Xina 2019


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2019
 • Xina 2019
 • 14 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble des de
3205 €
Xina 2019
 • Xina 2019

  Preu base per persona en habitació doble des de 3205 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona – Pequín

  Presentació als taulells de la companyia Air China de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 9:30 hores per sortir en el vol CA846 a les 11:35 hores. Nit a l’avió.

   

  Segon dia.

  Pequín

  Arribada prevista a l’aeroport de Pequín a les 04:25 hores i trasllat a l’Hotel Great Wall Beijing 5* o similar. Allotjament. Després de descansar unes hores farem una visita panoràmica de la ciutat. Dinar. A la tarda tour amb Rickshaw pels Hutongs, nom amb el qual es coneixen els carrerons del barri antic de les ciutats xineses. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia.

  Pequín

  Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el Palau d’Estiu i la Gran Muralla xinesa, la major obra d'enginyeria del món. Dinar. A la tarda, vista exterior al niu d’ocells i al centre olímpic de natació, conegut com la galleda d’aigua. En acabar les visites trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

   

  Quart dia.

  Pequín

  Esmorzar a l’hotel. Durant el dia visitarem la ciutat, la plaça de Tian An Men, la ciutat prohibida, el temple del cel. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el mercat de la seda, on podrem comprar les millors imitacions. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Aquest vespre degustarem el famós “Ànec Lacat” durant el sopar. Trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Pequín – Xian

  Esmorzar a l’hotel. Al matí trasllat a l’estació de ferrocarrils per agafar el tren d’alta velocitat amb destí Xian, punt de partida de la mil·lenària “Ruta de la Seda”. Dinar no inclòs. Arribada a Xian i trasllat a l’Hotel Luxe Mercure 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Xian

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer  el museu de guerrers i cavalls de Terracota del Mausoleu de Quin Shi Huang. Dinar a un restaurant. A la tarda visitarem la pagoda de la petita oca salvatge i l’antiga muralla de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia.

  Xian – Guilin

  Esmorzar a l’hotel. Al matí trasllat a l’aeroport per sortir en el vol en direcció Guilin. Refrigeri a l’avió. En arribar visitarem la cova de la flauta de canya, una meravella de la natura. En acabar trasllat a l’hotel Guilin Lijiang Waterfall o similar . Sopar i allotjament.

   

  Vuitè dia.

  Guilin – Yangshuo – Guilin

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem al port de Guilin per sortir en creuer pel riu Li fins Yangshuo. Durant el trajecte navegarem entre els més de cent pics rocosos de diferents grandàries . Dinar en el creuer . Arribarem al port de Yangshuo, on desembarcarem per passejar pels seus carrers empedrats . A l’hora convinguda retorn a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

   

  Novè dia.

  Guilin – Hangzhou

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí trasllat a l’aeroport per sortir en avió cap a Hangzhou. Arribada i trasllat a l’Hotel Zhejiang o similar. Dinar a un restaurant. A la tarda farem un recorregut en vaixell pel Llac de L’Oest, tot gaudint de les vistes de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  Desè dia.

  Hangzhou – Suzhou

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el Parc Hua Gang, el Temple d’Ànimes Amagades i la Pagoda de les Sis Harmonies. Dinar a un restaurant. A última hora de la tarda sortirem en tren en direcció Suzhou, una de les ciutats més singulars de la Xina anomenada “Venècia d’Orient” pels seus nombrosos canals. Trasllat a l’Hotel Aster Suzhou 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Onzè dia.

  Suzhou – Xangai

  Esmorzar a l’hotel. Suzhou és anomenada la Venècia d’Orient pels seus canals . Gaudirem d’un passeig en petites embarcacions pels canals del riu en Suzhou. També visitarem el Jardí del pescador i el Pic del Tigre. Dinar a un restaurant. A la tarda trasllat a l’estació de trens per sortir en direcció Xangai. Arribada i trasllat a l’Hotel Wyndham Bund East 5* o similar. Sopar a l’hotel. En acabar visitarem el “Malacó” o passeig de nit per veure les llums i ambient .

   

  Dotzè dia.

  Xangai

  Esmorzar a l’hotel. Durant el dia visitarem el temple del Buda de Jade, els jardins de Yuyuan i el carrer Nanjing. Dinar. A la tarda assistirem a l’espectacle acrobàtic "ERA: Intersection of Time", considerat el màxim exponent del circ acrobàtic a la Xina. En acabar trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tretzè dia.

  Xangai

  Esmorzar a l’hotel. Al matí embarcarem per fer un creuer pel riu Huangpu , admirant els edificis més destacats. En acabar pujarem a la Torre Jin Mao , gratacel de 88 plantes amb vistes sorprenents. Dinar a un restaurant. A la tarda visitarem el Parc Fuxing, un lloc de respir pels habitants de Xanga, i el barri d’art i artesanies de Tianzifang . Sopar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Xangai.

   

  Catorzè dia.

  Xangai – Barcelona

  Sortirem en el vol CA839 en direcció Barcelona a les 00:40 hores. Nit a l’avió. Arribada prevista a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 08:00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets d’avió en classe turista de la companyia Air China.
  • Pensió completa, excepte dinar del dia 5 de juny (alguns menjars, per horari, podran ser a l'avió).
  • Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
  • Visites definides a l'itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 3.295,00 € 3.205,00 €

  Suplement habitació individual 750.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 375.00€
  Visat (Taxa Consular + Tramitació) – a reconfirmar 40 dies abans de la sortida 225.00€
  Suplement Agost 245.00€
  Compra Anticipada -90.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 10 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)

   


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

   

   

  Sabadell, Octubre 2018