La Ruta de la Seda 2016


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • La Ruta de la Seda 2016
 • 9 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
1870 €
La Ruta de la Seda 2016

Sol·licita el teu pressupost

 • La Ruta de la Seda 2016

  Preu per persona base habitació doble 1870 €

 • Itinerari

   

   

  25 d’abril. Dilluns.

  Barcelona – Istanbul – Tashkent.

  Presentació a les 15:00 hores als mostrador de Turkish Airlines de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol TK1856 a les 17:40 h.  Arribada a l’aeroport d’Istanbul per agafar un vol en connexió fins a Tashkent, on arribarem a les 06.30 hores. Trasllat a l’hotel City Palace 4* o similar. Esmorzar i descans. Allotjament.

   

  26 d’abril. Dimarts.

  Tashkent.

  Al migdia començarem la visita guiada de la capital de l’Uzbekistan. A Tashkent descobrirem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d’Amir Temur i les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el seu casc antic. Dinar en un cèntric restaurant. Més tard disposarem de temps lliure per descobrir aquesta ciutat, la qual és el principal centre econòmic i cultural d’Uzbekistan. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  27 d’abril. Dimecres.

  Tashkent – Jiva “la vuitena meravella del món”.

  Esmorzar bufet.  Trasllat a l’aeroport per sortir en un vol intern fins a la ciutat d’Urgent, des d’on ens traslladarem a Jiva, situada a uns 30 quilòmetres. Un cop hi arribem, visitarem aquesta petita població emmurallada, plena de palaus, mesquites i madrasses. Un dels seus conjunts arquitectònics més importants és Itchan-Kala, ciutadella situada a dins de Jiva i que era l’última etapa de les caravanes abans de la travessa del desert a Iran. Dinar en un restaurant local i temps lliure per gaudir del que es considera com un preciós museu a l’aire lliure amb diferents monuments protegits per la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel Asia Khiva 3* superior o similar.

   

  28 d’abril. Dijous.

  Jiva - Bujara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar per travessar el desert de  Kyzyl-Ku i així seguir l’antiga ruta de  Caravanes que unia el comerç entre Àsia i occident (450 km). Dinar en ruta. Arribada  a Bujara. Sopar i allotjament a l’hotel Devon Begi 3* superior o similar.

   

  29 d’abril. Divendres.

  Bujara. 

  Després d’esmorzar iniciarem la visita de Bujara, històrica ciutat de més de 25 segles d’antiguitat i en la que podrem gaudir de monuments com el Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de  Chashmai Ayub, la Mesquita Bolo Hauz, la Ciutadella d’ Ark,  el minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan o el conjunt arquitectònic de Lyabi Hauz. Dinar en un restaurant. A continuació, seguirem amb la nostra interessant visita pels punts d’interès més rellevants de la ciutat com la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mezquita Magoki Attory i la Cúpula Toki Sarafon. Al capvespre gaudirem d’un sopar i show folklòric en una Antiga Madrassa. Allotjament.

   

  30 d’abril. Dissabte

  Dijous. Bujara - Shahrisabz – Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Durant la nostra ruta cap a Samarcanda, realitzarem una parada a Shahrisabz, la ciutat natal de Tamerlan (290 km), on podrem visitar les runes del Palau Ak-Saray, datades dels segles XIV-XV i el conjunt Dor-ut Saodat i Dor-ut Tillovat. Dinar en un restaurant local. A la tarda arribarem a Samarcanda (150 km), una de les ciutats més antigues del món i punt estratègic de la Ruta de la seda. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel Asia Samarkand categoria 4* o similar.

   

  1 de maig.  Diumenge.

  Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem una ciutat plena de màgia i encant i antic punt clau en la ruta de la seda. De Samarcanda en destaquem la Plaça Registán, on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek,  Shir Dor i  Tilla-Kori. També visitarem el Mausoleo Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zindai i  l’Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la nostra visita a les excavacions i el museu de l’antiga Afrosiyab, ciutat on situava inicialment Samarcanda. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  2 de maig.  Dilluns.

  Samarcanda - Tashkent.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem  la visita d’aquesta ciutat amb la  Mesquita Bibi-Khonum. També disposarem de temps lliure per realitzar algunes compres al Bazar Siab, el basar més gran de Samarcanda. Dinar en un  restaurant local. A la tarda, tornarem a la capital d’Uzbekistan amb el “modern” tren d’alta velocitat “Afrosiab”.  Arribada a Tashkent i panoràmica nocturna de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel City Palace 4* o similar .

   

  3 de maig. Dimarts.

  Tashkent - Istanbul - Barcelona.

  Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol TK/369 a les 08.15 hores. Arribada a Istanbul i connexió amb el vol TK/1855 des les 13.55. Arribada a  Barcelona a les 16.40 h. Fi dels nostres serveis

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Entrades incloses segons l’itinerari.  Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.150,00 € 1.870,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 300.00€
  Compra Anticipada -55.00€
  Assegurança assistència en viatge
  Visat d'entrada 30.00€
  Suplement habitació individual 250.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€
  Descompte pagament total -55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.     

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones: La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'un mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  agost 2015