París en TGV: Setmana Santa


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • París en TGV: Setmana Santa
 • 5 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
955 €
París en TGV: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • París en TGV: Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 955 €

 • Itinerari

  24 de març. Dijous.

  Barcelona-Girona-Figueres-París.

  Presentació a les 08:30 hores a l’estació de Barcelona-Sants. Sortida en tren TGV a les 09.20 hores. Els passatgers de Girona i Figueres cal que consultin horaris; aquests punts de sortida són sota petició. Arribada a l’Estació de Paris Gare Lyon a les 15.55 hores (dinar no inclòs). Començarem la nostra ruta amb una visita panoràmica de París; amb el nostre autocar recorrerem els principals punts d’interès de la ciutat: Arc de Triomf, Champs Elysées, Tour Eiffel, Place de la Concorde, Place Vendôme, Louvre, Ile de la Cité, Barri Llatí i Saint Germain des Pres. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Ibis Styles Chateau Landon 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

   

  25 de març Divendres.

  París.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Versailles, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Visitarem aquest palau, el qual va ser residencia dels reis de França i de la seva cort des de 1682 fins a la revolució francesa, el 1789.  Gaudirem dels interiors barrocs i dels seus jardins a través d’un recorregut amb audioguia. Dinar. A la tarda, passejarem pel Barri de la Defense acompanyats d’un guia local. En aquest barri de negocis presidit pel Gran Arc trobarem grans gratacels d’oficines connectats amb la gran esplanada de Le Parvis, un espai amb jardins i obres d’art a l’aire lliure.  A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament.

   

  26 de març. Dissabte.

  París.

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem en autocar cap al barri de Montmatre on gaudirem d’una visita guiada. Conegut com el “barri dels pintors”, els seus carrerons petits i costeruts formen un entorn ben singular, on destaca la Plaça du Tertre, l’abadia medieval de Montmatre i la Basílica del Sagrat Cor.  Dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Espectacular sopar al vaixell Bateaux Mouches amb música per gaudir de les impressio­nants vistes de “Paris la Nuit” (trasllats inclosos) 105€.

   

  27 de març. Diumenge.

  París.

  Esmorzar a l’hotel.  Aquest dia ens traslladarem en autocar cap a la Place des Vosges, situada al Barri de Le Marais, on gaudirem d’un passeig acompanyats pel nostre guia. En acabar, ens desplaçarem en autocar per visitar els passatges interiors de París, les galeries acristallades construïdes el s.XIX en mig dels edificis de la ciutat. Aquestes són una curiositat arquitectònica típica de la ciutat i moltes d’elles actualment estan ocupades per botigues, salons de te i restaurants. Passejarem entre altres per la Galerie Vivienne i la Galerie Véro Dodat . Dinar. A la tarda, anirem cap a l’Ile de la Cité, on podrem admirar la Catedral de Notre Dame i el Pont Neuf. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament.

   

  28 de març. Dilluns.

  París-Figueres-Girona- Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Trasllat a l’Estació Gare de Lyon. Sortida en tren TGV a les 14.07 hrs (dinar no inclòs). Arribada a l’estació de Barcelona-Sants a les 20.40 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren TGV en classe turista de Barcelona a París d’anada i tornada. Guia acom­panyant en tot el viatge. Allotjament en hotel de 3* a París. Pensió completa en tot el viatge. Totes les visites definides a l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Dinar del primer i l'últim dia. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d'Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Figueres. Estació Figueres Vilafant

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.095,00 € 955,00 €

  Suplement individual 205.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -30.00€
  Sopar al vaixell Bateaux Mouches, amb trasllat 105.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Sortides de Girona i Figueres sota petició.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu:

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2015