Romania 2019


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2019
 • Romania 2019
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble des de
1085 €
Romania 2019
 • Romania 2019

  Preu base per persona en habitació doble des de 1085 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punts d'origen – Barcelona – Bucarest

  Recollida amb l’autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la T1 a les 08.30 hores. Sortida en el vol 1125 (via Frankfurt) de la companyia Lufthansa a les 10.30 hores. Arribada a les 17.35 hores. Recollida de maletes i trasllat a l’Hotel NH Bucharest 4*/ Parliment 4* o similar. Allotjament i sopar.

   

  Segon dia.

  Bucarest – Cozia – Sibiu

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí, per creuar els Carpats fins a arribar a Sibiu. Dinar. Després visitarem a peu la ciutat, de la qual destaquem la plaça Major, la plaça Menor, la catedral evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta encantadora ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  Tercer dia.

  Sibiu – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat de postal amb un conjunt medieval inoblidable, declarat Patrimoni de la Humanitat. Realitzarem una visita a peu de la ciutat per descobrir la casa natal de Dràcula i pujar a la torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu Mures, ciutat d’estil modernista, de la qual destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa perquè surt a la novel·la Dràcula de Bram Stoker. Sopar i allotjament a l’hotel Coroana de Aur 4* o similar.

   

  Quart dia.

  Bistrita – Moldovita – Voronet – Piatra Neamt

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs amb l’exterior pintat. Visitarem el monestir de Moldovita, que compta amb exemples d’aquesta arquitectura tan característica. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de ceràmica negra. El darrer monestir que visitarem serà el de Voronet, conegut com la Capella Sixtina de l’Orient, amb un color blau molt característic. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4*/SonnenHof 4* o similar.

   

  Cinquè dia.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Brasov (245 km)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem cap a les gorges de Bicaz, un preciós espectacle de la naturalesa. Acabarem el matí amb el llac Roig, farcit de llegendes històriques. Dinar. Seguirem fins al cor de Transilvània, fins a Brasov, bonica ciutat situada a la falda de les muntanyes, on realitzarem una visita a peu de la ciutat i de la qual destaquem l’església Negra. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Ramada 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Brasov – Bran – Prejmer – Brasov

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada, la més completa i millor conservada de tot Transilvània. Es tracta d’una església creada per cavallers teutons, i continuada per monjos i saxons. Seguidament ens desplaçarem fins a Bran per visitar el castell de Dràcula. Dinar. A la tarda tornarem a Brasov, on disposarem de temps lliure per acabar d’explorar la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Brasov – Sinaia – Bucarest

  Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta ens portarà a Sinaia, on visitarem l’impressionant castell de Peles, d’estil neo-renaixentista, i el bonic monestir de Sinaia. Després, posarem rumb a la capital romanesa, Bucarest. Dinar. Començarem la visita pel Museu del Poble, on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país, i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Seguirem la visita amb un passeig a peu pel centre antic d’estil Belle Époque, durant el qual contemplarem l’edifici del Banc Central, el passatge de Macca Villacrosse, l’església de la Vella Cort o el monestir de Stavropoleos. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament (el segon edifici més gran del món) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 30 €. (*) Els dies que el Parlament estigui tancat per actes oficials, farem una visita alternativa al Palau de Primavera Ceausescu.

  Vuitè dia.

  Bucarest – Barcelona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Lufthansa 1419 a les 14.20 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19.30 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Àudio-guies durant les visites.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Teresas, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.115,00 € 1.085,00 €

  Suplement habitació individual 175.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 115.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Opcional visita Palau Ceausescu, Parlament, i sopar al famós rest. Caru Cu Bere 30.00€
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Octubre 2018