Índia del nord 2016


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Índia del nord 2016
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
2016 EN PREPARACIÓ
Índia del nord 2016

Sol·licita el teu pressupost

 • Índia del nord 2016
 • Itinerari

  La seva gent, els colors de les seves robes i els seus peculiars aromes fan del nord de la Índia,  una zona amb un encant especial i únic. Amb el pas del temps, el país es mou entre dues atmosferes: el compàs pausat i les fortes tradicions de les zones més rurals i el ritme frenètic de les grans ciutat.

   

  20 de setembre. Dimarts

  Barcelona - Istanbul - Nit a l’avió.

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport Barcelona, mostrador de la companyia Turkish Airlines a les 10:00 h. Tràmits de facturació directes a Nova Delhi. Sortida en el vol TK1854 a les 12:25 h. Arribada a l’aeroport d’Istanbul i enllaç en el vol TK716. Nit a l’avió.

   

  21 de setembre. Dimecres

  Nova Delhi.

  Arribada a l’aeroport de Nova Delhi a les 4:20 h. Tràmits de duana i recollida d’equipatges. Trasllat a l’hotel Suryaa 5* o similar. Esmorzar. Temps per descansar a l’habitació. (A partir de les 07:00 ja tenim disponibilitat a l’hotel). Més tard, realitzarem la visita de la ciutat vella de Delhi, la qual inclou el Jama Masjid, el Fort Roig i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També visitarem el Raj Ghat, el memorial de Mahatma Gandhi. Dinar. Continuarem la nostra visita per la part moderna de Delhi. El recorregut inclou la Porta de la Índia, el Qutub Minar, Rashatrapati Bhawan, l’actual Palau Presidencial. La nostra visita finalitzarà al temple Hinduista Laxmi Narayan, on gaudirem d’una cerimònia religiosa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  22 de setembre. Dijous

  Delhi - Samode - Jaipur.

  Esmorzar. Aquest dia sortirem amb autocar privat cap a la província de Rajastan. De camí ens aturarem a Samode per dinar en el famós Samode Palace. A continuació, ens traslladarem a Jaipur, la ciutat Rossa. Al arribar, farem una breu visita de la ciutat com el Palau Reial o l’Observatori. Seguidament anirem a l’hotel Hilton 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  23 de setembre. Divendres

  Jaipur: Fort Amber.

  Esmorzar. A primera hora del matí ens traslladarem a l’antiga capital dels Maharajás de Jaipur, per visitar el Fort Amber. Per accedir a  aquesta antiga ciutat fortificada pujarem als lloms d’elefants ensinistrats i podem viure una experiència inoblidable. D’aquest visita en destaquem el Sukh Mahal, tot un luxe amb portes de marfil i fusta de sàndal, amb parets de marbre. Dinar. A la tarda tornarem a Jaipur on podrem disposar de temps lliure per les inevitables compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  24 de setembre. Dissabte

  Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra.

  Esmorzar. Avui la nostra ruta ens portarà fins a Agra. Però abans d’arribar, realitzarem una parada a la ciutat mongol de Fatehpur Sikri. Aquesta es tracta d’una de les ciutats desertes més belles de l’Índia. Diuen que va ser abandonada a causa de la manca d'aigua. Tot i els saquejos que ha patit, encara conserva una curiosa arquitectura que barreja estils islàmics i hindús. Dinar en ruta. Seguirem el nostre camí fins a Agra. Arribada a l’hotel Double Tree by Hilton 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  25 de setembre. Diumenge

  Agra.

  Esmorzar. Durant aquest dia gaudirem d’una de les 7 meravelles del món: El Taj Mahal. Van ser necessaris 22 anys i 22.000 persones treballant per aixecar un dels monuments més bonics del món, dedicat per l’Emperador Shan Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Dinar. A la tarda visitarem Fort Roig de la ciutat, una fortalesa repleta de nombrosos palaus sorprenents. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  26 de setembre. Dilluns

  Agra - Delhi - Benarés (Varanasi).

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per volar a Benarés, la ciutat sagrada de l’Índia. Sortida en vol domèstic a les 13.10. Dinar a l’avió. Arribada a l’hotel Ramada Plaza o similar. Sopar i allotjament. Nota important: en els vols interiors el pes màxim de la maleta és de 15 quilos per persona.

  Opcional Nocturna: Sortida amb un guia local fins als Ghats, situats a la vora del riu Ganges i gaudir de la cerimònia religiosa de “Aarti” 15 €.  Aquests visita és molt especial; milers de peregrins renten els seus pecats al Riu Ganges i ofereixen ofrenes. D’altres escampen les cendres dels seus morts a les sagrades aigües del riu.

   

  27 de setembre. Dimarts.

  Benarés (Varanasi).

  Abans de la sortida del sol, ens traslladarem al riu Ganges per gaudir dels rituals que els peregrins realitzen en els ghats, des de la perspectiva del riu. Retorn a l’hotel per esmorzar. Temps lliure per gaudir d’aquesta espiritual ciutat o descansar al nostre hotel. Dinar. A la tarda, sortirem en els típics rickshaws fins al centre on gaudirem d’una passejada per aquesta laberíntica ciutat. Continuarem fins a la zona dels crematoris on es celebren les cerimònies funerals a la vora del Ganges. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  28 de setembre. Dimecres

  Benarés - Delhi.

  Esmorzar. Al matí ens traslladarem a Sarnath. En aquesta població budista es troba la Stupa que simbolitza el món budista; bonics jardins i un temple budista completen aquest conjunt arquitectònic. A continuació ens dirigirem a l’aeroport de Benarés per agafar un vol domèstic cap a Delhi a les 14.50. Dinar a l’avió. Arribada a Nova Delhi. Sopar i allotjament a l’hotel Crown Plaza Today o similar, situat al costat de l’aeroport de Delhi.

   

  29 de setembre. Dijous

  Delhi - Istanbul - Barcelona.

  Trasllat a la terminal internacional de l’aeroport de Delhi a la matinada. Tràmits de facturació directes a Barcelona. Sortida en el vol TK717 a les 6:05 h. Esmorzar i dinar a bord.  Arribada a Istanbul i connexió en el vol TK1855. Arribada a Barcelona a les 16:40 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió d’Turkish i Jet Airways en classe turista definits en l’itinerari. Allotjament en els hotels definits de 4 i 5*. Pensió completa. Totes les visites amb les entrades incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015