Galícia


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Galícia
 • 8 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
775 €
Galícia

Sol·licita el teu pressupost

 • Galícia

  Preu base per persona en habitació doble 775 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen – Calahorra - Sahagun

  Sortida des dels nostres punts d’origen definits en direcció a Calahorra. Dinar. Després ens desplaçarem fins a Sahagún, un dels enclavaments més importants de l’arquitectura mudèjar castellano-lleonesa. Sopar i allotjament a l’hotel Puerta de Sahagún 4* o similar.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Sahagun – Lugo – Ferrol

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a Lugo, on podrem passejar per la muralla més ben conservada de totes les fortificacions militars romanes, declarada Patrimoni de la Humanitat, pel barri vell i la Catedral. Dinar. Seguirem el nostre viatge cap a la costa fins arribar al Ferrol, únic port militar intacte a Europa i la major base naval de la Il·lustració. Arribada a l’hotel Carris Almirante 4* o similar, situat al costat del conegut barri de la Magdalena. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Ferrol - A Coruña - Costa da Morte - Santiago de Compostela

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem a A Coruña per realitzar una visita panoràmica amb una breu parada a la Torre d’Hèrcules, el far d’origen romà més antic del món en funcionament. Seguirem cap a Carballo per endinsar-nos a la Costa da Morte fins arribar a Muxía, on visitarem el Santuari de la Virxe da Barca. Continuarem la nostra ruta cap a Fisterra, on podrem passejar pel port i gaudir del seu ambient mariner i peregrí. Dinar. Ens aproparem al far, considerat antigament com la fi del món coneguda, des del qual gaudirem d’unes fantàstiques vistes. A l’hora convinguda, ens dirigirem a Santiago de Compostela. Arribada a l’hotel Gelmírez 3* o similar, situat al centre de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Santiago de Compostela

  Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una visita guiada a peu pel centre històric de Santiago de Compostela, declarat Patrimoni de la Humanitat i destí de peregrinació de la cristiandat des del segle IX. El nostre recorregut ens portarà per les quatre places monumentals de la Catedral: Obradoiro, Quintana de Mortos, Platerias i Azabacheria. Els noms d’aquestes places venen dels antics gremis medievals, els quals encara es conserven, ja que podem trobar diversos establiments en els que podem comprar plata o atzabeja, un record perfecte d’aquesta ciutat. Veurem l’exterior de la Catedral i, durant el nostre temps lliure, hi podrem entrar. Dinar a l’hotel. Tarda lliure per gaudir de la bella ciutat de Santiago. Sopar al centre. Allotjament a l’hotel.  Opcional: Sopar de Mariscada al mateix restaurant que la resta del grup. 37€.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Santiago de Compostela – Padron - Baiona - A Guarda – Tui - Ourense

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a Padron, bressol de grans personatges de la literatura gallega, on realitzarem una breu parada per passejar pel seu centre històric. Continuarem cap a Baiona, des d’on podrem admirar la panoràmica de les Illes Cies, i on destaca el Parador de Turisme, la vista de la rèplica de la caravel·la La Pinta i el seu bell passeig marítim i port esportiu. Seguirem el nostre recorregut per la costa fins arribar a A Guarda. Dinar. Durant el nostre trajecte fins a Ourense, farem una breu parada a Tuy, la qual compta amb una de les catedrals més famoses de Galícia. Arribada a l’hotel Eurostars Auriense 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia. Divendres.

  Ourense - Ribeira Sacra - Ourense

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem la Ribeira Sacra, on trobarem la major concentració de construccions religioses d’estil romànic d’Europa i, acompanyats d’un guia i les seves explicacions, gaudirem del seu exuberant paisatge. Navegarem en catamarà pel riu Sil, des d’on podrem admirar la panoràmica de vinyes i monestirs. Visitarem el Monestir de “San Pedro de Rocas”, bressol de la vida monàstica de la Ribeira Sacra i que destaca per la seva capella excavada a la roca. Dinar. Continuarem amb la visita del Castell de “Castro Caldelas”, situat al centre d’aquesta població, i gaudirem de les extraordinàries vistes a la part alta dels Canyons del Sil, on efectuarem una parada al mirador de Cabezoás. Finalitzarem el nostre recorregut amb el Monestir de “Santo Estevo”, originari del s. XII i el més gran de la Ribeira Sacra. Aquest monestir actualment està ocupat pel Parador del mateix nom. A l’hora convinguda, retorn a Ourense. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Ourense – Tordesillas - Burgo de Osma

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Tordesillas, on arribarem per dinar. A la tarda, ens traslladarem a Burgo de Osma, bella població que va ser declarada conjunt d’interès historicoartístic. Acompanyats del nostre guia, passejarem pel seu centre històric. Sopar i allotjament a l’hotel II Virrey Palafox 4* o similar.

  El grup de la sortida del 7 d’agost,  aquesta nit s’allotjarà a l’hotel Convento San Esteban 4* a San Esteban de Gormaz.

   

  Vuitè dia. Diumenge.

  Burgo de Osma – Tarazona - Punts d’Origen

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem a Tarazona, la impressionant ciutat mudèjar que destaca per la seva catedral declarada Bé d’Interès cultural. Dinar. A l’hora convinguda, retorn cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb recollides a diverses poblacions d`origen (consulteu). Pensió completa en tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits en l`itinerari. Visites incloses definides en l`itinerari. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatge.     Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 915,00 € 775,00 €

  Suplement individual 170.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -21.00€

  Opcional:
  Opcional Sopar Mariscada al mateix restaurant de la resta del grup 37.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació. En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Gener 2016