Líban Setmana Santa 2020


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Líban Setmana Santa 2020
 • 7 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Sortida 7 d'abril.
En preparació
Líban Setmana Santa 2020

Sol·licita el teu pressupost

 • Líban Setmana Santa 2020
 • Itinerari

  7 d’abril. Dimarts.

  Barcelona  Beirut

  Presentació als taulells de facturació de Turkish Airlines a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.00 hores. Sortida en el vol TK/1854 de les 11.30 hores en direcció a Beirut via Istanbul. Arribada a les 20.40 hores i trasllat a l’Hotel Crowne Plaza 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 d’abril. Dimecres.

  Beirut – Beiteddin – Deir el Qamar  Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a les muntanyes i visitarem Deir el Qamar, poblet de carrers empedrats i cases aristocràtiques de l’època otomana. Continuarem a Beiteddin per visitar els palau dels Emirs, anomenat  l’”Alhambra del Líban“ per la bellesa dels seus patis interiors i jardins amb mosaics romans. Retorn a Beirut. Dinar en un restaurant. A la tarda visita de Beirut. Amb aut veurem el seu passeig marítim i la Roca dels Coloms, l’avinguda Al –Hamra, el centre històric i la part moderna coneguda com “Solidere”. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 d’abril. Dijous.

  Beirut – Coves de Jeita – Cedres de Bcherri  Wadi Qadisha  Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem les Coves de Jeita i farem un passeig a peu i en barca per poder veure totes les seves formacions i galeries. Seguirem cap a les muntanyes i arribarem a 2.000 metres d’alçada, a la reserva dels Cedres del Senor. En aquest bosc podrem passejar entre cedres  mil·lenaris. En acabar baixarem a la vall de Qadisha, sagrada i plena de monestirs cristians maronites. Dinar en un restaurant. Visitarem alguns d’aquest monestirs amagats a les parets de la vall. Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 d’abril. Divendres.

  Beirut – Anjar  Ksara – Baalbeck – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem a la històrica vall del Beka. La primera visita serà a la ciutat Omeia d’Anjar, del segle VIII. En acabar visitarem la bodega de Ksara, la més antiga del país on farem un tast dels seus vins. Continuarem a la ciutat de Baalbeck, a la zona més alta de la vall. Envoltada d’altes muntanyes, els romans van veure que era el lloc ideal per construir el més gran  conjunt de temples dedicats a Júpiter, Venus i Mercuri. Visitarem aquests majestuosos temples únics al món, en bon estat de conservació i declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 d’abril. Dissabte.

  Beirut – Sidon – Tiro – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Al matí seguirem el mar Mediterrani fins arribar a l’antiga ciutat bíblica de Sidon (Saída). Important port pesquer, visitarem la ciutadella del mar, el Khan El-Franj o hostatgeria de caravanes i comerciants , el Palau Debaas i el Museu del Sabó. Continuarem cap al sud del país fins a Tiro, important ciutat fenícia i grecoromana per la seva posició oberta al mar. Les restes arqueològiques ens permetran veure la seva necròpolis, l’Arc de Triomf, l’avinguda de les columnes, l’hipòdrom i el barri marítim. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  12 d’abril. Diumenge.

  Beirut  Nhar Kalb – Tripoli – Byblos – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. La primera visita serà conèixer les esteles de Nhar Kalb, gravades per faraons i reis assiris abans de la nostra era. Continuarem a Trípoli, la segona ciutat del país. La característica més important són els seus vius mercats coberts plens de productes de la terra, d’artesania, joieria i espècies. També visitarem el castell de Sant Gilles de l’època de les creuades. En acabar arribarem a Byblos, la ciutat més antiga de la humanitat segons la Bíblia. Dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per la part medieval amb els seus mercats tradicionals, veurem el port pesquer i el seu recinte arqueològic. Abans d’arribar a Beirut pararem al mirador de la Verge de Harissa per admirar les vistes de la Baia de Jounieh i de tota la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  13 d’abril. Dilluns.

  Beirut – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Matí per poder passejar pels diferents racons de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol de Turkish Airlines cap a Barcelona via Istanbul de les 16.00 hores. Arribada a Barcelona a les 23.00 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals