Experiències per regalar_


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Experiències per regalar_
 • Preu des de 73 € per persona
Experiències per regalar_

Sol·licita el teu pressupost

 • Experiències per regalar_
 • Itinerari

  No saps què regalar?  Tria un regal no físic, una bona experiència que passi a formar part dels “tresors no materials” de persona que estimes.
  No cal anar massa lluny per gaudir d’experiències diferents, d’aquelles que comentes perquè t’han sorprès o t’han fet passar una bona estona.
  Hi ha molt per triar, però te’n volem recomanar algunes d’originals i úniques:

   

  SOPAR DELS SENTITS

   

   

  Aquesta és una experiència diferent tant pel lloc on es celebra com pel plantejament de l’activitat que és una explosió de percepcions sensorials. I , per si tenies dubtes,  no es fa a les fosques!

  El marc on es celebra el “SOPAR DELS SENTITS”, és un lloc emblemàtic de la ciutat de Barcelona, la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Des de 1929 , aquesta entitat històrica, té la seu a l'edifici que va ser antigament el Real Colegio de Cirugía de Barcelona (1760– 1843) i després la Facultat de Medicina (1843–1906), un exemple bellíssim de l'empremta del neoclassicisme a la ciutat. L'amfiteatre anatòmic, és l'espai més emblemàtic i singular de tots els de l'acadèmia, dedicat principalment a la formació de cirurgians per a l'exèrcit.

  L'edifici es troba en el recinte que comprèn l'antic Hospital de la Santa Creu i la Casa de Convalescència, al casc antic. Es tracta d'un conjunt d'edificacions que constitueix el que va ser el centre sanitari de la ciutat durant més de cinc-cents anys, des del segle XV fins ben entrat el XX.

  Els sentits es desperten durant l’àpat, amb un menú que mostra a la perfecció com el cervell construeix la realitat amb la informació que li arriba dels sentits. Al mateix temps es converteix en una activitat molt didàctica: ajuda a entendre en primera persona com la realitat pot resultar sorprenent, ja que tot allò que rebem pels sentits no sempre coincideix amb el que creiem estar vivint. Per això, es transforma en tot un joc gastronòmic que omple els assistents de percepcions sensorials gràcies a la combinació d'il·lusionisme, metal·lisme, sabors, colors, olors i textures.  Una experiència única!

   

  PREU PER PERSONA: 73 €

   

   

  SOPAR DE L’ENIGMA

   

   

  La Barcelona de finals del s.XIX pot amagar secrets i misteris macabres, i l’edifici neoclàssic de la Reial Acadèmia de Medicina no és una excepció. Ubicat  dins el recinte que comprèn l'antic Hospital de la Santa Creu i la Casa de Convalescència, al casc antic. Es tracta d'un conjunt d'edificacions que constitueix el que va ser el centre sanitari de la ciutat durant més de cinc-cents anys, des del segle XV fins ben entrat el XX.


  El Sopar de l’Enigma els convida a viatjar a la Barcelona de 1888, una època on la ciutat acull la modernitat, i la ciència i l'art tenen un paper destacat.

  De la mà de personatges de l’època, es proposa l'enigma que s'amaga entre els murs de la Facultat.  Caldrà ser molt observadors i estar atents per descobrir què s’amaga darrera les paraules misterioses i ambigües dels protagonistes de la historia. Resoldre-ho serà el repte de la nit que acabarà amb un bon sopar. Una experiència que encantarà als qui tenen ànima de Sherlock Holmes!

   

  PREU PER PERSONA: 73 €

   

   

  SOPAR AMB ESTRELLES

   

   

  Una experiència que combina la divulgació científica i l’observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica en un dels llocs més emblemàtics de Barcelona, l’Observatori Fabra. L’àpat es desenvolupa amb les vistes de la Barcelona nocturna il·luminada i sota el cel estrellat, en una atmosfera íntima i especial, es per això que aquesta activitat es fa només els mesos d’estiu.

  Un cop acabat el sopar, s’inicia una conferència de divulgació científica de 30 minuts de durada i oberta a preguntes, que profunditza en les curiositats de l’univers i l’astronomia. Per completar la vetllada, es visiten per grups els tres espais principals de l’Observatori Fabra: el museu, per conèixer més detalls sobre el món astronòmic; la sala noucentista i el telescopi de passos, ubicat a la sala annexa; i finalment la sala de la gran cúpula, on els assistents poden observar astres i estrelles del sistema solar des del gran telescopi refractor Mailhat, datat de 1904. Es tracta d’un dels més grans i antics de tota Europa que segueixen avui dia en funcionament. Per posar el punt final a la vetllada, des de la terrassa de la cúpula els assistents poden gaudir d’una visió 360 graus de la ciutat de Barcelona. Una vetllada inoblidable!

   

  PREU PER PERSONA: 73 €

   

   

  EL CEL DE LA CERDANYA

   

   

  Una experiència de cap de setmana per gaudir en parella o amb la família.

  La proposta ofereix passar una nit diferent als Pirineus, descansar a les dependències de la Fonda Matia La Muga i degustar la seva gastronomia tradicional amb cura especial en la tria dels ingredients de proximitat. A la nit, de la mà d’astrònoms qualificats observar el preciós del estrellat i aprendre’n alguns secrets a través del telescopi. Els més actius trobaran senderisme de proximitat i rutes per anar amb la pròpia bicicleta.

  Per completar el cap de setmana, recomanem: fer una excursió al Llac de les Bulloses, un dels paratges més bonics de l’Alta Cerdanya, visitar el Sequer de les Pinyes, una instal·lació industrial única a Catalunya que tenia com a funció aconseguir les llavors d’espècies de pins autòctons per la seva replantació i si disposes de més temps fer la ruta del tren Groc de la Cerdanya o visitar l’Abadia de Cuixa. Un cap de setmana per recordar!

   

  Si et sembla bona idea regalar una experiència, però no tens clar quina triar entre les que oferim, tria una targeta de Promoviatges personalitzada amb el valor que tu vulguis. Aquesta targeta es pot bescanviar durant un any, per una activitat o com a part d’una escapada o viatge.

   

  PREU PER PERSONA: 98 € 

   

   

  Vols més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 93 748 43 30 (ext. 4206) o enviant un email a i.caballero@promoviatges.cat

   

   

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu des de 73 € per persona
 • Condicions generals