Guatemala: Altiplano – Copán – Río Dulce


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Guatemala: Altiplano – Copán – Río Dulce
 • 11 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
3375 €
Guatemala: Altiplano – Copán – Río Dulce

Sol·licita el teu pressupost

 • Guatemala: Altiplano – Copán – Río Dulce

  Preu per persona base habitació doble 3375 €

 • Itinerari

  Guatemala és una destinació excepcional que, gràcies a la seva diversitat cultural i microclimes, ha estat considerat un dels 19 països més diversos al món, ideal per gaudir de les seves ciutats modernes, ciutats colonials, cultura viva, llocs arqueològics i naturalesa exuberant i ciutats modernes. 

   

  2 d’agost. Dimarts.

  Barcelona – Madrid – Guatemala

  Presentació als mostradors d’Iberia a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 05:20 hores. Sortida en el vol a les 07:20 hores (via Madrid) en direcció a Guatemala City. Arribada a l’aeroport de Guatemala a les 16:25 hores i trasllat a l’hotel Hotel Westin Camino Real Guatemala 5*. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 d’agost. Dimecres.

  Guatemala City – Iximche – Llac Atitlán

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem cap a l'interior de l'altiplà guatemalenc. De camí, ens aturarem a visitar Iximche, antiga capital maia del regne Cakchiquel. Dinar en ruta a un restaurant local. A la tarda, continuarem el nostre trajecte fins al Llac Atitlán, del qual van dir que era el més bell del món, amb els seus tres volcans i acollint a dotze pobles indígenes. Trasllat a l’Hotel Atitlan 5*. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   4 d’agost. Dijous.

  Llac Atitlan - Chichicastenango - Llac Atitlán 

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem fins al poble de Chichicastenango, conegut per un dels mercats indígenes més famosos de tota Llatinoamèrica. Durant la nostra visita, podrem comprar artesania o les acolorides teles de la zona. Dinar en restaurant local. A la tarda, tornarem cap a Atitlán. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  5 d’agost. Divendres.

  Llac Atitlán – San Juan La Laguna - Santiago – Antigua

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a gaudir i navegar pel Llac Atitlán. Protegit entre turons i muntanyes, trobarem San Juan La Laguna, poblat pertanyent a l'ètnia maia Tz´utujil. San Juan La Laguna es caracteritza per l'harmonia en la qual els seus habitants conviuen amb la naturalesa i la cultura, és el lloc ideal per a aquells que desitgen allunyar-se del bullici i integrar-se a l'harmonia d'un poble amb gent autèntica i amable. Dinar en un restaurant local. A la tarda, ens desplaçarem Panajachel, on ens esperaran per traslladar-nos a Antiga, bella ciutat colonial que ha sabut conservar tot l'encant del segle XVII, carrers empedrats, balconades de ferro forjat, sostres de teula i nombroses construccions d'estil barroc, l’han convertit en una ciutat declarada “Monument de la Humanitat” per la Unesco. Trasllat a l’hotel Porta Antigua 4*. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 d’agost. Dissabte.

  Antigua

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Cerro de la Cruz, des d’on podrem gaudir d’una magnífica vista de la ciutat, per continuar fins a una finca dedicada al cultiu i elaboració del Café i descobrir aquest preciós turó. Seguirem la nostra ruta en direcció al volcà de Fuego per anar a dinar a l’hotel La Reunion situat al peu del volcà i al bell mig d’un camp de golf i vistes excepcional sobre la vall. Després del dinar, ens desplaçarem a Antigua, on realitzarem una visita a peu de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Retorn a l’hotel i allotjament.     

   

  7 d’agost. Diumenge.

  Antigua – Guatemala – Copán

  Esmorzar a l’hotel. Des d’Antigua ens desplaçarem fins a Hondures per visitar Copán, el qual guarda esteles, piràmides, jocs de pilota i enterraments únics en el Món Maia. Trasllat a l’Hotel Marina Copán 4* per dinar. A la tarda, gaudirem de temps lliure per descansar o bé, gaudir de Copán, un bell poble de carrers empedrats i alineats amb cases de tova blanquejada amb calç i sostres de teula vermella, un oasis tranquil de cultura antiga i naturalesa. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  8 d’agost. Dilluns.

  Copán – Quiriguá – Livingston

  Esmorzar a l’hotel. Des de Copán ens dirigirem al carib guatemalenc. De camí ens aturarem a Quiriguá, centre arqueològic que conserva algunes dels millors esteles que van aixecar els maies. Al final del matí, arribarem a Puerto Barris, a l’àrea d’Izabal, una de les meravelles naturals de Guatemala. Dinar en ruta. A continuació agafarem una llanxa fins a Livingston, ciutat en la que podrem passejar i conèixer la cultura garifuna, un grup ètnic de l’àrea del Carib, que es caracteritza per uns particulars colors, sabors i ritmes. Sopar a l’hotel per gaudir d'un espectacle de dansa local. Allotjament a l’hotel Villa de Caribe 4*.


  9 d’agost. Dimarts.

  Livingston – Río Dulce – Àrea Petén

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem fins a Río Dulce amb una llanxa, excepcional zona de gran riquesa ecològica. Després del viatge pel riu, continuarem cap a la selva del Petén. Dinar en ruta. Més tard, arribarem a la selva i ens desplaçarem fins a l’Hotel Isla flores 4*, on tindrem temps de visitar la zona. Sopar en restaurant local a Isla de Flores. Allotjament a l’hotel.

   

  10 d’agost. Dimecres.

  Petén - Tikal – Guatemala City

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem de la ciutat maia de Tikal, sens dubte el millor exponent de la cultura maia clàssica. Dinar campestre dins del recinte arqueològic. A la tarda, podrem gaudir d'un passeig per Isla de Flores, mentre observarem una preciosa vista del Llac Petén Itzá. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Flores per agafar un vol en destinació Guatemala City. Arribada a la ciutat i trasllat a l’hotel Hotel Westin Camino Real Guatemala 5*. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 d’agost. Dijous.

  Guatemala City – Madrid – Barcelona

   Esmorzar a l’hotel. Al matí realitzarem una breu visita panoràmica d'aquesta moderna i cosmopolita ciutat, tot un contrast entre una arquitectura colonial que s'entremescla amb edificis moderns. Coneixerem la Plaça Central, La Catedral, El Palau Nacional, La Sisena Avinguda, L'Avinguda Reforma i L'Avinguda de Las Américas. Dinar en restaurant local del centre històric. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport Internacional “La Aurora” per agafar el vol en direcció a Barcelona. Sortida del vol (via Madrid) a les 17:30 hores. Nit a l’avió.

   

  12 d’agost. Divendres.

  Barcelona

  Arribada a Barcelona a les 18:05 hores. Fi dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Vols Barcelona – Guatemala City (via Madrid) i vol intern, allotjament als hotels indicats o similars, pensió completa, visites segons itinerari, guia local, trasllats privats, guia acompanyant i assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal, begudes en els àpats, propines i altres no mencionats expressament com inclosos. Impost de seguretat aeroport de Flores 3$ per persona, impost fronterer Honduras 5$ per persona    Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.835,00 € 3.375,00 €

  Suplement habitació individual 575.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 385.00€
  Compra Anticipada -100.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -100.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.06 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)


  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones amb un suplement de 195€. Grup reduït de màxim 20 persones.

   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data novembre 2015 i a un canvi de 1€ = 1,06$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  4.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015