India del Sud 2019


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2019
 • India del Sud 2019
 • Dates provisionals
En preparació 2019
India del Sud 2019

Sol·licita el teu pressupost

 • India del Sud 2019
 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona – Chennai

  Presentació als taulells de Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol QR/138 de les 08.50 hores cap a Chennai via Doha.

   

  Segon dia.

  Chennai

  Arribada a Chennai en vol QR/528 a les 02.10 hores. Trasllat a l’hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 5* o similar. Allotjament i descans a l’hotel. Dinar. A la tarda visitarem Mahabalipuram, poble costaner situat a 60 km al sud de Chennai. La bellesa dels seus monuments i la tranquil·litat dels seus espais naturals han fet d'aquest poble una important meta turística. Visitarem els seus temples rupestres declarats patrimoni de la humanitat per la Unesco l’any 1984. També visitarem els cinc Ratha, temples monolítics, mai consagrats al culte, considerats els primers exemples d’arquitectura dràvida de la zona. Retorn a Chennai. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Chennai

  Esmorzar l'hotel. Avui visitarem Kanchipuram, una de les set ciutats santes de l'Índia. Situada a 71 km de Chennai, va ser capital del florent regne Payaba i més tard va conservar sota el domini Chola la seva hegemonia espiritual. L'interès de Kanchipuram (Kanchi) no es limita solament als seus temples; en aquesta ciutat s'elaboren de forma artesanal les magnífiques sedes amb què es confeccionen els saris més exclusius de tot Índia. Entre els nombrosos temples de la ciutat, coneguda com la Ciutat d'or dels mil temples, valen a destacar: Kailashanatha Mandir, Vaikuntha Perumal Mandir i el temple Jainista Tiruparutipuramel, el qual visitarem. Dinar en un restaurant. Retorn a Chennai. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Chennai – Tiruchirapalli (Trichy)

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Chennai, capital de la regió de Tamil Nadu i quarta població més gran de l’Índia. Coneguda com a centre industrial, sobretot de la indústria de l’automòbil, compta també amb atraccions turístiques com la platja Marina, l’estació central de Chennai el Fort Saint George i el mercat de les flors. Dinar en un restaurant. En acabar ens traslladarem a l'estació de ferrocarril i viatjarem en tren ràpid fins a Tiruchirapalli. Trasllat a l'Hotel Sangam 3* o similar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Trichy – Tanjore – Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Tiruchirapalli, més coneguda per Trichy. El seu major atractiu turístic el constitueixen els edificis disseminats per l’escarpat penyal que domina la ciutat antiga. Visitarem Fort Seringam coronat pel temple Vinayaka. En acabar marxarem a Tanjore. Coneguda com el Jardí de l'Índia del Sud, va ser capital política i cultural d'un imperi que abastava tota l'Índia meridional, i incloïa els territoris de Ceilan i les illes Maldives. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple de Brahadeeswara, temple hindú dedicat a Shiva. La seva construcció va durar set anys (1003 al 1010). El Nandi mandapa, que va ser afegit al segle XII, alberga al seu interior una escultura de Nandi (el toro de Shiva), realitzada amb granit negre. Aquesta escultura es pinta diàriament amb oli, la qual cosa fa que brilli com si fos real. Després de la visita, sortida cap a Madurai per carretera. Arribada i trasllat a l'Hotel Heritage 5* o similar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  Sesè dia.

  Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí coneixerem Madurai, una de les ciutats més antigues de l'Índia del sud. Durant segles va ser la capital de la cultura tàmil. Visitarem el temple de Meenakshi Mandir, dedicat a la figura protectora de Meenakshi i el seu espòs Sundareshvara (Shiva en l'encarnació del bell senyor). Aquest recinte constitueix una de les majors obres d'arquitectura religiosa de l'Índia i el cim evolutiu de l'arquitectura dràvida. L’estil arquitectònic del temple fa patent el gust per l'ornamentació barroca. El gopura més alt té 50 metres, i es calcula que està decorat amb 1.500 escultures policromades. En el seu interior hi ha una escala estreta que puja fins a l'últim dels seus nou pisos, des del qual es contempla una magnífica vista del conjunt del temple. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple Kartikya i farem un passeig en tuk-tuk pels basars de Madurai. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  Setè dia.

  Madurai – Periyar

  Esmorzar l'hotel. Al matí sortirem en direcció al llac Periyar. Aquest llac té una extensió de 777 km quadrats. Vorejat per densos boscos ofereix una oportunitat única per observar animals com elefants, antílops, porcs senglars i altres. Arribada i trasllat a l'Hotel Spice Village 4* o similar. Dinar. A la tarda farem un safari amb jeep pels Jardins de les espècies. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Periyar – Kumarakom

  Esmorzar l'hotel. Al matí sortirem per carretera cap a Kumarakom, popular destinació turística. En ruta visitarem uns jardins de te. Dinar a Philip Kutty. Arribada a Kumarakom i trasllat a l'Hotel Coconut Lagoon 4* o similar. A la tarda farem un creuer pel Llac Vembanad, el més gran de l’estat de Kerala. Podrem gaudir del paisatge i de la posta de sol des del llac. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  Novè dia.

  Kumarakom – Allepey – Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí farem un passeig en Shikara pels famosos backwaters de Kerala. Aquest itinerari amb vaixell permet gaudir d'un extraordinari paisatge. Llacunes immenses donen pas a estrets canals gairebé coberts per una volta d'exuberant vegetació tropical (palmeres, manglars i una enorme varietat de plantes aquàtiques). Dinar en ruta. Seguirem per carretera d’Allepey a Cochin. Arribada i trasllat a l'Hotel Crowne Plaza Kochi 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí coneixerem la ciutat de Cochin. Els seus edificis són una barreja d’arquitectures portuguesa, holandesa i anglesa. Visitarem l’església de Sant Francesc, la primera església de l’Índia, el Palau Mattancherry del segle XVII i el passeig marítim on veurem els pescadors locals. Dinar en un restaurant. En acabar tindrem temps lliure per passejar pels seus carrers i al capvespre assistirem a un espectacle de Danses Kathakali al centre cultural. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Onzè dia.

  Cochin – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona via Doha en el vol QR/515. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 21.10 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals