Vall d Aran


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2016
 • Vall d Aran
 • 4 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
315 €
Vall d Aran

Sol·licita el teu pressupost

 • Vall d Aran

  Preu base per persona en habitació doble 315 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punt d’origen - Viella

  Sortida des dels nostres punts d’origen cap a la Vall d’Aran. Arribada a Viella. Trasllat a l’hotel Riu Nere 3* o similar i distribució d’habitacions. Dinar. A la tarda visitarem a peu a Viella, el centre geogràfic, administratiu i seu del govern aranès. També gaudirem d’una visita guiada al seu centre històric amb destacables cases fortificades i on es troba el Museu d’Aran que presenta una mostra de patrimoni històric i cultural de la Vall d’Aran. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Viella - Bisbat De Comenges - Naut Aran- Viella

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem, acompanyats d’un guia local, fins a l’antic comtat i bisbat de Comenges. Visitarem el poble medieval de Sant Betrand de Comenges on es troba l’espectacular catedral fortificada de Santa Maria, Patrimoni Mundial de la Humanitat. Els seus cors i el seu orgue gòtic són un dels tresors artístics de l’antiga Gascunya. Dinar. A la tarda ens traslladarem fins al Naut Aran, on es troba la coneguda estació de Vaquèira Beret per gaudir de les vistes des del millor mirador del Pirineu Central. Durant el nostre recorregut farem algunes parades en petits poblets per contemplar la típica construcció de la casa aranesa. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Viella -Baix Aran - Bagneres De Luchon - Viella

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Baix Aran, la frontera francesa amb parada a Bossost i Lés, darrers pobles aranesos i també els més turístics. Visitarem el temple romànic aranès més antic i una bodega de 1840. Dinar. A la tarda, ens desplaçarem a Bagneres de Luchón, famós centre lúdico-termal, conegut com la perla del Pirineu a França amb unes vistes espectaculars sobre tot el Pirineu Francès. Retorn a Viella. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Viella – Benabarre - Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a Benabarre la capital cultural de la Ribagorça Aragonesa, on visitarem el Castell d’origen musulmà i la històrica xocolateria Brescó. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.   Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 375,00 € 315,00 €

  Suplement individual 49.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  2. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Novembre 2015