La Puglia: El taló de la bota d itàlia


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • La Puglia: El taló de la bota d itàlia
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1185 €
La Puglia: El taló de la bota d itàlia

Sol·licita el teu pressupost

 • La Puglia: El taló de la bota d itàlia

  Preu base per persona en habitació doble 1185 €

 • Itinerari

  Primer dia. 

  Punts d'origen – Barcelona – Bari

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Alitalia de la terminal  T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09:45 hores per agafar el vol AZ77 (via Roma) a Bari a les 11:50 hores. Arribada a les 15:35 hores a Bari (dinar no inclòs) i trasllat a l'hotel Nicolaus 4* o similar. Dedicarem la tarda a visitar Bari, capital de La Puglia, la qual presumeix d’un preciós casc històric, ple d’estrets carrers de l’època medieval. També admirarem els principals edificis de la ciutat, construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romanogermànic, entre els segles XII i XIII, com la Catedral, l'església romànica de Sant Nicolás i el seu castell. Sopar i allotjament.

  El grup del 14 d'Agost, s'allotjarà a l'hotel Oriente 4*, a Bari. Al ser un hotel més cèntric, aquesta sortida te un suplement de 45€ per persona.


  Segon dia. 

  Bari - Castel del Monte – Trani – Bari

  Esmorzar a l’hotel.  Realitzarem la visita al Castell de Castel del Monte, patrimoni de la humanitat per la UNESCO, i que està considerat una de les icones més representatives de la Puglia. El castell és una obra excepcional per la perfecció de les seves formes i la fusió d’elements culturals de diferents èpoques i llocs. Dinar. Més tard ens traslladarem a Trani. Coneixerem aquest animat port on predomina la seva característica catedral d’estil gòtic de Puglia dedicada a San Nicolas el Peregrino. A l’hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Tercer dia. 

  Bari – Altamura– Matera – Bari

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem cap a Altamura, situada a la comarca de la Murgia, on descobrirem a la Piazza Duomo della Catedrale,  la magnífica Catedral de Santa Maria Asunta. El pa d’Altamura és un dels productes més coneguts de tota Itàlia i de la resta del món. Seguirem la nostra ruta fins a Matera. Dinar. Dedicarem la tarda a descobrir aquesta fascinant població situada a la vora d'un profund barranc. El seu casc antic és força peculiar, ja que compta amb unes cases excavades a la roca calcària anomenades “Els Sassi”, i el conjunt de les esglésies rupestres de Matera ha estat declarat, per la Unesco, Patrimoni de la Humanitat. Passejar pel seu casc històric ens transporta enrere en el temps. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia. 

  Bari – Castellana – Alberobello – Lecce

  Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem en direcció a la punta sud de la Puglia. Visitarem les famoses grutes de Castellana, un desplegament de formacions naturals subterrànies, les segones de major extensió d’Europa, amb espectaculars estalactites i estalagmites. A continuació ens desplaçarem fins a Alberobello, la capital de Itria. Dinar en un restaurant. Visitarem aquesta ciutat més coneguda com la Vall dels Trulli, per les seves curioses construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb calç. En destaquem el Rione Monti (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), l'Església Trullo, Trullo siameses i altres encants d'aquesta ciutat única. Arribada a Lecce. Sopar i allotjament al Grand Hotel Tiziano 4* o similar.


  Cinquè dia. 

  Lecce – Ostuni – Lecce

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a conèixer Lecce, capital del barroc coneguda amb el nom de la “Florència del Sud”. Durant el nostre recorregut per aquest museu a l'aire lliure descobrirem la Plaça San Oronzo, l’Església de San Mateu, Església del Rosario, Plaza de la Catedral, Santa Croce, així com els carrerons sense sortida que alberguen tallers tradicionals, estudis de pintors o fleques amb dolços típics de la regió. Dinar. A la tarda visitarem el casc antic de Ostuni, ciutat blanca situada en un turó i amb unes boniques vistes a les oliveres i al mar. Destaquem la seva catedral, d’estil gòtic, que presenta una decoració escultòrica refinada que cobreix cada detall arquitectònic. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia. 

  Lecce – Mottola - Taranto – Lecce

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Mottola, l'espia del Mar Jònic per la seva posició privilegiada sobre un turó davant del mar. Visitarem les extraordinàries Esglésies Rupestres dels segles XI-XIV, les quals es tracten de petites coves excavades per l'home i destinades al culte per part dels habitants de les aldees properes. Avui en dia, aquestes esglésies són testimoni de tradicions religioses i artístiques, a través de les quals és possible apreciar algunes de les facetes culturals del Sud d'Itàlia. Una conseqüència de la “mescla interreligiosa” entre la fe cristiana bizantina (avui ortodoxa) i la llatina catòlica. Durant la visita també gaudirem de fascinants monuments com l'església de Sant Nicolás. Seguirem la nostra ruta fins a Taranto, on dinarem. Després visitarem el centre històric de la ciutat dels dos mars i coneixerem aquesta important població, la segona més gran de la Puglia. Destaquem la Catedral de San Cataldo, la magnífica capella barroca dedicada a la santa i el Castillo Aragonés, entre d’altres. A l’hora convinguda, retorn a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia. 

  Lecce – Otranto – Santa Maria de Leuca - Lecce

  Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem cap a Otranto, la ciutat més oriental d'Itàlia i una impactant sorpresa. Es tracta d’una ciutat emmurallada, enganxada al mar, amb un petit port sota els seus murs i desenes de carrers empedrats i estrets. Realitzarem una visita del seu centre històric amb la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem la visita fins a Santa Maria di Leuca a l'extrem del taló, per conèixer la seva ciutat vella i el Santuari de Finibus Terrae. Retorn a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia. 

  Lecce – Barcelona- Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, ens desplaçarem fins a l’aeroport de Brindisi per agafar el vol AZ1624 (via Roma) fins a Barcelona a les 11:55 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona, terminal T1 a les 16:50 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.


  Per a més informació, consulteu aquest video: http://bit.ly/20nPNfT

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Alitalia, Barcelona – Bari / Brindisi - Barcelona, via Roma  (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar). Pensió completa amb aigua i vi inclosos al àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari. Visites amb entrades incloses, segons el programa. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d’assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer i últim dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.375,00 € 1.185,00 €

  Suplement sortida 14 Agost, Hotel 4* cèntric a Bari 45.00€
  Suplement individual 210.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 195.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2015