Albània i Macedònia


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2018
 • Albània i Macedònia
 • Itinerari Provisional. 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
En Preparació
Albània i Macedònia

Sol·licita el teu pressupost

 • Albània i Macedònia
 • Itinerari

  Primer dia. Dijous.

  Punts d’origen- Barcelona – Tirana

  Presentació a l'Aeroport de Barcelona a les 09:45 hores per agafar el vol d'Alitalia de les 11:45 hores en direcció a Tirana (via Roma). Arribada a Tirana a les 17:20 hores. Trobada amb la guia i trasllat a l'Hotel Tirana International 4*o similar. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

   

  Segon dia. Divendres.

  Tirana – Shkodra – Kruja – Tirana

  Esmorzar a l’hotel.  Viatjarem cap a la ciutat de Shkodra, centre de la cultura en el nord d'Albània. Situada en les ribes d'un magnífic llac, Shkodra va ser la ciutat més gran i florent del país. Visitarem el Museo dels Màrtirs i el casc històric de la ciutat. Dinar.
  Després continuarem  cap a Kruja , atracció turística amb unes vistes espectaculars des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional. Aquest basar, és el típic mercat oriental que ofereix tot tipus d'antiguitats i artesanies fetes per la gent local de la regió. 
  Retorn a Tirana per al sopar i l'allotjament  Tercer dia. Dissabte.

  Tirana – Durres – Apolonia – Vlore

  Esmorzar a l’hotel. Començarem la visita per  la plaça principal de la ciutat, La Plaza Scanderbeg. Visitarem El Museu Nacional de la Història decorat amb un gran mosaic en la seva façana anomenat “Albània”,i la mesquita de Et’hem Beu amb els seus frescs únics. També recorrerem l'Avinguda anomenada "Els Màrtirs de la nació " on es troben la majoria dels museus i monuments de Tirana. Després viatgarem cap a Durres, per a dinar i fer una visita de l'antiga muralla de la ciutat , l'amfiteatre romà i el passeig marítim.  A continuació visitarem la Antigua ciutat d’Apolonia,i els seus principals atractius: la muralla fortificada de la ciutat, el Prutaneon, el Bouleterion, el Teatre,i el Nympheum .A la tarda, viatjarem cap a Vlora. Sopar en un restaurant.Allotjament a l'Hotel Partner Vlora 4* o similar.

   

  Quart  dia. Diumenge.

  Vlore  – Casc antic de Himara – Castell d'Ali Pacha – Butrinto – Gjirokaster

  Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem el nostre viatge per la Riviera Albanesa, amb diverses parades pel camí, començant pel Parc Nacional de Llogara. Es considera una de les atraccions turístiques naturals més importants d'Albània. La següent parada serà a la badia de Porto Palermo, a on visitarem el seu castell. Dinar a Ksamil, un petit poble de la costa iònica albanesa. A la tarda viatjarem al lloc arqueològic de Butrinti, un parc nacional que consisteix en una zona arqueològica molt ben conservada, i que es connecta amb el mar Jònic a través d'un canal natural. Després seguirem viatjant seguint el riu Bistrica per veure la deu de l'Ull Blau, un dels "Monuments de Natura" d'Albània.. Arribada a Gjirokaster. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Argjiro Gjirokaster 4*o similar.


  Cinquè dia. Dilluns.

  Gjirokaster  - Berat

  Esmorzar a l'hotel. Avui coneixerem la ciutat de Gjirokaster, amb les seves principals atraccions, com ara la ciutadella i la casa Skendulaj.Coneguda com "La ciutat de Pedra", és Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Dominat per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Des dels feudals medievals, els paixàs otomans fins a les colònies italianes, la ciutat ha conegut diversos governadors i ha inspirat a poetes, escriptors i artistes. Dinar. A continuació viatjarem cap a la ciutat de Berat. Depenent de l'arribada, es començarà la visita dels barris històrics, la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge. Una part de la visita l'efectuarem el següent dia al matí. Sopar en un restaurant local.Allotjament  a l'Hotel Grand White City Berat 4*o similar


  Sisè dia. Dimarts.

  Berat  -  Korça

  Esmorzar a l'hotel. Efectuarem la segona part de la visita de Berat. Després, viatjarem cap a l'est del país per arribar a la ciutat de Korca . Dinar en la ruta. 
  Un cop arribem, visitarem la ciutat de Korca i el seu museu d'art medieval. 
  La ciutat és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa . Avui dia la ciutat segueix sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejat amb l'arquitectura occidental francesa . Sopar en un restaurant local.Allotjament a L'Hotel Grand Palace o similar.

   

  Seté dia. Dimecres.

  Korça- Bitola- Heraclea - Skopie

  Esmorzar a l'hotel. Viatgem a Macedònia en un tram molt agradable al costat del llac de Prespa. La regió del Llac de Prespa, és un parc natural d'una gran importància per causa de la biodiversitat i les espècies endèmiques de la zona. Arribarem a la ciutat de Bitola, segona ciutat més gran de Macedònia i amb un patrimoni cultural i històric molt important. Visitarem també el lloc arqueològic de Heraclea, important ciutat durant el període hel·lè per causa de la seva posició estratègica en límit de la frontera de Macedònia amb Epiro. Després d'aquestes visites continuarem el nostre viatge cap a la capital de Macedònia amb diverses parades en el camí, com un dels cellers famosos de Tikvesh, la regió que produeix vins de Macedònia .Dinar.  A la tarda arribarem a Skopie .Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Bushi Resort Spa 5* o similar.

   

  Vuitè dia. Dijous.

  Skopie - Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita  a la capital de Macedònia, dividida entre el casc antic i el nou.  Skopie és la capital del país i té molt per oferir. El Pont de Pedra sobre el riu Vardar connecta la part antiga Otomana de la ciutat “Stara Charshija” i la Fortalesa amb la part nova. D'interès especial és la nova “Plaça Macedònia” amb la seva enorme estàtua d’Alexandre el Gran envoltat  de molts personatges històrics. També visitarem l'antiga ciutat otomana amb les seves petites tendes, mesquites, cafeteries i restaurants de menjar tradicional. Acabarem la visita en el lloc on va néixer la Mare Teresa de Calcuta. Dinar. A continuació viatjarem cap al costat oest de Macedònia per arribar a Ohrid. Sopar en un restaurant. Allotjament a L'Hotel Tino o similar.

   

  Novè dia. Divendres.

  Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Visita a peu de la ciutat de Ohrid que  s'estén en un pujol amb vista al llac. La bellesa del Llac de Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat, són protegides com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Acabarem la visita en un passeig en vaixell per poder gaudir d’una vista panoràmica de la part antiga de la ciutat. Després del dinar, visitarem el monestir de Sant Naum. 
  El Monestir de Sant Naum es troba en la costa sud del llac de Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants en els Balcans. L'església original i monestir daten de l'any 900 . Tot el lloc és considerat especial per causa de la seva rara bellesa natural, les aigües pures i la serenitat que ofereix. Farem un passeig amb vaixell per les deus del llac de Ohrid. Retorn a Ohrid per al sopar i l'allotjament. 

   

  Desè dia. Dissabte.

  Ohrid-Elbasan- Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Ruta a la ciutat de Elbasan, on farem una visita del seu centre històric. Dinar . A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Tirana per agafar el vol d'Alitalia de les 17:15 hores en direcció a Barcelona (via Roma). Arribada a Barcelona a les 23:15 hores.Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona en habitació doble
 • Condicions generals