Estocolm: escapada d estiu


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Estocolm: escapada d estiu
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
995 €
Estocolm: escapada d estiu

Sol·licita el teu pressupost

 • Estocolm: escapada d estiu

  Preu per persona base habitació doble 995 €

 • Itinerari

  8 d’agost. Dilluns.

  Barcelona – Estocolm

  Presentació als mostradors de Norwegian Airlines de la terminal 2 de l’aeroport de Barcelona a les 06:00 hores. Sortida en el vol D8/5550 a les 08.00 hores. Arribada a Estocolm i trasllat al centre d’aquesta tradicional i multifacètica ciutat, que barreja centenars d'anys d'història amb la vida agitada del dia a dia. És la ciutat bressol del disseny i de la invenció pràctica i efectiva. Recorrerem els llocs més importants com, el Gamla Stan o “ciutat vella”, veurem edificis com l'Òpera, el Parlament, el Palau Real, la magnífica Stor Torget o la plaça major, la qual ens transporta als vells anys de comerç a Escandinàvia. Dinar en un cèntric restaurant. A la tarda visitarem l'Ajuntament, l'edifici més emblemàtic de la ciutat, on cada any es celebra la gala del lliurament dels Premis Nobel. Allotjament i sopar a NORDIC C HOTEL 4* o similar.

   

  9 d’agost. Dimarts.

  Estocolm – Vasa – Skansen - Drottningholm

  Esmorzar a l’hotel. Al matí recorrerem amb el nostre guia local dos impressionants museus que es troben a la illa de Djurgården. El museu VASA, on es troba l'únic vaixell del segle XVII que ha sobreviscut fins als nostres dies. Gràcies a més del 98% de la seva estructura original i centenars d'escultures tallades, el Vasa es tracta d’un tresor artístic i un dels monuments turístics més visitats del món. Més tard, ens desplaçarem al museu Skansen, creat cap a finals del segle XIX amb l’objectiu de mostrar la forma de vida de la societat sueca durant els últims segles i així, evitar perdre els costums i tradicions. També podrem trobar un zoològic amb gran part dels animals que habiten la regió en un entorn natural. Dinar. A la tarda visitarem una de les joies antigues d’Estocolm, amb més de 450 anys d’història, el palau Drottningholm. Aquest és tracta d’un dels palaus reials de Suècia, residència de la família real i considerat patrimoni de la humanitat segons UNESCO. D’aquest edifici podem destacar el teatre, una de les joies teatrals del món, l’església i el seu òrgan de l’any 1730, encara en ús, i els jardins, el barroc i l’anglès. Un capítol a part és el Pavelló Xinés, construït el 1769, d'estil rococó francès, però incorporant decoració basada en l'art xinès. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  10 d’agost. Dimecres.

  Estocolm – Creuer per les Illes.

  Esmorzar a l’hotel. Avui recorrerem el pintoresc i ampli arxipèlag de la capital sueca en un creuer. La vida a les illes s'ha convertit pels suecs en una manera d'escapar de l’estrès de la vida diària. Cases de cap de setmana i mansions residencials coronen els seus turons. Dinar. Retorn a la ciutat i tarda per passejar pels diferents racons de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel. 
   

  11 d’agost. Dijous.

  Estocolm – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol D8/5551 de les 12:35 hores. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16:00 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Els vols Barcelona / Estocolm / Barcelona indicats, l’estada a l’hotel esmentat, la pensió completa des del dinar del primer dia fins l’esmorzar del últim dia segons l’itinerari, les visites esmentades com incloses, l’assegurança d’assistència en viatges, guia acompanyant de Promoviatges.   Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa, les begudes, despeses extres personals.   Requisits:

  DNI o Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.150,00 € 995,00 €

  Suplement habitació individual 135.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 135.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)


  Grup màxim 30 places

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015