Sant Petersburg, Les Nits Blanques 2019


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2019
 • Sant Petersburg, Les Nits Blanques 2019
 • 5 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble des de
1475 €
Sant Petersburg, Les Nits Blanques 2019
 • Sant Petersburg, Les Nits Blanques 2019

  Preu base per persona en habitació doble des de 1475 €

 • Itinerari

  1 de juny. Dissabte.

  Barcelona – Sant Petersburg

  Presentació als taulells de la companyia Lufthansa de la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona a les 05.30 hores per sortir en el vol LH1817 a les 07.55 hores en direcció Sant Petersburg. Escala Munich. Arribada prevista a les 15.45 hores. Tràmits adunares i trasllat a l’Hotel Novotel Centre 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  2 de juny. Diumenge.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, construcció que és el nucli històric de la ciutat i la primera edificació que va manar construir Pere el Gran sobre una petita illa pantanosa del delta del Neva. A continuació, realitzarem la visita panoràmica de la ciutat. Recorrerem les avingudes i construccions més rellevants de la ciutat passant per l'avinguda Nevski; la plaça de Sant Isaac; on trobem l'ajuntament i la catedral de Sant Isaac; el castell de Sant Miquel; el Camp de Mart, amb la seva flama de foc etern; la catedral de Sant Salvador sobre la sang vessada; la plaça de Palau, amb el Palau d’Hivern; la plaça de les Belles Arts; el Teatre Mariïnski; el cap de l’illa Basilevski; la caseta de Pere I el Gran; la plaça dels Desembristes, el riu Neva i els seus ponts. Dinar en un restaurant. Seguirem amb la visita al palau del príncep Iussúpov, on veurem com vivia la noblesa russa amb els seus banys, dormitoris, una sala de billar i fins i tot un teatre privat per a 120 persones. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de juny. Dilluns.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el matí a visitar el palau de Catalina a Pushkin. És sense cap mena de dubte, un dels principals exponents de l’estil barroc a Europa i un monument absolutament fascinador de l’arquitectura i jardineria del s. XVIII.  Dinar al restaurant “Padvorie", que construït en fusta a l’estil “Istba”, ofereix menjar tradicional en un ambient típicament rus i amenitzat amb música folklòrica. Han servit a personalitats internacionals com el príncep Charles, l’expresident alemany Gerhard Schröder, o el francès Jacques Chirac a més d’haver estat escollit diverses vegades com lloc de celebració de l’aniversari del president Vladimir Putin. A la tarda, retorn a Sant Petersburg, on gaudirem d’un relaxant trajecte en barca pels rius i canals de Sant Petersburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Avui, els que ho desitgin, podran realitzar un paquet de visites que consistirà en un sopar en un restaurant emblemàtic i la visita nocturna amb obertura de ponts de Sant Petersburg. En finalitzar el sopar, farem la visita nocturna de Sant Petersburg amb l’obertura de ponts, que s’inicia sobre les 12.00 - 12.30 hores de la nit. Durant la visita passarem per l’Institut Smolni, el Teatre d'Alexandre, l’avinguda Nevski i altres llocs com la plaça de Palau, on podrem veure el conjunt de l’Hermitage il·luminat. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  4 de juny. Dimarts.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l'hotel.  Avui visitarem els palaus d’estiu més famosos dels voltants de Sant Petersburg. Al matí ens dirigirem al Peterhoff, situat a 29Km de la ciutat per visitar el Palau d’Estiu del Tsar Pere I (Patimoni de l’Humanitat per l’UNESCO. El conjunt fou fundat per Pere El Gran el 1714 com a rèplica de la residència francesa Versalles però va superar l’original francès. Dinar.  A la tarda visitarem el Museu Hermitage, el principal museu artístic de Sant Petersburg i un dels més famosos i més grans del món. Actualment la col·lecció del museu compta amb prop de 3 milions d’obres (pintures, escultures, obres gràfiques, monedes i medalles, troballes arqueològiques, mostres d’art aplicada). La nostra visita es centrarà en la pintura i en podrem veure de varies èpoques i nacionalitats, des de pintors espanyols (Velázquez), flamencs (Rubens), italians (Da Vinci), i d’altres més contemporanis. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  5 de juny. Dimecres.

  Sant Petersburg - Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Temps lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol LX1956 de la companyia Swisair a les 14.04 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona a les 19.15 hores (via Zurich). Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona - Munich - Sant Petersburg - Zurich - Barcelona. Definir el trajecte vols (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar i dinar del primer dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.520,00 € 1.475,00 €

  Suplement habitació individual 430.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 190.00€
  Visat d entrada a Rússia 90.00€
  Compra Anticipada -45.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -45.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Novembre 2018.