Japó: Estiu


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Japó: Estiu
 • 13 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
4350 €
Japó: Estiu

Sol·licita el teu pressupost

 • Japó: Estiu

  Preu per persona base habitació doble 4350 €

 • Itinerari

  Dia 1

  Barcelona – Osaka

  Presentació a la terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona mostrador de facturació Turkish Airlines. Sortida del vol TK1856 a les 18:55 hores amb destinació Istanbul, connexió amb el vol TK046 amb destinació Osaka. Nit a l’avió.

   

  Dia 2

  Osaka

  Arribada a l'aeroport de Kansai a les 17:55 hores, dinar a l’avió. Tràmits d'immigració i duana. Trasllat a Imperial hotel Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola. Sopar i allotjament  a l'hotel.

   

  Dia 3

  Osaka – Nara – Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Aquest dia visitarem la ciutat d'Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola i podrem conèixer el Castell d'Osaka i l'observatori "Jardí Flotant" a l'edifici Umeda Sky. Dinar en un restaurant local. A la tarda, realitzarem una excursió a Nara, on visitarem el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge del Buda, el Parc dels Cérvols Sagrats i el Santuari Sintoista de Kasuga. Trasllat a l'hotel Nikko Princess Kyoto o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 4

  Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. La visita de la ciutat ens portarà a conèixer el Temple Kinkakuji, conegut com el Pavelló Daurat, el Castell de Nijo i el Santuari Sintoista de Heian amb el seu bell jardí interior. Dinar en un restaurant local. Més tard, la nostra ruta seguirà fins al Santuari Sintoista de Fushimi, el Temple Kiyomizu i el Barri Gion. Després de la visita, ens quedarem en aquest barri famós per les seves geishes, per tal d’aconseguir observar-les. Sopar en un restaurant del barri Gion. Retorn i allotjament a l'hotel.

   

  Dia 5

  Kyoto - Hiroshima - Miyajima - Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visita opcional a Hiroshima i Miyajima: Aquest dia ens desplaçarem amb el "tren bala" fins a Hiroshima, on coneixerem el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu museu i la Cúpula de la Bomba Atòmica. Dinar en un restaurant local. A la tarda, ens desplaçarem amb ferry fins a l’illa de Miyajima, on podrem visitar el Santuari Sintoista de Itsukushima. Retorn a Kyoto amb el "tren bala".

  Els viatgers que no facin aquesta excursió opcional, disposaran del dia lliure a Kyoto (dinar no inclòs). A l’hora convinguda ens trobarem tots per anar a Sopar i retorn a l’hotel allotjament

   

  Dia 6

  Kyoto – Kanazawa

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat(1) a l'estació de Kyoto per sortir cap a Kanazawa amb tren exprés de JR "Thunderbird". Arribada a Kanazawa per visitar les principals atraccions de la ciutat com el Jardí Kenrokuen. Dinar en un restaurant local. Més tard, seguirem la nostra visita a l'antiga residència de Samurais de la família Nomura i el Barri Higashichayagai, el casc antic de la ciutat. Trasllat a l'hotel Ana Crown Plaza o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

  (1)Les maletes es traslladaran directament a l'hotel de Takayama. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per una nit, ja que a Kanazawa no disposaran dels seus equipatges.

   

   

  Dia 7

  Kanazawa – Shirakawago – Takayama

  Esmorzar a l'hotel. Avui ens traslladarem amb autocar privat i amb guia de parla espanyola a Shirakawago, el poble declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un cop a Shirakawago, visitarem una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Desprésm ens desplaçarem fins a Takayama. Dinar en un restaurant local. Més tard, ens desplaçarem a  Takayama per conèixer el Yatai Kaikan, la sala d'Exposició de les Carrosses Festives, i el carrer Kami-sannomachi, el qual sembla sortit de l’època medieval i dels samurais. Trasllat al Takayama Hida hotel o similar. Sopar japonès i allotjament a l'hotel.

   

  Dia 8

  Takayama – Tsumago – Nagoya – Hakone

  Esmorzar a l'hotel. Al matí, sortirem(2) en direcció a Tsumago, on passejarem per l'antiga hostatgeria dels Samurais "Waki Honjin". Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'estació de Nagoya per agafar el tren bala de JR "Hikari" cap Odawara. Arribada a Odawara i trasllat al Yunohana Prince hotel o similar de Hakone, on podrem gaudir del "onsen" o aigües termals. Sopar i allotjament a l'hotel.

  (2)Les maletes es traslladaran directament a l'hotel a Tòquio. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per una nit, ja que a Hakone no disposaran dels seus equipatges.

   

  Dia 9

  Hakone - Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb una visita del Parc Nacional de Hakone. A través d’un mini-creuer podrem descobrir el Llac Ashi i pujarem a la Muntanya Komagatake amb un telefèric. Dinar en un restaurant local. A la tarda, ens desplaçarem fins al Mont Fuji, on pujarem per la carretera Fuji Subaru Line fins a la Cinquena Estació de la muntanya o fins on el clima ens ho permeti. Després de la visita, ens dirigirem a Tokyo per carretera. Arribada a l'hotel New Otani Tokyo o similar. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  Dia 10

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. La visita de Tokyo ens permetrà conèixer el mercat exterior de Tsukiji, el Temple Asakusa Kannon i el Barri Akihabara, una important zona comercial de la ciutat. Dinar en un restaurant local. Després continuarem la nostra visita pel Barri Daiba i la Torre de Tokyo. Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo o similar.

   

  Dia 11

  Tokyo-Nikko-Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens traslladarem a Nikko per visitar Sannai, zona de santuaris i temples. Aquesta àrea comprèn el Santuari Sintoista de Toshogu, el temple de Taiyuin, la pagoda de 5 plantes i els diferents Toriis o portes d’entrada als santuaris. Gràcies a la seva bellesa i riquesa històrica, aquesta ha sigut declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. A la tarda, retorn a Tokyo i disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo o similar.

   

  Dia 12

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Avui seguirem visitant Tokyo per conèixer el Santuari de Meiji, la Plaça del Palau Imperial i el barri de Ginza, la “Cinquena Avinguda” de Tokyo . Dinar en un restaurant local. A la tarda, continuarem la nostra visita a l'Avinguda Omotesando. Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo o similar.

   

  Dia 13

  Tokyo – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Narita. Sortida del vol TK051 sortida a les 10:05 hores amb destinació Istanbul i connexió amb el vol TK1851 amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona 23:00 hores i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l'itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Visites esmentades amb guia local de parla castellana. Entrades incloses segons l’itinerari.  Bitllets de tren en classe turista. Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no esmentat com inclòs  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 4.850,00 € 4.350,00 €

  Suplement habitació individual 1140.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 450.00€
  Compra Anticipada -130.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -130.00€
  Excursió opcional: Hiroshima i Miyajima 390.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 131.78 YEN Japonès, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

   

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.     

    

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)


  Grup màxIm de 25 persones 

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 30 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 131,78YENs. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  4.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015