Huelva i Sevilla en AVE, amb el Parc de Doñana


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Huelva i Sevilla en AVE, amb el Parc de Doñana
 • 6 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
875 €
Huelva i Sevilla en AVE, amb el Parc de Doñana

Sol·licita el teu pressupost

 • Huelva i Sevilla en AVE, amb el Parc de Doñana

  Preu base per persona en habitació doble 875 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dilluns.

  Punts d’Origen – Estació de Sants - Sevilla

  Sortida des dels nostres punts de recollida cap a l’Estació de Sants de Barcelona, on, a primera hora del matí, agafarem el tren AVE en direcció a Sevilla. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que seran traslladades amb el nostre autocar. Els passatgers de Tarragona i Lleida cal que consultin horaris i viatjaran amb les maletes; aquests punts de sortida són sota petició. Arribada a Sevilla i trasllat a l’hotel Tryp Macarena 4*. Dinar. A la tarda, realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Sevilla per descobrir els seus racons més emblemàtics: Torre del Oro, Real Maestranza, Expo del 92, Expo del 29, “Plaza España” i el Parc de Maria Luisa. El nostre recorregut acabarà amb un passeig a peu pel Barri de Santa Cruz i gaudirem de l’exterior de l’Alcàsser i la Catedral. Sopar al centre i a l’hora convinguda, trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  Segon dia. Dimarts.

  Sevilla - Écija - Carmona - Sevilla

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a Écija, on farem un passeig pel centre històric acompanyats d’un guia local que ens explicarà les façanes dels edificis d’interès artístic i històric. Podrem admirar els campanars de totxo motllurat rematats amb el millor art barroc andalús. En acabar, ens dirigirem a Carmona, una ciutat plena d’història. Dinar. A la tarda, visitarem el Museu de la ciutat i farem un recorregut guiat pel centre històric ple de carrers laberíntics. A l’hora convinguda, retorn cap a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dimecres.

  Sevilla - Aracena - Riotinto - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Aracena, situada dins del Parc Natural de la Sierra de Aracena i los Picos de Aroche, declarats Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Passejarem per aquest poble i ens endinsarem a la “Gruta de las Maravillas”, una fascinant cova natural de gran bellesa. També visitarem el “Museo del Jamón” on descobrirem els secrets del pernil ibèric. Dinar. Més tard, sortirem cap a les Mines de Riotinto. Visitarem el Museu de les Mines, on s’explica la historia de la comarca i la seva relació amb l’explotació minera; la Casa 21, un model de la casa típica dels directius de l’explotació i la Peña de Hierro, part d’una mina a cel obert. Acabada la visita, ens dirigirem a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Tartessos 4*.

   

  Quart dia. Dijous.

  Huelva – Monestir de la Ràbida - Palos de la Frontera - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una visita panoràmica en autocar de la ciutat de Huelva amb dues parades al Santuari de la Cinta i a l’Embarcador del Mineral de Rio Tinto. Continuarem amb un passeig guiat pel centre històric de Huelva on destaquem el Gran Teatre de la ciutat, el Palau Mora Claros i el seu Ajuntament, entre d’altres. Dinar. A la tarda, visitarem el Monestir de la Ràbida dels segles XIV-XV. El Monestir encara conserva la seva església gòtica-mudèjar, les estances decorades amb frescos i la imatge de Nuestra Señora de los Milagros. També és conegut aquest monestir per haver acollit a Cristòbal Colón abans de partir a descobrir Amèrica. Continuarem cap al Moll de les Carabeles i Palos de la Frontera, antic port que va constituir un punt neuràlgic per a les relacions comercials de Castilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia. Divendres.

  Huelva - Parc de Doñana (opcional) - El Rocio – Moguer - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Al matí disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els racons de la ciutat de Huelva. A l’hora convinguda, sortirem cap a l’aldea El Rocío, on es celebra cada any la coneguda Romeria. Dinar. A la tarda, ens traslladarem a Moguer. Acompanyats d’un guia local i les seves explicacions, coneixerem aquesta pròspera vila marinera del s.XV. A l’hora convinguda, retorn a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel. *Recordeu que abans del sopar haureu de deixar la maleta a punt perquè se l’emporti l’autocar. Opcional: Al matí visitarem el Parc Nacional de Doñana en vehicle tot terreny i, a l’interior del parc, acompanyats de guia-conductor, descobrirem la seva flora i fauna. Es recorren tots els ecosistemes que composen el parc fins arribar a la desembocadura del Guadalquivir. 30€

   

  Sisè dia. Dissabte.

  Huelva - Sevilla - Estació de Sants - Punts d’Origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem al centre de Sevilla, on disposarem de temps lliure per gaudir del centre de la ciutat. Dinar. Sortida a primera hora de la tarda cap a Barcelona. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que aquestes seran traslladades amb el nostre autocar. Arribada a l’estació de Sants. Trasllats als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Santa Justa (Sevilla), d`anada i tornada. Trasllat de les poblacions de recollida a la Estació de Sants de Barcelona (consultar). Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Barcelona. Estació de Sants, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida. Viatjaran amb maletes, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 995,00 € 875,00 €

  Suplement individual 180.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€

  Opcional:
  Opcional Parc Nacional de Doñana en tot terreny 30.00€
  Porta'ns amics -25.00€
  60 o + anys -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Les sortides de Lleida i Tarragona son sota petició i viatjaran amb maletes.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Gener 2016