Úbeda , Baeza i Jaén: Setmana Santa


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Úbeda , Baeza i Jaén: Setmana Santa
 • 5 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
550 €
Úbeda , Baeza i Jaén: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Úbeda , Baeza i Jaén: Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 550 €

 • Itinerari

  24 de març. Dijous.

  Punts d’origen-València-Alcázar de San Juan

  Sortida des dels nostres punts d’origen en direcció a València. Dinar. A continuació ens desplaçarem fins a Alcázar de San Juan. Sopar i allotjament a l’hotel Intur Alcázar de San Juan 4* o similar.

   

  25 de març. Divendres.

  Alcázar de San Juan – Úbeda – Linares

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Úbeda. Arribada i visita guiada d’aquesta ciutat considerada Patrimoni de la Humanitat i una joia del Renaixement andalús. Recorrerem a peu els seus carrers i places plenes de palaus, convents, muralles i cases senyorials. També visitarem l’interior de la Sacra Capella de “El Salvador” i el Palau Juan Vázquez de Molina, seu de l’actual ajuntament que compta amb un interessant pati renaixentista. Dinar al Parador de Úbeda, palau renaixentista del segle XVI. La seva arquitectura ens recordarà a una ciutat italiana del Renaixement, però amb el folclore, la artesania mil·lenària, la gastronomia i la alegria d’Andalusia. Tarda lliure per gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a Linares. Sopar i allotjament a l’hotel Aníbal 4* o similar.

   

  26 de març. Dissabte.

  Linares – Baeza – Linares

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el Museu de la Cultura del Olivo situat en una immensa finca d’oliveres al centre de la Vall del Guadalquivir.  Durant la visita descobrirem els passos que cal seguir per l’obtenció de l’oli fins a la comercialització final i, des dels mètodes més tradicionals als més moderns de cultiu de l’olivera. També podrem realitzar un tast d’olis.  Dinar. A la tarda, farem la visita guiada de Baeza, ciutat que disposa d’un centre històric de traçada àrab i és una de les joies del renaixement andalús. Podrem visitar l’interior de la Catedral de Santa Maria, del Palau de Jabalquinto i l’antiga Universitat. A l’hora convinguda, retorn a Linares. Realitzarem un passeig amb el nostre acompanyant pel casc antic, on trobarem palaus senyorials i temples religiosos de gran bellesa. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  27 de març. Diumenge.

  Linares – Jaén – Albacete

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jaén on, a través d’una visita guiada, descobrirem els principals monuments i espais d’una ciutat acollidora, de cultura mil·lenària i candidata a Patrimoni de la Humanitat. Visitarem l’interior de la Catedral de l’Asunción amb la Sacristia i la Sala Capitular, el Palau del Condestable Iranzo i els Banys Àrabs. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a Albacete.  Sopar i allotjament a l’hotel Beatriz Albacete 4*.

   

  28 de març. Dilluns.

  Albacete-Peñíscola- Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Peñíscola. Arribada i passejada pel centre històric de la ciutat del Papa Luna. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari com a incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coicidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 640,00 € 550,00 €

  Suplement individual 120.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Setembre 2015