Huelva i Sevilla en AVE amb el Parc de Doñana


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Huelva i Sevilla en AVE amb el Parc de Doñana
 • Dates provisionals
Huelva i Sevilla en AVE amb el Parc de Doñana

Sol·licita el teu pressupost

 • Huelva i Sevilla en AVE amb el Parc de Doñana
 • Itinerari

   

  Dates per concretar (serà un grup petit en un autocar de gran capacitat)

   

   

  Primer dia. 

  Punts d’Origen - Estació de Sants - Sevilla

  Sortida des dels nostres punts de recollida cap a l’Estació de Sants de Barcelona, on, a primera hora del matí, agafarem el tren AVE en direcció a Sevilla. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que seran traslladades amb el nostre autocar. Els passatgers de Tarragona i Lleida cal que consultin horaris i viatjaran amb les maletes; aquests punts de sortida són sota petició. Arribada a Sevilla i trasllat a l’hotel Tryp Macarena 4*. Dinar. A la tarda, realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Sevilla per descobrir els seus racons més emblemàtics: Torre del Oro, Real Maestranza, Expo del 92, Expo del 29, “Plaza España” i el Parc de Maria Luisa. El nostre recorregut acabarà amb un passeig a peu pel Barri de Santa Cruz i gaudirem de l’exterior de l’Alcàsser i la Catedral. Sopar al centre i a l’hora convinguda, trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  Segon dia. 

  Sevilla - Écija - Carmona - Sevilla

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a Écija, on farem un passeig pel centre històric acompanyats d’un guia local que ens explicarà les façanes dels edificis d’interès artístic i històric. Podrem admirar els campanars de totxo motllurat rematats amb el millor art barroc andalús. En acabar, ens dirigirem a Carmona, una ciutat plena d’història. Dinar. A la tarda, visitarem el Museu de la ciutat i farem un recorregut guiat pel centre històric ple de carrers laberíntics. A l’hora convinguda, retorn cap a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Sevilla - Aracena - Riotinto - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Aracena, situada dins del Parc Natural de la Sierra de Aracena i los Picos de Aroche, declarats Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Passejarem per aquest poble i ens endinsarem a la “Gruta de las Maravillas”, una fascinant cova natural de gran bellesa. També visitarem el “Museo del Jamón” on descobrirem els secrets del pernil ibèric. Dinar. Més tard, sortirem cap a les Mines de Riotinto. Visitarem el Museu de les Mines, on s’explica la historia de la comarca i la seva relació amb l’explotació minera; la Casa 21, un model de la casa típica dels directius de l’explotació i la Peña de Hierro, part d’una mina a cel obert. Acabada la visita, ens dirigirem a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Tartessos 4*.

   

  Quart dia. 

  Huelva - Monestir de la Ràbida - Palos de la Frontera - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una visita panoràmica en autocar de la ciutat de Huelva amb dues parades al Santuari de la Cinta i a l’Embarcador del Mineral de Rio Tinto. Continuarem amb un passeig guiat pel centre històric de Huelva on destaquem el Gran Teatre de la ciutat, el Palau Mora Claros i el seu Ajuntament, entre d’altres. Dinar. A la tarda, visitarem el Monestir de la Ràbida dels segles XIV-XV. El Monestir encara conserva la seva església gòtica-mudèjar, les estances decorades amb frescos i la imatge de Nuestra Señora de los Milagros. També és conegut aquest monestir per haver acollit a Cristòbal Colón abans de partir a descobrir Amèrica. Continuarem cap al Moll de les Carabeles i Palos de la Frontera, antic port que va constituir un punt neuràlgic per a les relacions comercials de Castilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia. 

  Huelva - Parc de Doñana (opcional) - El Rocio - Moguer - Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Al matí disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els racons de la ciutat de Huelva. A l’hora convinguda, sortirem cap a l’aldea El Rocío, on es celebra cada any la coneguda Romeria. Dinar. A la tarda, ens traslladarem a Moguer. Acompanyats d’un guia local i les seves explicacions, coneixerem aquesta pròspera vila marinera del s.XV. A l’hora convinguda, retorn a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel. *Recordeu que abans del sopar haureu de deixar la maleta a punt perquè se l’emporti l’autocar. Opcional: Al matí visitarem el Parc Nacional de Doñana en vehicle tot terreny i, a l’interior del parc, acompanyats de guia-conductor, descobrirem la seva flora i fauna. Es recorren tots els ecosistemes que composen el parc fins arribar a la desembocadura del Guadalquivir. 30€

   

  Sisè dia. 

  Huelva - Sevilla - Estació de Sants - Punts d’Origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem al centre de Sevilla, on disposarem de temps lliure per gaudir del centre de la ciutat. Dinar. Sortida a primera hora de la tarda cap a Barcelona. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que aquestes seran traslladades amb el nostre autocar. Arribada a l’estació de Sants. Trasllats als nostres punts d’origen.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Precio base por persona en habitación doble
 • Condicions generals