La Toscana, Roma i Le Cinque Terre


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • La Toscana, Roma i Le Cinque Terre
 • 9 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1305 €
La Toscana, Roma i Le Cinque Terre

Sol·licita el teu pressupost

 • La Toscana, Roma i Le Cinque Terre

  Preu base per persona en habitació doble 1305 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dissabte.

  Punts d'origen – Aix en Provence – San Remo

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits. Dinar en un restaurant de la zona d’Aix en Provence. Continuarem la nostra ruta pel pintoresc poble italià de San Remo, famós per l’abundància i els colors vius dels seus exuberants parcs i jardins tropicals, la seva varietat de botigues, un casino magnífic que sembla un palau i pel seu ambient festiu i de diversió que regna a la ciutat. Trasllat a l’Hotel des Anglais 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Diumenge.

  San Remo – Le Cinque Terre – Lucca

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem fins a una de les regions més espectaculars de la Riviera italiana, Le Cinque Terre. Arribarem a Levanto on ens trobarem amb el guia local que ens acompanyarà en un recorregut en tren a través d’aquestes poblacions de difícil accés per la seva localització sobre el Mediterrani. Més tard, ens traslladarem fins a Monterosso, antiga ciutadella i la més gran de les costes de la Liguria. Recorrerem els carrerons del casc antic, anomenats localment “carruggi” i coneixerem l’església de San Joan Baptista i els dos oratoris. Dinar. Continuarem el nostre recorregut fins a Riomaggiore, on coneixerem aquest pintoresc poble de pescadors, amb cases altes i estretes de colors pastels i amb una continua successió de llums i ombres provinents dels estrets carrerons. Finalitzarem el nostre recorregut en tren fins arribar a La Spezia. Després, ens traslladarem a la localitat emmurallada de Lucca, on realitzarem un passeig a peu amb el nostre acompanyant pel seu bonic centre històric on conviuen en perfecta harmonia una gran diversitat de palaus, residències i torres d’estils gòtic i renaixentista. A l’hora convinguda, trasllat al  Grand Hotel Guinigi 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dilluns.

  Lucca – Florència – Siena

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem a Florència, ciutat dels Medicis i del Renaixement, de la que va sortir un nou concepte cultural a partir del s. XIII, conjugant la genialitat dels seus artistes amb el mecenatge dels Medici. Realitzarem la visita guiada d’aquesta bella ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Començarem amb una panoràmica de la ciutat i continuarem amb el recorregut a peu des de la Piazzale Montelungo fins arribar a l’immens conjunt monumental de la Plaça del Duomo, amb el Baptisteri i el Camapanile, entre d’altres. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per poder acabar de gaudir de la ciutat i passejar pel Pont Vecchio. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Siena. Trasllat a l’Hotel Executive 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia. Dimarts.

  Siena – San Gimignano –Siena  

  Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem Siena, magnífica ciutat artística amb característics carrerons, barris i torres, botigues d’artesania i palaus. Destaquem la Catedral, considerada una de les més importants d’Itàlia, així com una de les poques del país construïdes completament en estil gòtic. Finalitzada la visita, ens traslladarem a la bucòlica població de San Gimignano on tindrà lloc el dinar. Després, visitarem aquesta petita vila del segle XIV que conserva intacte el seu patrimoni monumental, raó per la qual va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Contemplarem la Piazza della Cisterna, envoltada d’altes torres, cases dels segles XIII i XIV i el característic paviment en forma d’espiga, formant un harmoniós conjunt considerat un dels paisatges urbans més atractius d’Itàlia. Temps lliure i a l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dimecres.

  Siena – Roma

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Roma, la Ciutat Eterna. Trasllat  a l’hotel Eurostars Saint John 4* o similar, distribució d’habitacions i dinar. A la tarda, realitzarem la visita guiada de la Roma Monumental. La genialitat constructora dels romans va quedar plasmada en nombrosos monuments que van adornar la ciutat i les ruïnes que encara sorprenen a qui les visita. Destaquem la Fontana de Trevi, símbol del barroc romà i recentment restaurada i la Plaça Navona, la plaça barroca més bella de la ciutat. Sopar en un restaurant del centre de la ciutat. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Sisè dia. Dijous.

  Roma

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a acabar de conèixer aquesta ciutat farcida d’esglésies, places, monuments, palaus i museus com cap altra capital del planeta. Al matí continuarem amb la visita guiada de la Roma Cristiana, de la que destaquem la Basílica de San Juan de Letran, catedral de Roma i mare de totes les esglésies per ser la primera, i Santa Maria La Major, la més petita de les quatre basíliques patriarcals i una de les més belles de Roma pels seus adornaments. Dinar. A la tarda ens dirigirem a la zona del Vaticà. Amb poc menys de mig quilòmetre quadrat i aproximadament mil habitants, el centre espiritual dels catòlics és alhora l’estat més petit del món i un dels més influents. També disposarem de temps lliure per poder contemplar la Basílica de Sant Pere, edifici que destaca tant per les seves enormes dimensions com per la seva extraordinària decoració interior, obra de Bernini. Durant el recorregut interior podran veure el cèlebre conjunt escultòric de La Pietà, obra de joventut de Michelangelo. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Opcional: Entrada als Museus Vaticans i Capella Sixtina, amb les explicacions d’un guia local privat i accés directe al final de la visita a la Basílica de Sant Pere sense necessitat de fer una llarga cua. 47€. Mínim obligatori per poder fer aquesta opcional de 15 persones. Data màxima per reservar un mes abans de la sortida.

   

  Setè dia. Divendres.

  Roma – Assisi – Perugia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí tindrem temps lliure al centre de la ciutat per acabar de gaudir dels racons que més us agradin. A l’hora convinguda, tindrà lloc el dinar. Després, sortirem en direcció a Assisi per visitar la coneguda Basílica de San Francesco, on es troba enterrat el sant del mateix nom. Centre de la espiritualitat franciscana i bressol de l’art medieval europeu és una obra mestra de l’arquitectura de l’art italià de l’Edat Mitjana. Acabada la visita farem un recorregut guiat per Assisi, una bonica localitat d’origen medieval. El nostre recorregut ens portarà fins la Piazza del Comune on veurem les columnes del Temple de Minerva, interessant temple romà. Finalitzada la visita ens traslladarem a Perugia, capital de la Umbria i últim bastió etrusc del domini de Roma, on realitzarem una passejada amb el nostre acompanyant pel seu casc antic, un veritable poble medieval, dels més bells d’Itàlia. Trasllat a l’hotel Gio Arte e Vini 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Vuitè dia. Dissabte.

  Perugia – Pisa – Cannes

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Pisa. Tindrem temps lliure a l’impressionant conjunt de la Piazza dei Miracoli amb les construccions més conegudes com el Duomo, el Baptisteri i el famós Campanile o Torre inclinada. Dinar. Continuarem el nostre recorregut en direcció a Cannes, capital del cinema i ciutat de les estrelles i el luxe. Trasllat a l’hotel Le Floreal 3* o similar, sopar i allotjament.

   

  Novè dia. Diumenge.

  Cannes – Arles – Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora realitzarem una breu passejada amb el nostre acompanyant pel famós passeig de La Croisette, un dels més coneguts del món i un dels majors atractius de la ciutat. Trasllat a Arles, la “petita Roma de la Gàl·lia”, on realitzarem una breu passejada pel seu centre històric, recinte privilegiat gràcies a desenes de monuments d’interès artístic, herència de 2.000 anys d’història. Dinar. A l’hora convinguda, retorn cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb recollides a diverses poblacions d`origen (consulteu). Pensió completa en tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits en l`itinerari. Entrades incloses definides en l`itinerari. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatge.     Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.450,00 € 1.305,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -33.00€
  Suplement individual 315.00€

  Opcional:
  Opcional Entrada als Museus Vaticans i Capella Sixtina amb guia local 47.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  60 o + anys -35.00€
  Porta'ns amics -35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  2. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Novembre 2015