Arabba, on dinarem. A la tarda acabarem de donar la volta al Sella seguint la ruta per Corvara. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dissabte.

  Dolomites – Tirol de l’Est

  Esmorzar a l’hotel. Ens desplaçarem en autocar cap a Monte Cristallo. Pujarem en funicular a un dels pics més propers, des d’on podrem contemplar una nova perspectiva d’aquestes majestuoses muntanyes. Abans d’abandonar les Dolomites veurem el Lago di Misura. Dinar. A la tarda entrarem a la regió del Tirol des de l’est Austríac amb els seus poblets i típiques cases de fusta. A última hora de la tarda, trasllat a l’hotel Holiday Inn Villach 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Diumenge.

  Tirol de l’Est - Bohinj – Bled – Ljubljana

  Esmorzar a l’hotel. Després ens dirigirem cap als Alps Julians, situats ja a Eslovènia, amb el llac Bohinj, on pujarem en funicular per poder admirar el preciós panorama. A continuació, visitarem les cascades de Savica amb caigudes d’aigua de fins a 60 metres d’alçada, després seguirem el nostre viatge fins a Bled i el seu llac. Dinar. Més tard, realitzarem una passejada en barca fins a l’illa que es troba al mig del llac amb l’església de Santa Maria, per continuar després al castell de Bled a la vora nord. A l’hora convinguda, trasllat al City Hotel 3* sup (habitacions confort) o similar de Ljubljana. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dilluns.

  Ljubljana  - Kamnik – Ljubljana

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens traslladarem a Kamnik, encantadora ciutat amb el seu històric casc antic. A mig matí tornarem a Ljubljana per visitar aquesta ciutat dividida en dues meitats pel riu Ljubljanica amb el seu castell al cim d’una muntanya. A la ribera admirarem la plaça del mercat amb la catedral de San Nicolas, la plaça Presernov i l’església dels Franciscans, el pont triple i els seus carrers medievals. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia. Dimarts.

  Ljubljana – Predjama – Postojna – Piran – Koper – Ljubljana

  Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta en autocar ens portarà fins al castell de Predjama, inexpugnable fortalesa del segle XII encaixonada en una cova. Seguidament ens endinsarem per les grutes de Postjona, a dalt d’un trenet elèctric, a través del qual admirarem aquest meravellós lloc, que sembla sortit d’una pel·lícula de ciència ficció. A mig matí seguirem fins a Piran, pintoresca ciutat a la costa adriàtica. Dinar. Seguirem el nostre viatge fins arribar a Koper, l’única ciutat eslovena amb port al mar. Des de la seva preciosa plaça, Titov, es poden admirar diferents edificis com la catedral de San Nazario, la logia o el palau del Pretorio, amb un toc venecià. A l’hora convinguda, retorn a Ljubljana. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia. Dimecres.

  Ljubljana – Trieste

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Trieste, ciutat d l’Adriàtic que va ser eslava, austro-hongaresa i, finalment, italiana. Passejarem pels seus singulars carrers plens de bullici, entre els quals destaca el Castello di San Giusto, les restes de la basílica paleocristiana i el Duomo, entre d’altres. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Trieste per agafar el vol d’Alitalia en direcció a Barcelona (via Roma), a les 19:00 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona prevista a les 23:15 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vol, via Roma, Barcelona- Venècia i Trieste – Barcelona amb la companyia Alitalia. Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consulteu). Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa als àpats. Hotels definits a l’itinerari o similars. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d’assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer dia. Begudes als àpats. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.915,00 € 1.565,00 €

  Suplement individual 350.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Gener 2016