Grècia. d’Atenes a Meteora i creuer per l’Egeu


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Grècia. d’Atenes a Meteora i creuer per l’Egeu
 • 8 dies, avió i creuer, tot inclòs guia acompanyant
2016 EN PREPARACIÓ
Grècia. d’Atenes a Meteora i creuer per l’Egeu

Sol·licita el teu pressupost

 • Grècia. d’Atenes a Meteora i creuer per l’Egeu
 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona - Atenes.

  Recollida amb el nostre autocar des  dels punts d’origen definits pel trasllat a l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol d’Aegean a les 11:50 h.  Arribada a l’aeroport d’Atenes a les 15:45 h. Assistència i trasllat a l’hotel Titania 4* o similar. Distribució d’habitacions. Passejada amb el nostre guia pel centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Atenes.

  Esmorzar bufet. Visita de la capital grega, de la qual destaquem l’Estadi Panatenaic, construït a l’emplaçament de l’estadi antic, i on es van celebrar els primers Jocs Olímpics, el 1896, de la era moderna. També visitarem l’Arc d’Adriano, la plaça Syntagma i l’actual Parlament. A continuació ens desplaçarem a l’Acròpolis, “la ciutat alta”, a 156 metres sobre el nivell de mar. Construcció formada pel temple de Nike, el temple d’Atenea o Partenon i el temple de Erecteión, entre d’altres. A l’entrada d’aquest recinte monumental es troba el nou Museu de l’Acròpolis.  Continuarem cap el popular barri de Plaka, on durem a terme el dinar. Temps lliure en aquest barri ple de botigues i  terrasses. A la tarda -vespre ens traslladarem al barri marítim de Microlymano, situat al port del Pireo, per sopar i gaudir de la vista del Golf de Saronico. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Tercer dia.

  Atenes - Creuer per les Illes de l’Egeu: El Pireo - Mikonos.

  Esmorzar bufet. Trasllat al moll del Pireo per embarcar al vaixell de la companyia Celestyal Cruise. Allotjament en camarots exteriors. Dinar a bord. A mitja tarda arribarem a l’illa de Mikonos. Possibilitat de gaudir amb la nostra guia d’una passejada per la ciutat. Sopar i allotjament a bord.

   

  Quart dia.

  Creuer per les Illes de l’Egeu: Kusadasi (Turquia) - Patmos.

  Esmorzar. Arribada a la costa turca. Opcional: Possibilitat de visitar la zona arqueològica de Efeso i Cova Verge Maria. Temps lliure. Dinar. Continuació a l’illa de Patmos. Opcional: Visita del monestir de Sant Joan i la cova Apocalipsy. Sopar i nit a bord.

   

  Cinquè dia.

  Creuer per les Illes de l’Egeu: Creta - Santorini.

  Esmorzar. Arribada a la gran illa de Creta, on atracarem al moll de la ciutat de Iraklion.  Opcional: Possibilitat de gaudir d’una visita al palau de Knossos. Dinar a bord. A la tarda arribarem a l’espectacular illa volcànica de Santorini. Opcional: Aquells que ho vulguin, tindran la possibilitat de gaudir d’una visita de l’illa. Sopar i nit a bord.

   

  Sisè dia.

  Atenes - Delfos - Meteora.

  Esmorzar. Arribada a primera hora del matí al port del Pireo. Sortida cap a la ciutat de Delfos, on visitarem el centre arqueològic, declarat patrimoni de la Humanitat. Situat al peu de les muntanyes Parnaso, hi destaquem el santuari, el temple d’Apolo i el famós “oracle de Delfos”. Dinar. A continuació ens dirigirem a la regió de Thesalia, on es troba la zona coneguda com Meteora. Arribada a l’hotel Divani Meteora 4*o similar  de Kalambaka. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia.

  Meteora - Atenes.

  Esmorzar bufet. Avui coneixerem una zona espectacular plena de monestirs situats al cim de formacions de pedra i on sembla impossible poder pujar-hi.  En el seu moment de màxim esplendor hi van arribar a haver 24 monestirs actius, tot i que actualment tan sols en queden 6. Visitarem dos d’aquests monestirs bizantins. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Atenes. Sopar en el restaurant mirador sobre l’Acròpolis de l’hotel. Allotjament a l’hotel Titánia 4*o similar.

   

  Vuitè dia.

  Atenes - Barcelona.

  A primera hora, trasllat a l’aeroport d’Atenes per sortir en el vol 680 a les 8:45 h. directe a Barcelona. Arribada a les 11:00 h. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Aegean Airlines. Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari. 3 dies de creuer en el vaixell Olympia de la companyia Celestyal Cruisers en cabines exteriors standard.  Visites durant el creuer opcionals . Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015