Oktoberfest a Munic i Festa Alpina al Tirol


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Oktoberfest a Munic i Festa Alpina al Tirol
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
845 €
Oktoberfest a Munic i Festa Alpina al Tirol

Sol·licita el teu pressupost

 • Oktoberfest a Munic i Festa Alpina al Tirol

  Preu base per persona en habitació doble 845 €

 • Itinerari

  22 de setembre. Dijous.

  Barcelona – Munic - Fügen

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 h per sortir en el vol directe LH1817 a les 07.55 h amb destinació a Munic. Arribada i trasllat al recinte on es celebra la famosa “Oktoberfest”, un dels festivals de cervesa més grans i famosos del món. Dinar dins d’una típica “carpa” cervesera (menú únic: pollastre amb guarnició + una cervesa). Més tard, disposarem de temps lliure per gaudir de les nombroses atraccions i de l’ambient extraordinari de la festa. A l’hora convinguda, sortida cap a Fügen al Tirol.  Sopar i allotjament a l’hotel Crystal 4* o similar.

   

  23 de setembre. Divendres.

  Llac Achensee i Rattenberg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem a Jenbach, on començarem un insòlit trajecte amb un dels trens cremallera a vapor més antics del món, encara en funcionament, el ferrocarril Achensee. Aquest recorregut ens portarà a través dels Alps tirolesos fins arribar a Seespitz, a la costa sud del llac Achensee. Després farem un recorregut pel llac fins a Pertisau, un petit poble al cor d’una reserva ecològica a la regió de muntanya del Karwendel. Dinar. A la tarda, ens dirigirem fins a Rattenberg un dels pobles més pintorescos del Tirol situat a la riba del riu Inn. Passejarem pels seus carrers on destaquen les cases del s.XII i els petits comerços d’artesania. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  24 de setembre. Dissabte.

  Festa Alpina - Innsbruck

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a un poble tirolès per gaudir de la festa que celebra la tornada dels ramats des de les pastures alpines. Les vaques es guarneixen amb flors i desfilen pel poble cap a les seves cases. Trobarem paradetes amb aliments típics i grups d’animació locals. Dinar. A la tarda ens desplaçarem a Innsbruck, on farem una visita panoràmica per veure el seu centre antic, el Palau Imperial, la Catedral i l’Arc de Triomf, entre d’altres. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 de setembre. Diumenge.

  Munic- Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Munic, on farem un passeig guiat pel barri antic, cor medieval de la ciutat, del qual destaquen la “Marienplatz”, l’Ajuntament de Munic amb una impressionant façana neogòtica i la Catedral “Frauenkirche”. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol LH 1814 de les 15.30 hrs (Dinar no inclòs). Arribada prevista a Barcelona a les 17.30 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Munic. Allotjament en hotel 4* a Fügen. Pensió completa (excepte el dinar del darrer dia). Visites segons itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Begudes als àpats. Extres personals. Dinar de l’últim dia. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 995,00 € 845,00 €

  Suplement individual 115.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Febrer 2016