Ruta dels pobles blancs en AVE


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Ruta dels pobles blancs en AVE
 • 6 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
835 €
Ruta dels pobles blancs en AVE

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta dels pobles blancs en AVE

  Preu base per persona en habitació doble 835 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dilluns.

  Punts d’origen – Estació Sants Barcelona – Málaga.

  Sortida des dels nostres punts de recollida assignats en direcció a l’Estació de Sants de Barcelona, on agafarem el tren AVE a les 8.30 hores en direcció a Málaga. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que aquestes seran traslladades amb el nostre autocar. Arribada prevista a les 14.25 h. Dinar. A la tarda, realitzarem la visita guiada de la ciutat de Málaga, capital de la Costa del Sol. Podrem veure l'exterior del nou Centre Pompidou i realitzarem un recorregut pel centre de la ciutat, on es troba la Casa Natal de Picasso. Continuarem la nostra visita pel casc antic, del qual destaquem la visita de la Catedral, coneguda popularment com “La Manquita”, és un dels monuments més importants de la ciutat i un dels millors temples del renaixement andalús. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Tryp Alameda 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dimarts.

  Málaga: Ronda i Marbella.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem cap a Ronda, coneguda pel seu famós “Tajo” i el ric patrimoni cultural del seu centre històric. Realitzarem una visita guiada de la ciutat, de la que destaquem la Casa Bosco, exemple de casa senyorial del segle XIX amb belles vistes en ple cor del Conjunt Històric i l’Església de Santa Maria la Major. Dinar. A l’hora indicada, anirem cap a Marbella, situada en una bonica badia i on podrem passejar pel cèlebre “Puerto Banús”. Retorn a Málaga. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimecres.

  Málaga – Véjer de la Frontera – Cádiz – Jérez de la Frontera.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Véjer de la Frontera, declarada conjunt històric. Durant el nostre recorregut passejarem pel seu centre històric, on hi destaca l’arquitectura popular d’origen àrab i pel seu barri jueu. A continuació, ens desplaçarem fins a Cádiz per dinar. Més tard, realitzarem una visita guiada de la ciutat, a través de la qual recorrerem el centre històric en el que trobem edificis emblemàtics de la ciutat com el mercat, la “Plaza de las Flores”, la “Plaza de San Antonio”, la Catedral nova o el recinte emmurallat d’origen almohade. Finalitzada la visita, ens traslladarem a Jérez de la Frontera. Sopar i allotjament a l’hotel Jerez 4* o similar.

   

  Quart dia. Dijous.

  Jérez de la Frontera: Sanlúcar de Barrameda, Castell de Rota.

  Esmorzar a l'hotel. Avui començarem amb la visita de Jérez de la Frontera, el seu casc històric, declarat conjunt històric artístic i una típica bodega. En acabar, anirem a Sanlúcar de Barrameda, port natural que forma la desembocadura del riu Guadalquivir. Dinar. Continuarem la nostra ruta amb la visita del Castell de “Luna” de Rota, interessant tant pel seu valor històric cultural com per la seva gran bellesa. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Divendres.

  Jérez de la Frontera: Arcos de la Frontera, El Bosque, Grazalema i Ubrique.

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora del matí cap a Arcos de la Frontera, porta d’entrada a la Ruta dels Pobles Blancs. Durant la nostra visita guiada passejarem pels seus  típics carrerons estrets i costeruts, la Plaça del “Cabildo”, el Mirador de la Penya, la Basílica de Santa Maria de la Assumpció, l’Església de Sant Pere Apòstol i el Jardí Andalusí, entre d’altres. Continuarem el nostre recorregut a la població de El Bosque, on visitarem el centre d’interpretació de la Serra de Grazalema. Dinar. Més tard, ens desplaçarem fins a la població de Grazalema per realitzar una breu parada als seus miradors. Seguidament, ens dirigirem a Ubrique, coneguda per la seva tradició en treballs de marroquineria, on disposarem de temps lliure. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dissabte.

  Jérez de la Frontera – Santa Justa (Sevilla) – Estació Sants Barcelona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, sortida cap a l’estació de l’AVE de Santa Justa (Sevilla). Dinar. Sortida prevista amb el tren de les 14.50 h en direcció a Barcelona. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que aquestes seran traslladades amb el nostre autocar. Arribada a l’Estació de Sants de Barcelona prevista a les 20.22 h. Trasllat als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Màlaga, d`anada, i tornada de Santa Justa (Sevilla) a Barcelona. Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coicidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 965,00 € 835,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -27.00€
  Suplement individual 145.00€

  Opcional:
  Porta'ns amics -25.00€
  60 o + anys -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Octubre 2016