Romania: Setmana Santa


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Romania: Setmana Santa
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1015 €
Romania: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Romania: Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 1015 €

 • Itinerari

  21 de març. Dilluns.

  Punts d'origen – Barcelona – Bucarest.

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la Terminal T2B a les 10.30 h. Sortida en el vol de la companyia Blue Air OB108 a les 12:25 h. Arribada a les 16:30 h (dinar no inclòs). Recollida de maletes i trasllat a l’hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar. Més tard, ens desplaçarem a peu fins al centre de Bucarest, on gaudirem d’una visita a peu del centre antic de la ciutat d’estil “belle epoque”. Durant la passejada, observarem l’Edifici del Banc Central, el passatge de MaccaVilacrosse, l’església de la Vella cort o el monestir de Stavropoleos. Sopar i retorn a l’hotel. Allotjament.

   

  22 de març. Dimarts.

  Bucarest – Cozia – Sibiu (280 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí i creuarem els Carpats fins arribar a Sibiu. Dinar. Després, visitarem a peu la ciutat, de la que destaquem la Plaça Major, la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta encantadora ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  23 de març. Dimecres.

  Sibiu – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita (240 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat de “postal” amb un conjunt medieval inoblidable declarat Patrimoni de la Humanitat. Visitarem a peu la ciutat, descobrirem la casa natal de Dràcula i podrem pujar a la Torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu-Mures, ciutat d’estil modernista, de la que destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa per sortir a la novel·la de “Dràcula”. Sopar i allotjament a l’hotel Coroara de Aur 4* o similar.

   

  24 de març. Dijous.

  Bistrita – Moldovita – Sucevita – Voronet – Piatra Neamt (340 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs pintats en el seu exterior. Visitarem els monestirs de Moldovita i Sucevita, uns exemples d’aquesta arquitectura tan característica. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de Cerámica negra. L’últim monestir que visitarem serà el de Voronet, anomenat “la Capella Sixtina de l’Orient i amb un color blau molt característic. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4* o similar.

   

  25 de març. Divendres.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Prejmer – Brasov (250 km.).

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora, sortirem cap a les gorges de Bicaz, un preciós espectacle de la naturalesa. Acabarem el matí amb el Llac Roig, el qual és ple de llegendes històriques. Dinar. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada. Seguirem fins al cor de Transilvània: la ciutat de Brasov, bonica ciutat situada als peus de les muntanyes. Realitzarem una visita a peu de la ciutat, de la que destaca l’església Negra. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel Cubix 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  26 de març. Dissabte.

  Brasov – Bran – Sinaia – Bucarest (210 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Bran per visitar el castell de Dràcula. La nostra ruta ens portarà a Sinaia on visitarem l’impressionant Castell de Peles, d’estil neorenaixentista i el bonic Monestir de Sinaia. Dinar. A la tarda, arribarem a Bucarest, on ens allotjarem a l’hotel Hilton Athenee Palace 5* o similar. Disposarem de temps lliure. Sopar en un cèntric restaurant  i allotjament.

   

  27 de març. Diumenge.

  Bucarest.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la capital romanesa. Començarem pel Museu del Poble on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: Visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament ( el segon edifici més gran del món ) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 30€.

   

  28 de març. Dilluns.

  Bucarest – Barcelona Punts d'origen.

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Blue Air OB107 a les 15:50 h (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:10 h. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Blue Air, Barcelona – Bucarest – Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar). Pensió completa amb aigua i cervesa inclosa al àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari. Visites amb entrades incloses, segons el programa. Àudio-guies durant les visites. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d’assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer i últim dia. Propina al guia local i conductor (import recomanat a pagar per persona: 15€ per tot el viatge). Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Tarragona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.195,00 € 1.015,00 €

  Suplement individual 179.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 125.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Opcional visita Palau Ceausescu, Parlament, i sopar al famós rest. Caru Cu Bere 30.00€
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  El tercer llit de l'habitació triple es petit (no recomanable per adults).

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  octubre 2015