Patios de Córdoba en AVE


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Patios de Córdoba en AVE
 • 4 dies, AVE i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
645 €
Patios de Córdoba en AVE

Sol·licita el teu pressupost

 • Patios de Córdoba en AVE

  Preu base per persona en habitació doble 645 €

 • Itinerari

  9 de maig. Dilluns.

  Barcelona (Estació de Sants)-Córdoba

  Presentació a l’Estació de Sants de Barcelona a les 07.45 hores, on agafarem el tren AVE a les 08.30 hores en direcció a Córdoba (viatjarem amb les nostres maletes). Arribada prevista a les 13.15 hores. Dinar. A la tarda, realitzarem un recorregut guiat pel Barri de la Juderia, on descobrirem restes arquitectòniques de la presència hebrea a la ciutat i visitarem la Mezquita Catedral, un dels monuments més importants de l’arquitectura islàmica i edifici declarat patrimoni Cultural de la Humanitat. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Palace 5* o similar.

   

  10 de maig. Dimarts.

  Córdoba

  Esmorzar. Al matí farem un recorregut guiat per uns dels barris més populars del centre històric de Córdoba, “San Basilio-Alcázar Viejo”, on coneixerem els espais privats i íntims de diversos patis. En motiu de la coneguda celebració dels “Patios de Córdoba”, durant dues setmanes els visitants poden accedir als patis de les cases que participen en aquest concurs anual. Dinar. Després gaudirem de temps lliure per seguir visitant el centre històric.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 de maig. Dimecres.

  Córdoba – Priego de Córdoba – Córdoba

  Esmorzar. Aquest dia ens traslladarem a Priego de Córdoba, anomenada la ciutat de les fonts i la “joia del barroc” cordovès. Farem un recorregut guiat pels monuments i llocs d’interès amb encant per descobrir la riquesa d’aquesta meravellosa ciutat. Durant la visita, coneixerem la multitud de fonts, les esglésies barroques, el “Barrio de la Villa” i les “Carnicerías Reales”. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Córdoba. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  12 de maig. Dijous.

  Córdoba - Medina Azahara -Barcelona (Estació de Sants)

  Esmorzar. A primera hora, sortirem cap a Medina Azahara, situada a 8 km de Córdoba. Aquest important conjunt arqueològic va ser la fastuosa i misteriosa ciutat que Abd-al Rhman III va fer construir als peus de Sierra Morena el S.X i va ser on hi va ubicar la seva cort. També tindrem temps per visitar el Centre d’Interpretació i el Jaciment. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’estació de Córdoba per sortir en l’AVE de les 15.45 hores, amb una hora prevista d’arribada a Barcelona a les 20.22 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Córdoba, d`anada i tornada. Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l'hotels descrit a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  DNI O passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  , Barcelona. Estació de Sants

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 740,00 € 645,00 €

  Suplement individual 145.00€
  60 o + anys -20.00€

  Opcional:
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Les sortides de Tarragona son sota petició i viatjaran amb maletes.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Els informem que, durant el trajecte amb AVE, els viatgers s'hauran de fer càrrec del trasllat de les seves maletes.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Setembre 2015