Panamà, Setmana Santa 2019


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2019
 • Panamà, Setmana Santa 2019
 • Dates provisionals
En preparació 2019
Panamà, Setmana Santa 2019

Sol·licita el teu pressupost

 • Panamà, Setmana Santa 2019
 • Itinerari

  12 d’Abril. Divendres.

  Barcelona - Panama

  Presentació als taulells de Iberia de la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 06.30 hores per sortir en  el vol IB831 a les 08.30 hores. Arribada a Panama, via Madrid, a les 15:55 hores (hora local) i trasllat a l’Hotel Hilton Garden Inn 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  13 d’Abril. Dissabte.

  Ciutat de Panama

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati ens desplaçarem al Casc Antic de la ciutat. Durant la visita podrem veure la Plaça Herrera, l’Arc Chato, la Plaça de França, el Paseo de Huertas, l’Església de San Francisco de Asis, la Plaça Bolívar, San Francisco Nery i la Plaça Independència. Visitarem diferents tendes d’artesania local per gaudir de les seves costums. Dinar a un restaurant. Per la tarda, coneixerem el monument de Goethal i entrarem a les Esclusas de Miraflores del Canal de Panama. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  14 d’Abril. Diumenge.

  Arxipèlag de San Blas.

  Esmorzar a l’hotel. Al mati trasllat en 4x4 fins Cartí, a l’arribada ens recolliren els Indis Kunas per portar-nos amb llanxa fins l’arxipèlag de San Blas, localitzat al llarg de la Costa Del Carib: les 365 illes de l'arxipèlag són veritables paisatges de postals amb platges de sorra blanca, arbres de coco i aigües turqueses. Seguidament navegarem en un catamarà per l’arxipèlag i visitarem dues d’aquestes illes. Els menjars estan, en la mesura del possible, basats en la pesca del dia. A l’hora convinguda, retorn a la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  15 d’Abril. Dilluns.

  Indios Embera - Parc Nacional Chagres – Ciutat de Panama.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia es dedicarem a descobrir el Parc Nacional Chagres i les costums dels pobles indígenes. Recorregut amb piragua pel riu Chagres fins la cova, on podrem banyar-nos a una espectacular cascada. A continuació, arribada als assentaments on es troba la comunitat Embera Tusipono, coneixerem la seva història, balls, artesania, musica, plats tradicionals, tal com, peix, pollastre o plàtan fregit, coneguts com Patacones. Dinar tradicional. Participarem en una cerimònia tradicional en la que podrem fer-nos un tatuatge temporal amb tinta feta amb suc de fruites. A l’hora convinguda retorn a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  16 d’Abril. Dimarts.

  Illa Contadora.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del mati ens dirigirem amb ferri a l’Illa Contadora. Durant el trajecte podrem gaudir de les precioses vistes de la badia de Panama. Contadora es troba a només 40 kilòmetres de la ciutat de Panama a l'històric arxipèlag de Las Perlas, composat per 39 illes. Va ser l’antic refugi predilecte de pirates i mercaders que explotaven les riqueses del nou món. El nom de l’arxipèlag ve donat per ser el lloc on els espanyols comptaven les perles que s'obtenien en aquestes aigües cristal·lines, abans d’enviar-les a Espanya. Un cop aquí, ens dirigirem a la Platja Ejecutivaper tal de gaudir de les seves aigües cristal·lines i dels paisatges que ens ofereix. Dinar a un restaurant. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  17 d’Abril. Dimecres.

  Ciutat de Panama - Albrook - Bocas del Toro.

  Esmorzar a l’hotel. Al mati trasllat a l’aeroport d’Albrook per agafar el vol en direcció Bocas del Toro. Arribada i trasllat a l’Hotel Playa Tortugas 4* o similar. Bocas del Toro és una de les províncies de Panama que limita amb Costa Rica a l’Oest, està format per 9 illes i 200 illetes. Aquest arxipèlag és la combinació perfecte entre natura i tradicions històriques i culturals, amb una varietat d’espècies aquàtiques, esculls de coral, manglars, boscos tropicals, platges d’aigües cristallines, inquietants selves acompanyades de tot tipus de flora i fauna inimaginables. Dinar inclós. A la tarda, temps  per gaudir de l’hotel i els seus voltants. Sopar i allotjament.

   

  18 d’Abril. Dijous.  

  Bocas del Toro

  Esmorzar a l’hotel. Durant el mati farem un tour en catamarà per l’arxipèlag , en el qual coneixerem les diferents illes que el conformen. Durant el trajecte farem diferents parades per poder gaudir dels paisatges i les activitats que ens ofereixen les diferents illes tal com, snorkel, menjars tradicionals, aigües cristal·lines on podrem banyar-nos, corals, dofins, estrelles de mar, entre altres. Visitarem la Platja Estrella que es troba a la part oest d’aquest arxipèlag , concretament a l’Illa Colón. Es tracta d’una platja de sorra blanca i aigües transparents habitada per estrelles de mar gegants. Continuarem al sud de l’illa Solarte on podrem gaudir dels Jardins dels Corals. Dinar tradicionalPer la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament .

   

  19 d’Abril. Divendres.

  Bocas del Toro - Badia dels Dofins

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati continuarem el tour en catamarà per les illes de l’arxipèlag de Bocas del Toro. Visitarem diferents illes i manglars que atrauen una gran abundància de peixos petits i crustacis, la qual cosa ajuda a que sigui un habitat perfecte pels dofins. Dinar a un restaurant. Per la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament .  

   

  20 d’Abril. Dissabte.

  Bocas del Toro – Albrook – Ciutat de Panama

  Esmorzar a l’hotel. Al mati temps lliure per gaudir de la platja i les instal·lacions de l’hotel. Dinar a un restaurant. A la tarda, sortida cap a Albrook. Arribada i trasllat a l’Hotel Hilton Garden Inn 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  21 d’Abril. Diumenge.

  Panama- Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, disposarem de temps per fer les últimes compres o bé fer un passeig amb el nostre guia pel centre històric. Acabarem a la Calzada Amador, una de les carreteres més conegudes de la ciutat, connecta la capital amb les illes petites Naos, Perico i Flamenco i ofereix diferents activitats i atraccions. Dinar en un restaurant de la zona tot veient el “Skyline” de Panamà. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en vol IB6346 a Barcelona via Madrid a les 17:25 hores. Nit a l’avió.

   

  22 d’Abril. Dilluns.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 14:30 hores. Fi dels nostres serveis.

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Serveis inclosos:

  • Bitllets d’avió
  • Pensió completa
  • Allotjament als hotels definits
  • Visites
  • Acompanyant de Promoviatges
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge


  Serveis no inclosos:

  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats
  • Extres de caràcter personal
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals