Patagonia Argentina 2016; GRUP REDUÏT


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Patagonia Argentina 2016; GRUP REDUÏT
 • 14 dies, avió i autocar, tot inclós, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
4595 €
Patagonia Argentina 2016; GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Patagonia Argentina 2016; GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 4595 €

 • Itinerari

  6 de febrer. Dissabte.

  Barcelona - Buenos Aires.

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona, als mostradors d’Aerolineas Argentinas a les 16:00 h. Sortida en vol directe AR1161 a les 18:20 h. Nit a l’avió.

   

  7 de febrer. Diumenge.

  Buenos Aires - Iguaçu.

  Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Iguaçu. Un cop arribem, visitarem les famoses cascades pel costat brasiler. A través de les passarel·les i miradors d’aquest costat, es pot apreciar una panoràmica de quasi la totalitat dels salts, fins i tot ens podem apropar fins a la impressionant Gorja del Diable. Dinar. Trasllat a l’hotel Ameria 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  8 de febrer. Dilluns.

  Iguaçu.

  Esmorzar. Aquest dia visitarem el costat argentí dels salts des d’on, a més de gaudir d’una perspectiva diferent, ens podem endinsar en el cor dels mateixos salts i caigudes d’aigua. Les passarel·les permeten al visitant recórrer els saltants des de diferents angles i veure de molt a prop la Gorja del Diable. Per tal d’observar-la de més a prop, realitzarem una emocionant excursió amb vaixell que ens acostarà a la boca de les cascades més importants d’Argentina. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn salvatge. Sopar i allotjament.

   

  9 de febrer. Dimarts.

  Iguaçu – El Calafate.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport, on agafarem un vol cap a Buenos Aires, Dinar a l’avió. i connexió cap a El Calafate. Trasllat a l’hotel Patagonia Unique 4* o similiar. Sopar i allotjament.

   

  10 de febrer. Dimecres.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).

  Esmorzar. Sortirem a primera hora del matí cap al Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera, on navegarem pel Llac Argentí, amb una llanxa que ens portarà a descobrir les principals glaceres que banyen aquestes aigües. La glacera Upsala, ubicada al braç nord del mateix llac, és la de major grandària, amb una extensió de 50 quilòmetres i una amplada de quasi 10 km. També coneixerem la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar tipus pic -nic . A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  11 de febrer. Dijous.

  El Calafate.

  Esmorzar. Al matí visitarem la glacera més coneguda i imponent del Parque Nacional Los Glaciares, Perito Moreno, situada al braç sud del Llac Argentí. Els seus 5 quilòmetres d’amplada i la seva alçada de 70 metres, impressionen als seus visitants. Aquesta glacera mostra un sorprenent i curiós fenomen: degut a l’increment constant i una gran acumulació de massa de gel, els despreniments de gegants blocs de gel, provoquen un espectacle visual inigualable. Dinar. A la tarda, retorn a El Calafate . Sopar i allotjament a l’hotel

   

  12 de febrer. Divendres.

  El Calafate - Ushuaia.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en avió a Usuahia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Dinar a l’avió. Trasllat a l’hotel Albatros 4* o similar i distribució d’habitacions. A la tarda, visitarem el Museu del Presidio, a través del qual podrem descobrir la vida en terres australs al llarg dels anys. Més tard, disposarem de temps lliure per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament.

   

  13 de febrer. Dissabte.

  Ushuaia (Terra del Foc).

  Esmorzar. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, el qual disposa d’una longitud de 180 km i  desemboca al Pacífic. Retorn a Usuahia per dinar. A la tarda, ens desplaçarem a través del conegut “Tren del Fin del Mundo” fins a El Parc Nacional de la Terra del Foc, el qual integra paisatge de bosc , muntanya i llacs. Sopar i allotjament.

   

  14 de febrer. Diumenge.

  Ushuaia (Terra del Foc) – Puerto Madryn.

  Esmorzar. Al matí gaudirem de temps lliure. Després ens traslladarem fins a l’aeroport per agafar un vol a Trelew. Dinar a l’avió. Trasllat a Puerto Madryn i allotjament  a l’hotel Península Valdés o similar i distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel.

  15 de febrer. Dilluns.

  Península Valdés.

  Esmorzar. Excursió a Península Valdés, considerat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Pocs llocs al món ofereixen la possibilitat d’observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d’animals com a Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses aus, entre d’altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”.  A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de San Lorenzo on podrem observar de ben a prop aquest simpàtics animals. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament.

   

  16 de febrer. Dimarts.

  El Calafate - Buenos Aires.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per volar fins a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel NH Crillon o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda, gaudirem d’una panoràmica de la ciutat i visitarem els típics barris de San Telmo i La Boca, amb el seu famós “caminito”. Sopar en un restaurant

   

  17 de febrer Dimecres.

  Buenos Aires.

  Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, com la del 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda i el Congrés de la Nació. Dinar en un cèntric restaurant. Tarda lliure per visitar tots els atractius d’aquesta ciutat. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

  18 de febrer. Dijous.

  Buenos Aires -Barcelona.

  Esmorzar. Al matí tindrem temps lliure per a realitzar algunes compres; us recomanem les Galeries Pacífico o bé fre una excursió al Delta del Tigre. Dinar de cloenda. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol directe a Barcelona AR1160 a les 22:55 h. Nit a l’avió.

   

  19 de febrer. Divendres . Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 15:35 h. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista d’Aerolineas Argentinas en vols directes Barcelona - Buenos Aires - Barcelona. Vols interiors en classe turista amb la mateixa companyia. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari incloses. Guia acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.  Requisits:

  Passaport amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 5.285,00 € 4.595,00 €

  Suplement habitació individual 990.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 575.00€
  Compra Anticipada -125.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -125.00€
  Sopar espectacle de tango 99.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.  

   

        

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.     Despeses d’anul·lació.

   

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions:

   

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones: La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  juliol 2015