Romania


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2018
 • Romania
 • Itinerari Provisional. 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
En Preparació
Romania

Sol·licita el teu pressupost

 • Romania
 • Itinerari

  Primer dia. Dissabte.

  Punts d'origen – Barcelona – Bucarest.

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la Terminal T2B a les 17.00 hores. Sortida en el vol directe de la companyia Blue Air OB108 a les 19:05 hores. Arribada a les 23:15 hores (sopar no inclòs). Recollida de maletes i trasllat a l’Hotel NH Bucharest 4* o similar. Allotjament.

   

  Segon dia. Diumenge.

  Bucarest.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la capital romanesa. Començarem pel Museu del Poble on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Seguirem la visita amb un passeig a peu pel centre antic d’estil “belle epoque”, durant el qual contemplarem l’Edifici del Banc Central, el passatge de Macca Villacrosse, l’església de la Vella cort o el monestir de Stavropoleos. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: Visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament (el segon edifici més gran del món) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 30€.

   

  Tercer dia. Dilluns.

  Bucarest – Cozia – Sibiu (280 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí, per creuar els Càrpats fins arribar a Sibiu. Dinar. Després, visitarem a peu la ciutat, de la que destaquem la Plaça Major, la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta encantadora ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  Quart dia. Dimarts.

  Sibiu – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita (240 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat de “postal” amb un conjunt medieval inoblidable, declarat Patrimoni de la Humanitat. Realitzarem una visita a peu de la ciutat per descobrir la casa natal de Dràcula i pujar a la Torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu-Mures, ciutat d’estil modernista, de la que destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa per sortir a la novel·la de “Dràcula”. Sopar i allotjament a l’hotel Coroana de Aur 4* o similar.

   

  Cinquè dia. Dimecres.

  Bistrita – Moldovita – Sucevita – Voronet – Piatra Neamt (340 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs pintats en el seu exterior. Visitarem els monestirs de Moldovita i Sucevita, uns exemples d’aquesta arquitectura tan característica. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de Cerámica negra. L’últim monestir que visitarem serà el de Voronet, anomenat “la Capella Sixtina” de l’Orient, amb un color blau molt característic. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4* o similar.

   

  Sisè dia. Dijous.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Prejmer – Brasov (250 km.).

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem cap a les gorges de Bicaz, un preciós espectacle de la naturalesa. Acabarem el matí amb el Llac Roig, el qual és ple de llegendes històriques. Dinar. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada. Seguirem fins al cor de Transilvània: Brasov, bonica ciutat situada als peus de muntanyes, on realitzarem una visita a peu de la ciutat i de la que destaquem l’Església Negra. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Cubix 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Divendres.

  Brasov – Bran – Sinaia – Bucarest (210 km.).

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Bran per visitar el castell de Dràcula. La nostra ruta ens portarà a Sinaia on visitarem l’impressionant Castell de Peles, d’estil neorenaixentista i el bonic Monestir de Sinaia. Dinar. A la tarda, arribarem a Bucarest, on ens allotjarem a l’Hotel NH Bucharest 4* o similar. Disposarem de temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia. Dissabte.

  Bucarest – Barcelona – Punts d'origen.

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Blue Air OB107 a les 15:50 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:10 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona en habitació doble
 • Condicions generals