Congost de Mont-Rebei i Parc Astronòmic del Montsec


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2021
 • Congost de Mont-Rebei i Parc Astronòmic del Montsec
 • 3 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant. Sortida Maig,Juny, Setembre i Octubre
Preu per persona en habitació doble des de
435 €
Congost de Mont-Rebei i Parc Astronòmic del Montsec
 • Congost de Mont-Rebei i Parc Astronòmic del Montsec

  Preu per persona en habitació doble des de 435 €

 • Itinerari

  Si t’agrada la natura, aquest viatge és per a tu. Descobreix una de les joies naturals de Catalunya navegant dins el congost de Mont-rebei i gaudeix de la impressionant visita nocturna al Parc Astronòmic del Montsec. No t’ho pots perdre!

   

    

  Primer dia.

  Punts d’origen – Monestir de les Avellanes – Castell de Mur – Cellers

  Sortida des dels nostres punts de recollida en direcció a la comarca de La Noguera i en concret a Os de Balaguer, municipi on es troba el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes. Fundat al segle XII i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1931, els germans maristes són els responsables de la conservació d’aquest patrimoni artístic. En arribar, farem una visita guiada del seu claustre, església i refectori. Continuació cap a l'Hotel Terradets 3* o similar, distribució d’habitacions i dinar. A la tarda, visitarem l’edifici medieval de Castell de Mur, obra exemplar de l’arquitectura civil militar del segle XI. Conserva en bon estat els seus murs perimetrals essent el millor castell romànic de tota Catalunya. Des d’aquí gaudirem d’unes magnífiques vistes de la Conca de Tremp i de la Conca Dellà. A pocs metres s’alça la Canònica de Santa Maria de Mur (segles XI-XII), que conserva l’únic claustre d’aquesta zona pirinenca. En el seu interior veurem una reproducció de les seves pintures murals romàniques, ja que les originals van ser arrencades i venudes com altres esglésies del Pirineu. Actualment estan exposades al Museu de Belles Arts de Boston. En acabar, tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Segon dia.

  Cellers – Muralla de Finestres – Congost de Mont-rebei – Parc Astronòmic del Montsec – Cellers

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia d’avui a conèixer el bell paratge del Congost de Mont-rebei, un tall immens de parets verticals creat pel riu Noguera Ribagorçana al seu pas per la serra del Montsec. Primer de tot anirem a Corçà, on embarcarem per fer una travessa relaxada que ens portarà a la meravella geològica de Muralla de Finestres, també anomenada la Muralla Xina per la seva similitud. És una barrera natural de roca calcària formada per dues crestes verticals i paral·leles envoltades per les aigües turqueses de l’embassament de Canelles. Continuarem navegant fins arribar al Pont Penjant del Seguer i entrarem al congost per veure tota la seva magnificència. Desembarcarem i podrem anar amb autocar fins La Masieta o bé fer el camí pel congost amb els guies de la zona. Admirarem aquesta meravella de la natura sense presses, fent parades fotogràfiques. En acabar, des del pàrquing de la Masieta anirem a Pont de Montanyana, població meitat aragonesa i meitat catalana banyada pel riu Noguera Ribagorçana. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a l’hotel i descans. A l’hora convinguda, sopar i trasllat al Parc Astronòmic del Montsec: Centre d’Observació de l'Univers, el primer observatori-aula d’Europa que permet als assistents poder observar els estels, mitjançant la projecció en vuit pantalles d’imatges captades a través del telescopi de 50 cms de diàmetre. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel i allotjament.

  Tercer dia.

  Cellers – Penelles – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Penelles, població de la Noguera famosa pel seu street art i els seus murals pintats a les façanes de moltes de les seves cases. Gràcies a una iniciativa popular, cada any és celebra el festival Gargar, on artistes de tot el món plasmen les seves creacions a les parets de la població. Actualment, hi ha més de 100 murals decorant les seves construccions. En arribar, recorrerem els seus carrers per tal de conèixer aquestes obres d’art a l’aire lliure. Dinar en ruta i continuació fins als diferents punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

  Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L’ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

  Vols rebre informació al teu email sobre noves destinacions, concursos, esdeveniments i molt més? Subscriu-te al nostre newsletter.

   

   

  Serà un grup petit en un autocar de gran capacitat

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb begudes als apats
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Begudes
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu per persona en habitació doble 435,00 € 425,00 €

  Suplement individual 55.00€
  Suplement habitació individual 55.00€

  Opcional:
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€
  Assegurança anul·lació i assistència COVID 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, desembre 2020.