Terol i Serra d'Albarrassí, paisatge i cultura


 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges-2021
 • Terol i Serra d'Albarrassí, paisatge i cultura
 • 4 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida: 04 Maig i 21 setembre 2021
Preu base per persona en habitació doble des de
405 €
Terol i Serra d'Albarrassí, paisatge i cultura
 • Terol i Serra d'Albarrassí, paisatge i cultura

  Preu base per persona en habitació doble des de 405 €

 • Itinerari

  Primer dia

  Punts d’origen – Alcanyís – Terol

  Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció a la comarca del Baix Aragó per visitar la seva capital, Alcanyís, població d’origen àrab reconquerida pels reis cristians. La història diu que Alfons II va cedir part de les seves terres a l’ordre de Calatrava, qui va construir l’edifici del castell tal com el veiem avui. Abandonat i espoliat en el curs dels segles, la troballa de les seves pintures murals sota el sutge de les parets va fer possible que aquest edifici es restaurés. Un guia ens parlarà sobre aquestes pintures i algunes sales de l’edifici. Seguidament, coneixerem la seva Plaça Major amb els monuments més rellevants: l’Ajuntament renaixentista, la Llotja Gòtica i l’església barroca de Santa Maria La Major. Sota la plaça, es troben els passadissos subterranis que comunicaven alguns dels edificis entre si. Baixarem per visitar-los i veurem un antic celler i nevera on es conservaven els aliments amb la neu de l’hivern. Dinar en un restaurant. En acabar, continuarem cap a Terol, coneguda per l’art mudèjar i pels seus amants. Instal·lació, sopar i allotjament a l’Hotel Reina Cristina o similar.

   

  Segon dia

  Terol

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer aquesta bonica ciutat. Terol és Patrimoni de la Humanitat des del 1986 pel seu art mudèjar, estil artístic on es barregen les decoracions àrabs amb l’arquitectura cristiana creades pels musulmans que vivien a la península després de la reconquesta. Aquesta fusió fa que els seus edificis siguin d’una bellesa única, la Torre de Sant Martí, Sant Pere i del Salvador en són un clar exemple. Veurem també l’exterior dels edificis modernistes de Pau Monguió, deixeble de Gaudí. Passejarem pels símbols de la ciutat com la Plaça del Torico, el Mirador de El Ovalo i les portes de Daroca i Andaquilla. Dinar. A la tarda, continuarem el nostre recorregut visitant la catedral de Santa Maria de Mediavilla, única catedral d’art mudèjar a Espanya juntament amb la de Tarazona. També visitarem l’església de Sant Salvador, on es troba el mausoleu dels Amants de Terol i coneixerem més detalls d’aquesta romàntica llegenda. En acabar, disposarem de temps per passejar per altres racons de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Tercer dia

  Terol – Pinares del Rodeno – Albarrasí – Terol

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, anirem en autocar al parc cultural i espai natural protegit dels Pinares del Rodeno, conegut per les seves pintures rupestres d’art llevantí. Un camí ben condicionat ens permetrà veure i conèixer perfectament aquestes pintures, i gaudir al mateix temps de les capritxoses formacions geomorfològiques de la serra d’Albarrasí. En acabar, ens dirigirem a Albarrasí, població considerada de les més belles de la península i declarada Monument Nacional l’any 1960. Els seus carrers empedrats, les seves cases nobles, la muralla, els racons i places ens portaran màgicament a l’edat mitjana. Durant la visita veurem la seva Plaça Major, l’exterior del Palau Episcopal, la Catedral del Salvador, les diferents cases nobles com la de Jualianeta, Azagra, Navarro i Arzuriaga. Per tal de conèixer l’interior d’aquests edificis, visitarem la Casa-Museu de la família Perez de Toyuela, un clar exemple d’arquitectura i forma de viure del segle XVIII. Dinar en un restaurant. A la tarda, temps per fer les últimes fotografies i retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia

  Terol – Mora de Rubielos – Rubielos de Mora – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Deixarem la ciutat de Terol i la nostra ruta ens portarà a conèixer dues singulars poblacions: Mora de Rubielos i Rubielos de Mora, semblants i diferents alhora. La primera visita serà a Mora de Rubielos, població nascuda a l’entorn del seu majestuós Castell-Palau de la família Fernández de Heredia, una de les famílies més influents i benestants de l’època. Gonzalo Fernádez de Heredia i Bardají va arribar a ser President de la Generalitat de Catalunya del 1504 al 1506. Visitarem aquest noble edifici, l’exterior de l’ex-col·legiata de la Nativitat de Nostra Senyora i el seu nucli medieval. En acabar, sortirem cap a Rubielos de Mora. Durant la visita guiada, passejarem pels seus carrers estrets, i veurem l’exterior de les seves cases blasonades i palauets on van viure les famílies més adinerades d’Aragó. Tot aquest patrimoni va merèixer ser declarat Conjunt Històric l’any 1980. Continuarem la nostra ruta cap a Castelló i Peníscola . Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

  Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L’ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

   

   

  Vols rebre informació al teu email sobre noves destinacions, concursos, esdeveniments i molt més? Subscriu-te al nostre newsletter.

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 405,00 € 395,00 €

  Suplement habitació individual 105.00€

  Opcional:
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€
  Assegurança anul·lació i assistència COVID 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Gener 2021.