Nepal


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Nepal
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
2016 EN PREPARACIÓ
Nepal

Sol·licita el teu pressupost

 • Nepal
 • Itinerari

  Nepal ha sigut el país dels somnis dels turistes des de fa molt temps; Nepal rep amb encant als visitants. Els que ja l'han visitat, desitgen tornar, i els que encara no ho han fet, esperen algun dia poder visitar aquest paradís perdut al cor de l'Himàlaia.

   

   

  Dia 1

  Barcelona - Istanbul - Nit a l’avió.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de Tur­kish Airways a las 9:30 h. Tràmits de facturació directes a Katmandú. Arribada a l’aeroport de Istanbul i connexió en vol directe a les 20:25 h. a Katmandú. Nit a l’avió.

   

  Dia 2

  Katmandú.

  Arribada a l’aeroport internacional de Katmandú a les 7:15 h. Després dels tràmits d’aduanes iniciarem la visita de la ciutat, de la qual en des­taquem els barris de Ason, Macchindra Bahal, Indra Chow, Naradewi, Sigal i el popular barri de Thamel. Al migdia ens traslladarem a l’hotel Radisson 4* o similar. Dinar i distribució d’habitacions. Tarda lliure per descansar. Sopar i allotja­ment a l’hotel.

   

  Dia 3

  Katmandú: Swoyambhu­nath i Patan.

  Esmorzar bufet. Visita de la gran stupa de Swoyambhunath, la monumental Plaça Reial de Katmandu, amb els temples de Taleju Bhawani amb l’estàtua del rei Pratap Malla i els palaus de Basantapur i de Kumari, on viu la deessa vivent, així com la pagoda de Kasthamandap. Dinar. Continuarem amb la ciutat de Patan, més antiga que Katmandú, de la que en destaquem la plaça Durbar que, per la seva monumentalitat, està considerada Patrimoni de la Humanitat. També cal ressaltar la bellesa dels temples Taleju, de Krishna, el de Hiranya Barna Maha Bihara. Disposarem de temps en el mercat de Mangal Bazar. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Dia 4

  Katmandú - Pokhara.

  Esmorzar bufet. Sortida en avió a Pokhara. En els vols interns es pot portar un equipatge de mà i es pot facturar una maleta de màxim 15 quilos. Pokhara, anomenada “la porta de les grans muntanyes”, és punt de partida de moltes expedicions. Instal·lació a l’hotel Temple Tree Resort 4* o similar. Dinar . A la tarda farem una passejada amb barca pel llac Fewa i disposarem de temps lliure a les botigues de la zona, especialistes en tot tipus de material relacionat amb el muntanyisme a preus de ganga. Sopar i allotjament.

   

  Dia 5

  Pokhara.

  A primera hora ens traslladarem a Saran­gkot, un mirador des d’on podem gaudir dels cims del Dhaulaguiri, Annapurna i Machapuchare. Retorn a l’hotel per esmorzar. Visita de Pokhara: el temple de Bindaba­sini, la cova de Gupteshwor, la cascade Devis i el camp de refugiats tibetans de Tashiling. Dinar. A continuació visitarem el barri vell de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Dia 6

  Pokhara - Chitwan.

  Esmorzar bufet. Sortida amb autocar privat. A la ruta visitarem el santuari hinduista de Manakamana, la deessa dels desitjos, ubicat a 1.400 metres d’alçada; un funicular ens portarà fins al cim. En acabar ruta, ens desplaçarem fins a Chitwan. Dinar. A la tarda arribada al nostre hotel Tiger Land safari Resort 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 7

  Selva de Chitwan.

  Esmorzar bufet. El parc Nacional de Chitwan és considerat el millor d’Àsia per veure ani­mals salvatges en llibertat. Durant aquest dia gaudirem de múltiples activitats com una passejada en elefant per la jungla i d’una baixada pel riu en canoes . Pensió completa en el resort.

   

  Dia 8

  Chitwan - Katmandú.

  Esmorzar i sortida cap a la capital en autocar privat. Aquest recorregut ens permetrà veure les diferents poblacions i valls dels país. Dinar en ruta. A la tarda arribada a Katmandú. Instal·lació a l’hotel Radisson 4*. Sopar i allotjament.

   

  Dia 9

  Katmandú: Bhaktapur, Pashupati­nath, Boudhanath.

  Esmorzar i sortida cap a la vall de Katmandú, on visitarem la població medieval de Bhaktapur, considerada Patrimoni de la humanitat. D’aquesta zona en destaquem el palau de les 55 finestres, la pagoda de Nyatapola i la plaça Dattatrya. Dinar. A con­tinuació visitarem Pashupatinath, santuari sagrat del déu Shiva i on es celebren les cremacions a la vora del riu sagrat Bagmati. Al acabar visitarem Boudhanath, la stupa més gran del Nepal. A continuació ens desplaçarem a l’hotel Radisson. Sopar i allotjament.

   

  Dia 10

  Katmandú - Istanbul - Barcelona.

  Trasllat a primera hora a l’aeroport de Katmandú. Sortida en vol de Turkish Airways a les 8:25 h. Arribada a Istanbul i connexió en vol de sortida a les 14:00 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16:45 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Tur­kish Airways i vol intern Katmandú - Pokhara. Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015