Sòria: història i natura


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2020
 • Sòria: història i natura
 • Dates provisionals
Sòria: història i natura

Sol·licita el teu pressupost

 • Sòria: història i natura
 • Itinerari

   

  Dates per concretar (serà un grup petit en un autocar de gran capacitat)

   

   

  Primer dia. 

  Punts d`Origen – Calatayud – Sòria

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Calatayud. Dinar.  A continuació seguirem fins arribar a Sòria, la ciutat que va inspirar poetes i escriptors per la seva llum, espiritualitat i equilibri. Realitzarem la visita de la part monumental de Sòria. Arribada a l’Hotel Ciudad de Sòria 4*. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. 

  Sòria: Castell de Gormaz – Burgo de Osma – “Cañones del Rio Lobos” – Calatañazor. 

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem per fer una breu visita al Castell de Gormaz, la fortalesa califal, edifici clau durant la defensa musulmana contra els regnes cristians del nord en època de la Reconquesta. Continuarem cap a Burgo de Osma, la bella població declarada conjunt d’interès històrico-artístic. Recorrerem el seu centre d’on destaquem la Plaça Major, l’Hospital de San Agustí i la Catedral de Santa Maria de la Asunción. Dinar. A la tarda, anirem fins el Parc Natural de “Cañones del Río Lobos” on podrem fer una passejada per gaudir de la exuberant bellesa natural de l’entorn. Un cop acabada la visita, anirem cap a la vila medieval emmurallada de Calatañazor, a la qual podrem passejar pel seu carrer Major de cases en pedra, fang i xemeneies còniques. A l’hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. 

  Sòria:  Santo Domingo de Silos – Covarrubias

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí anirem cap el Monestir de Santo Domingo de Silos. Farem una visita a aquesta abadia benedictina, la qual disposa d’un extraordinari claustre romànic. Continuació a Covarrubias. Dinar. A la tarda, coneixerem aquesta vila històrica de gran riquesa monumental. A l’hora convinguda, retorn a Sòria. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. 

  Sòria:  Vinuesa – Laguna Negra – Castroviejo

  Esmorzar a l’hotel. Sortida el matí per anar a Vinuesa, on passejarem pel seu centre històric i gaudirem de les diverses casones i palauets. Hi destaca el “Lavadero”, lloc en el qual es rentava la llana de les ovelles abans de vendre-la. Després, anirem a la “Laguna Negra”, la qual posseeix una bellesa màgica. És una llacuna glacial situada a la serralada dels Pics d’Urbión. També passejarem per l’entorn. Dinar. A la tarda, anirem al singular paratge natural de Castroviejo, un dels llocs més impressionants pel seu gran atractiu i singularitat de la província de Sòria.  Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. 

  Sòria:  Berlanga de Duero – San Baudelio – Numancia

  Esmorzar a l’hotel. Avui començarem el nostre recorregut amb la visita de Berlanga de Duero, d’on destaquem la seva Plaça Major, el castell musulmà, el palau dels Ducs de Frias i la col·legiata de Santa Maria. Seguidament anirem fins a la singular ermita de San Baudelio. Retorn a Sòria per dinar. Continuació cap al jaciment arqueològic de Numància, el qual ha aportat una gran informació sobre el món celtibèric que qualsevol altre jaciment. Continuarem amb la visita de la ribera del Duero de la ciutat de Sòria. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.  

  Sòria – Tarazona – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Tarazona, on podrem gaudir del seu centre històric amb l’Ajuntament, el Barri Jueu, el Barri d’El Cinto, etc. Dinar en un restaurant.  A l’hora convinguda, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d’origen.  Fi del viatges i dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals