Sòria: història i natura


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Sòria: història i natura
 • 6 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida: 9 d'agost, 13 de setembre i 4 d'octubre.
Preu base per persona en habitació doble des de
795 €
Sòria: història i natura
 • Sòria: història i natura

  Preu base per persona en habitació doble des de 795 €

 • Itinerari

   

  Serà un grup petit en un autocar de gran capacitat

   

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen – Calatayud – Sòria

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Calatayud. Dinar.  A continuació, seguirem fins arribar a Sòria, la ciutat que va inspirar poetes i escriptors per la seva llum, espiritualitat i equilibri. Realitzarem la visita guiada de la part monumental de Sòria i ens sorprendrà com la ciutat ha sabut recollir el seu patrimoni de segles per adequar-lo a la modernitat. Arribada a l’Hotel Alfonso VIII 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Sòria:  Vinuesa – Laguna Negra – Castroviejo

  Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per anar a Vinuesa i visita guiada del seu centre històric, on gaudirem de les diverses casones i palauets. Hi destaca el “Lavadero”, lloc en el qual es rentava la llana de les ovelles abans de vendre-la. Després, anirem a la “Laguna Negra”, la qual posseeix una bellesa màgica. És una llacuna glacial situada a la serralada dels Pics d’Urbión. També passejarem per l’entorn. Dinar. A la tarda, anirem al singular paratge natural de Castroviejo, un dels llocs més impressionants pel seu gran atractiu i singularitat de la província de Sòria. Grans roques modelades per la natura amb formes capritxoses esquitxen els seus verds prats. Des del mirador, gaudirem de les majestuoses vistes amb els pinars, praderes, pobles, Sòria... fins a perdre’s a la llunyania. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Sòria:  Berlanga de Duero – Numancia – Ribera del Duero

  Esmorzar a l’hotel. Avui, començarem el nostre recorregut amb la visita de Berlanga de Duero, vila declarada Conjunt Històrico-Monumental amb un patrimoni monumental envejable. Destaquem la seva Plaça Major, bon exemple de l’arquitectura castellana, el castell musulmà, el palau dels Ducs de Frias i la col·legiata de Santa Maria, d’estil gòtic-renaixentista i que va ser un exemple a seguir per moltes altres esglésies pel seu concepte de l’espai i per la puresa de les seves línies. Retorn a Sòria per dinar. Continuació cap al jaciment arqueològic de Numància, símbol de la resistència i de la lluita d’un poble per la seva llibertat i que ha aportat més informació sobre el món celtibèric que qualsevol altre jaciment. Durant la visita, podrem contemplar l’entramat de carrers, les restes d’alguns habitatges o la reconstrucció de sendes cases celtiberes i romanes, que convertiran la nostra visita en un autèntic viatge en el temps. Continuarem amb la visita de la ribera del Duero de la ciutat de Sòria, d’on destaquem San Juan de Duero. Aquest impressionant monestir amb edificació que data entre els segles XII-XIII, compta amb un impressionant claustre que conserva les quatre crugies, amb una col·lecció d’estils en execució del més sorprenent. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Sòria: “Cañones del Río Lobos” – Burgo de Osma – Calatañazor

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap al Parc Natural de “Cañones del Río Lobos”, on podrem fer una passejada per gaudir de la exuberant bellesa natural de l’entorn. Continuarem cap a Burgo de Osma i visitarem aquesta bella població, antiga i monumental ciutat episcopal situada a peus del riu Ucero que ofereix un dels recintes medievals millor conservats de tota la província i declarada conjunt d’interès històrico-artístic. Recorrerem el seu centre d’on destaquem la Plaça Major, l’Hospital de Sant Agustí i la seva Catedral, sorprenent per la seva monumentalitat. Dinar. A l’hora convinguda, anirem cap a la vila medieval emmurallada de Calatañazor. Podrem passejar pel seu carrer Major de cases en pedra, fang i xemeneies còniques. La nostra visita guiada ens permetrà conèixer la intensa història d’aquesta vila fronterera, situada en un entorn privilegiat de bells paisatges naturals. Retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Sòria:  Santo Domingo de Silos – Covarrubias

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí anirem cap el Monestir de Santo Domingo de Silos. Visitarem aquesta abadia benedictina, la qual disposa d’un extraordinari claustre romànic. Continuació a Covarrubias. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta vila històrica de gran riquesa monumental. Ens sorprendrà com les seves cases, carrers, monuments i el seu entorn natural, recullen essències celtiberes, romanes, visigodes, medievals i barroques, convertint-lo en un dels llocs més interessants i emblemàtics de la província. A l’hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia. Divendres.

  Sòria – Tarazona – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Tarazona, on podrem gaudir del seu centre històric amb l’Ajuntament, el Barri Jueu, el Barri d’El Cinto, etc. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d’origen.  Fi del viatge i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida de cada data).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi inclosos als àpats.
  • Allotjament a l’hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 795,00 € 775,00 €

  Suplement individual 206.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 18 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, juliol 2020.