Ruta dels Pobles Blancs


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Ruta dels Pobles Blancs
 • 8 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
Ruta dels Pobles Blancs

Sol·licita el teu pressupost

 • Ruta dels Pobles Blancs
 • Itinerari

   

  Dates per concretar (serà un grup petit en un autocar de gran capacitat)

   

   

  Primer dia

  Punts d’origen – Gandia – Mazarrón

  Sortida dels nostres punts de recollida definits en direcció a Tarragona, Castelló, València i Gandia per l’Autopista del Mediterrani. Dinar en aquesta població turística de la comarca de la Safor, envoltada de camps de tarongers. En acabar, continuarem en direcció a Alacant i farem una parada en aquesta capital de província. Disposarem d’un temps per passejar pel Passeig de l’Explanada, conegut pels seus sis milions de rajoles vermelles, blanques i negres que dibuixen les onades del mar. Continuació cap a Mazarrón, població costanera de la comunitat de Múrcia. Instal·lació i sopar a l’hotel.

   

  Segon dia

  Mazarrón – Almeria – Màlaga  

  Esmorzar a l’hotel. De bon matí, sortirem en direcció a Almeria, on farem una breu parada per veure la seva particular catedral-fortalesa i la plaça Vella o de la Constitució. Continuarem seguint la costa cap a El Ejido, Motril i arribada a Màlaga. Dinar. A la tarda, realitzarem la visita guiada de la ciutat de Màlaga, capital de la Costa del Sol. Podrem veure l'exterior del nou Centre Pompidou i realitzarem un recorregut pel centre de la ciutat, on es troba la Casa Natal de Picasso. Continuarem la nostra visita pel casc antic, del qual destaquem la visita de la Catedral coneguda popularment com “La Manquita”, un dels monuments més importants de la ciutat i un dels millors temples del renaixement andalús. A l’hora convinguda, trasllat a l'hotel Las Vegas 3* o similar, situat a la platja de la Malagueta. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia

  Màlaga: Ronda i Marbella

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia, ens dirigirem cap a Ronda, coneguda pel seu famós “Tajo” i el ric patrimoni cultural del seu centre històric. Realitzarem una visita guiada de la ciutat, de la que destaquem la Casa Bosco, exemple de casa senyorial del segle XIX amb belles vistes al cor del conjunt històric. Dinar. A l’hora indicada, anirem cap a Marbella, situada en una bonica badia i on podrem passejar pel seu casc antic, un dels més bells d'Andalusia. Retorn a Màlaga. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia

  Màlaga – Vejer de la Frontera – Cadis – Jerez de la Frontera

  Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, ens desplaçarem cap a Vejer de la Frontera, declarat conjunt històric. Durant el nostre recorregut, passejarem pel seu centre històric, on hi destaca l’arquitectura popular d’origen àrab i el seu barri jueu. A continuació, ens desplaçarem fins a Cadis per dinar. Més tard, realitzarem una visita guiada de la ciutat, a través de la qual recorrerem el centre històric on es troben edificis emblemàtics de la ciutat com el mercat, la “Plaza de las Flores”, la “Plaza de San Antonio”, la Catedral Nova o el recinte emmurallat d’origen almohade. Finalitzada la visita, ens traslladarem a Jerez de la Frontera. Sopar i allotjament a l'hotel Sherry Park 4* o similar.

   

  Cinquè dia

  Jerez de la Frontera: Sanlúcar de Barrameda i Castell de Rota

  Esmorzar a l'hotel. Avui, començarem amb la visita del casc històric de Jerez de la Frontera, declarat conjunt històric artístic, i una típica bodega. En acabar, ens dirigirem a Sanlúcar de Barrameda, port natural que forma la desembocadura del riu Guadalquivir. Dinar. Continuarem la nostra ruta amb la visita del Castell de Luna de Rota, interessant tant pel seu valor històric cultural com per la seva gran bellesa. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia

  Jerez de la Frontera: Arcos de la Frontera, El Bosque, Grazalema i Ubrique

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora del matí cap a Arcos de la Frontera, porta d’entrada a la Ruta dels Pobles Blancs. Durant la nostra visita guiada passejarem pels seus típics carrerons estrets i costeruts, la Plaça del “Cabildo”, el Mirador de la Penya, la Basílica de Santa Maria de l’Assumpció, l’Església de Sant Pere Apòstol i el Jardí Andalusí, entre d’altres. Continuarem el nostre recorregut a la població d’El Bosque, on visitarem el centre d’interpretació de la Serra de Grazalema. Dinar. Més tard, ens desplaçarem fins a la població de Grazalema per realitzar una breu parada als seus miradors. Seguidament, ens dirigirem a Ubrique, coneguda per la seva tradició en treballs de marroquineria, on disposarem de temps lliure. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia

  Jerez de la Frontera – Granada – Murcia

  Esmorzar a l’hotel. De bon matí, sortida en direcció a Antequera i arribada a Granada, ciutat on es respira el seu passat musulmà i cristià. Farem un recorregut a peu per la part històrica, coneixent la font dels Gegants, la Catedral, la “alcaicería” o antic mercat de la seda, la Capella Reial i el conegut barri de l’Albaicín Baix. Dinar. A la tarda, continuarem la ruta fent una para a Guadix, poble conegut per les seves cases-cova encara habitades. Més tard, arribarem a la comunitat murciana per Puerto Lumbreras i arribarem a la seva capital. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia

  Murcia – Elx – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, farem un passeig pel casc històric de Múrcia. Veurem l’exterior de la catedral i el Palau Bisbal, els carrers de la Trapería i de la Platería, passarem per davant del bell edifici del Real Casino del segle XIX i del teatre Romea. En acabar, iniciarem la ruta cap a Elx, conegut com el “Palmeral d’Europa”, València i Castelló. Dinar. A la tarda, arribarem als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals