Kènia, el safari d'Àfrica 2020


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Kènia, el safari d'Àfrica 2020
 • 8 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Dates provisionals.
En preparació
Kènia, el safari d'Àfrica 2020

Sol·licita el teu pressupost

 • Kènia, el safari d'Àfrica 2020
 • Itinerari

  Primer dia

  Nairobi

  Presentació als taulells de Lufthansa de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol LH/1139 de les 06.50 en direcció a Nairobi via Frankfurt. Arribada prevista a l'aeroport internacional Jomo Kenyatta a les 20.10 hores, tràmits de visat i trasllat a l'hotel Intercontinental o similar. Sopar i allotjament en habitacions superiors.

   

  Segon dia

  Aberdares

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la ruta amb Land Cruisers fins a Aberdares, una bella serralada a les terres altes centrals de Kenya. En arribar  farem un recorregut a peu per tal de conèixer la flora i fauna del lloc. Dinar a l'Aberdares Country Club, una elegant residència dels temps de la colonització anglesa. A la tarda ens traslladarem a l’Hotel The Ark 5* o similar. Aquest hotel està construït al costat d’un petit estany. Des del mateix edifici de l’hotel podrem contemplar els diferents animals salvatges que s’acosten a beure aigua. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia

  Aberdares – Nakuru

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional Llac Nakuru, famós per ser la llar dels flamencs migratoris nans i comuns. Aquest parc també proporciona refugi per a la girafa de Rothschild, el rinoceront i el lleopard. Arribada a l'hotel Lake Nakuru Lodge 4* o similar. Dinar. Després d'un descans, emprendrem un safari fotogràfic amb els nostres Lands Cruisers. Retorn al capvespre per sopar.

   

  Quart dia

  Nakuru – Naivasha

  Esmorzar a l’hotel. Ruta fins al llac Naivasha amb el seu imponent escenari a peus del penya-segat de la vall del Rift. El llac és una important àrea hortícola de Kenya i habitat d'antílops aquàtics i hipopòtams. Dinar i acomodació al Lake Naivasha Sopa Lodge 3* o similar. A la tarda farem un petit creuer per aquest llac. Sopar a l’hotel.

   

  Cinquè dia

  Naivasha – Massai Mara

  Esmorzar a l’hotel. En acabar, ens desplaçarem a la Reserva Nacional de Masai Mara, que ofereix meravellosos paisatges, és potser l'única regió que queda a Kenya on el visitant pot veure animals en la mateixa abundància que existia fa un segle. De camí al nostre hotel gaudirem d’un safari fotogràfic. Dinar i acomodació al Mara Leisure Camp 4* o similar. Temps lliure per descansar. A la tarda sortida en safari, retorn al capvespre per sopar a l’hotel.

   

  Sisè dia

  Massai Mara

  Dia d'observació i safari a Massai Mara. Pensió completa a l’hotel.

   

  Setè dia

  Massai Mara – Nairobi

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el matí amb un safari i visita a un poblat Massai. Aquesta tribu de pastors seminòmades viuen en comunitat i conserven rituals ancestrals. La seva alimentació és a base de mantega, carn de cabra o antílop, llet i beuen la sang dels seus animals com a medicina. Les seves cabanes, fetes de branques, estan encerclades per una gran tanca on conviuen amb els seus ramats. En acabar, dinar a l’hotel i a la tarda emprendrem el camí cap a Nairobi. Arribada a la capital Kenyana. Sopar i allotjament a l'Hotel Intercontinental 4* o similar.

   

  Vuitè dia

  Nairobi – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica dels diferents barris de la ciutat i continuarem fins a l'orfenat d'elefants Daphne Sheldrick i el Centre de Girafes. Aquestes entitats van ser creades per protegir aquests animals salvatges. En acabar ens dirigirem a la Casa Museu de Karen Blixen, escriptora Danesa coneguda arreu per la seva obra literària Memòries d’ÀfricaDinar. A la tarda visitarem el centre artesanal de Kazuri, centre social que dóna treball a persones amb pocs recursos econòmics. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Jomo Kenyatta. Tràmits de facturació i sortida en el vol LH/591 de les 22.25 hores a Frankfurt. Nit a l’avió.

   

  Novè dia

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona en el vol LH/1124 de les 09.35 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals