Fiords Noruecs


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Fiords Noruecs
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2095 €
Fiords Noruecs

Sol·licita el teu pressupost

 • Fiords Noruecs

  Preu per persona base habitació doble 2095 €

 • Itinerari

  Primer dia .

  Barcelona - Oslo.

  Presentació als mostradors de Scandinavian Airlines de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 09:30h. Sortida en vol directe a Oslo. Arribada a les 14:50 hores i trasllat a l’hotel Thon Europa o similar. Distribució d’habitacions. A la tarda sortirem a passejar pel centre de la capital noruega amb el nostre guia acompanyant. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia .

  Oslo.

  Esmorzar. Aquesta dia visitarem amb un guia local la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació, ens desplaçarem fins a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings i el museu Fram. Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Oslo - Stavanger.

  Esmorzar. A primera hora del matí sortirem d’Oslo per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases “ferides” per les inclemències del temps. De camí podrem descobrir la seva variada naturalesa, coneguda amb el nom de “La Ribera Noruega”. Dinar a l’hotel Norge. A continuació, ens desplaçarem a Stavanger, una ciutat cosmopolita i la ciutat més gran de la regió de Rogaland. Arribada a l’hotel Clarion Stavanger o similar. Sopar i allotjament l’hotel.

   

  Quart dia.

  Stavanger.

  Esmorzar. Començarem el dia amb una visita panoràmica de la ciutat. A més de la ciutat vella, destaquem la catedral, un gran temple medieval, lborgtarnet, una antiga torre de vigilància d’incendis i el parc Kongsgard, entre d’altres.  Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un creuer pel fiord Lysefjord des d’on es pot observar la formació rocallosa del “púlpit”. Retorn a Stavanger on tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Stavanger - Bergen.

  Esmorzar. Aquest dia sortirem a fer la ruta Atlàntica, entre aigua i illots,  a través de la qual travessarem el fiord de Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen. Trasllat a l’hotel Scandic Hotel Ornen o similar i distribució d’habitacions. Dinar en un restaurant.. A la tarda, realitzarem una visita panoràmica de Bergen, amb el Port Antic de Bryggen i el barri Hanseatic. Tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia.

  Bergen: Excursió al fiord Hardanger.

  Esmorzar. A primera hora del matí ens dirigirem al poblet pintoresc de Ulvik, on gaudirem d’una passejada. Dinar. A la tarda continuarem cap el braç del fiord Hardanger, tot passant pels poblets de Oystesse i Notheimsunf. Vorejarem el fiord, podrem gaudir de la vista de la glacera de Folgefonn i visitarem el saltant d’aigua de Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Bergen: Excursió al fiord dels Somnis.

  Esmorzar. Al matí arribarem a Voss on pujarem en un tren per realitzar un preciós viatge fins a l’estació muntanyenca de Myrdal. Més tard, agafarem el conegut tren Flamsbana per fer el descens fins a Flam, el qual ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d’uns impressionants paisatges. Durant la ruta, realitzarem diferents parades per admirar algunes de les magnífiques cascades. Dinar en un restaurant. Des de Flam, ens embarcarem en un creuer, a través del qual podrem admirar els fiords, muntanyes nevades, impressionants cascades i una fauna fascinant. Desembarcament a Gudvangen al cap de l’estret fiord de Naeroy, un dels braços del fiord dels somnis. Retorn a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Bergen - Oslo - Barcelona.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol direcció Barcelona (via Oslo) a les 10:25h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:45 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Els bitllets aeris amb la companya Scandinavian Airlines Barcelona / Oslo / Barcelona, 7 nits d’allotjament ens els hotels indicats, pensió completa, les visites indicades com incloses, l’assegurança d’assistència en viatge, guia acompanyant de Promoviatges.   Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa, despeses personals, les begudes.       Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència obligatòria, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.495,00 € 2.095,00 €

  Suplement habitació individual 370.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -150.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€
  Compra Anticipada -60.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015