Pallars i el tren dels llacs


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Pallars i el tren dels llacs
 • 3 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
325 €
Pallars i el tren dels llacs

Sol·licita el teu pressupost

 • Pallars i el tren dels llacs

  Preu base per persona en habitació doble 325 €

 • Itinerari

  14 de maig. Dissabte.

  Punts d’origen – Balaguer – la Vall Fosca – Gerri de la Sal – Sort.

  Sortida dels nostres punts de recollida en direcció a Balaguer, des d’on agafarem el Tren dels Llacs (tren convencional) per la línia panoràmica de la Noguera Pallaresa. Gaudirem d’un trajecte inoblidable a través d’uns paisatges espectaculars. Arribada a la Pobla de Segur per seguir la nostra ruta amb autocar. Visitarem l’Espai Raier, un centre que ens permetrà descobrir antics sistemes de transport fluvial de la fusta mitjançant la recuperació i la conservació patrimonial d’aquest ofici desaparegut. Coneixerem qui eren els raiers, la seva història i la duresa del seu treball. Finalitzada la visita, ens traslladarem a la Vall Fosca, bressol de l’energia hidroelèctrica a Catalunya, on visitarem el Museu Hidroelèctric de Capdella, pionera als Pirineus. Dinar. Trasllat a Gerri de la Sal i visita dels Salins, els quals han donat una fisonomia característica al poble. A l’hora convinguda, trasllat a Sort. Arribada a l’hotel Pessets 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  15 de maig. Diumenge.

  Sort: Vall d’Àssua i Esterri d’Àneu.

  Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a la Vall d’Àssua fins arribar al bonic poble de Llessui, on visitarem el Museu dels Pastors. Després d’una breu introducció de les característiques de la Vall, dels pastors i de les ovelles, ens explicaran en profunditat les diferents tasques que han de realitzar els pastors durant un cicle anual. Continuarem el nostre recorregut amb la panoràmica de la Vall per conèixer els seus pobles com són Caregue, Sorre i Altron, petit poble on Maria Barbal va ambientar la novel·la Pedra de tartera. També visitarem una formatgeria artesanal amb una producció reduïda i selecta. Dinar. A continuació ens traslladarem a Esterri d’Àneu, on visitarem la Casa Gassia, un exemple de casa agro-ramadera representativa d’una època en que la base de l’economia local era, quasi exclusivament, la pagesia i la cria del bestiar. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  16 de maig. Dilluns.

  Sort – Congost de Collegats – Salàs de Pallars – Punts d’origen.

  Esmorzar. A primera hora sortirem cap al Congost de Collegats, on realitzarem una parada enmig d’aquest impressionant estret de la Noguera Pallaresa entre cingleres feréstegues; un veritable festival geològic, on podrem admirar, si el temps ens ho permet, la meravella del retaule d’aigua i roca de l’Argenteria. Trasllat a la Pobla, on realitzarem una panoràmica del conjunt Modernista “Casa Mauri i Molí de l’Oli”. Continuarem amb la visita a la centenària fàbrica de licors Portet, amb l’elaboració artesanal d’aiguardents tradicionals del Pirineu. Finalitzarem amb la visita de les Botigues - museu de Salàs de Pallars, un recorregut per cent anys de vida quotidiana, utilitzant el poder evocador d’uns escenaris, d’uns productes i d’unes imatges que ja formen part de l’imaginari col·lectiu. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.



  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.



  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 395,00 € 325,00 €

  Suplement individual 30.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En les reserves efectuades a través de la web de Promoviatges, al moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  desembre 2015