Nepal a prop de l'Himalaia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nepal a prop de l'Himalaia
 • Opció TREKKING Poon Hill.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
 Nepal a prop de l'Himalaia

Sol·licita el teu pressupost

 • Nepal a prop de l'Himalaia
 • Itinerari

  31 octubre.

  Barcelona – Doha - Katmandu. 

  Presentació en l`aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de Qatar Airways a las 13:00 h. Tràmits de facturació directes a Katmandú.  Sortida en el vol QR140 a les 15:25 h. Arribada a l`aeroport de Doha i connexió en vol directa a Katmandú. Nit a l`avió.

   

  1 Novembre.

  Katmandú.

  Arribada a l`aeroport internacional de Katmandú a les 11:45 h. Assistència i trasllat privat a l`hotel Radisson 4****. Distribució d`habitacions i dinar a l`hotel.  Per la tarda farem una visita del centre de la ciutat. Destaquem els barris de Ason, Macchindra Bahal, Indra Chow, Naradewi, Sigal i el popular barri de Thamel on podrem disposar de temps lliure. Retorn a l`hotel. Sopar bufet i allotjament a l`hotel.

   

  2 Novembre.

  Katmandu: Swoyambhunath y Patan.

  Esmorzar bufet. Visita de la gran stupa de  Swoyambhunath, la monumental Plaça Reial de Katmandu, amb els temples de Taleju Bhawani amb l`estàtua del rei Pratap Malla i els palaus de Basantapur i de Kumari, on viu la deesa vivent, així com la pagoda de Kasthamandap. Dinar. Continuarem amb la ciutat de Patan, mes antiga que Katmandú. Destaquem la plaça Durbar, que significa plaça del Palau Reial, Patrimoni de la Humanitat. Destaquem: els temples Taleju, de Krishna, el de Hiranya Barna Maha Bihara. Temps en el mercat de Mangal Bazar. Retorn a l`hotel sopar bufet i allotjament.

   

  3 Novembre.

  Katmandu – Bandipur - Pokhara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar privat, el nostre recorregut ens permetrà gaudir dels primers cims de l`Himàlaia com el Himalchuli, Manaslu i els Annapurnes. En ruta visitarem el poblet de Bandipur on dinarem en el Mountain Resort. Acabarem el nostre gran recorregut, arribant a Pokhara, “la porta de les grans muntanyes” i punt de partida de moltes expedicions.  Allotjament en l`hotel Temple Tree Resort 4****. Temps lliure, recomanem gaudir de tot tipus de material relacionat amb el muntanyisme a preus de ganga. Sopar bufet i allotjament.

   

  4 Novembre.

  Pokhara.

  A primera hora ens traslladarem a Sarangkot, un mirador des d`on podem gaudir dels cims del Dhaulaguiri, Annapurna i Machapuchare.  Retorn a l`hotel per esmorzar. Visita de Pokhara, amb el temple de Bindabasini, la cova de Gupteshwor. Visitarem un camp de refugiats tibetans i gaudirem d`una passejada en vaixell pel llac Fewa.  Dinar. A continuació visitarem el barri vell.  Sopar bufet a l`hotel.

   

  5 Novembre. 

  Pokhara – Tansen - Lumbini.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar privat, en ruta visitarem la població de Tansen. Dinar en el restaurant Nanglo. Arribada a la nostra destinació on tindrem una visita de Lumbini.  Sopar i allotjament a l`hotel Lumbini Garden 4****.

   

  6 Novembre. 

  Selva de Chitwan.

  Esmorzar bufet. Trasllat al Tiger Land Safari resort o similar, des d`on podrem recórrer del parc nacional millor d`Asia per veure animals salvatges en llibertat.  Gaudirem d`una passejada en elefant per la jungla i d`una baixada pel riu en canoes. Pensió completa.

   

  7 Novembre. 

  Selva de Chitwan.

  Estada en pensió completa en el resort, d`es d`on podrem realitzar activitats en plena natura.

   

  8 Novembre.  

  Chitwan – Manakamana – Nagarkok - Katmandu.

  Esmorzar i sortida cap a la capital. En ruta visitarem el santuari induista de Manakamana. Dinar en un agradable resort. Continuació a l`hotel Radisson 4**** de Katmandu. Sopar bufet i allotjament.

   

  9 Novembre. 

  Katmandu: Bhaktapur, Pashupatinath, Boudhanath – Nit a l`avió.

  Esmorzar a l`hotel. Sortida amb els nostres equipatges. Avui visitarem la població medieval de Bhaktapur, considerada Patrimoni de la humanitat. Destaquem el palau de les 55 finestres, la pagoda de Nyatapola, la plaça Dattatrya.  Dinar.  A continuació visitarem Pashupatinath, santuari sagrat del deu Shiva i on es celebren les cremacions a la vora del riu sagrat Bagmati.

  En acabat visitarem  Boudhanath, la stupa mes gran del Nepal. Sopar en un típic restaurant on tindrem un sopar tradicional amb show de danses.  Trasllat a l`aeroport de Katmandú. Sortida en el vol QR651 a les 23:45 h.  Nit a l`avió.

   

  10 Novembre. 

  Doha - Barcelona.

  Escala a l`aeroport de Doha. Connexió en el vol QR139. Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 13:40 h.

   

   

  OPCIO  TREKKING POON HILL.

   

  Del dia 31 al dia 3 de novembre igual que tot el grup.

  Aquest trekking es fàcil per a tothom que habitualment surt a la muntanya, desnivells diaris d`aproximadament 800 mts. Però realitzables en tot el dia. Dinarem sempre en ruta i soparem en els lodges de muntanya en habitacions dobles triples i quàdruples. Recomanem portar una motxilla lleugera, a banda d`una bossa d`expedició o motxilla gran –max.25 kg.- que ens la portaran els portejadors. Acompanyats per un guia de parla castellana –exclusiu de Promoviatges- (Demanar document amb recomanacions).  Tots els lodges disposen de restaurant amb amplia carta de menús: Sopa, pasta, pizza, carn, té, refrescs...Així com dutxes habitualment amb aigua calenta.

   

  4 Novembre.

  Pokhara – Napayul - Tikhedhunga.

  Esmorzar. Trasllat a la població de Nayapul on començarem el nostre Trekking. Impressionants paisatges de camps d`arrós i poblets rurals. Dinar en ruta. Continuarem el nostre recorregut fins arribar a la població de Tikhedhunga.  Sopar i allotjament.

   

  5 Novembre. 

  Tikhedhunga – Ghorepani (2.830 mt.).

  Esmorzar. El nostre trekking ens portarà per camins que passen pel mig de boscos de rododèndrons. Fortes pujades en camins esglaonats. Dinar. Arribada a la bonica població de Ghorepani. Sopar.

   

  6 Novembre.

  Ghorepani – Poon Hill (3.197 mts) – Tadapani (2.660 mt.).

  Encara de nit sortirem cap el mirador de Poon Hill, des d`on es pot gaudir de la vista privilegiada del Daulaguiri, Annapurna I, Annapurna sud,... Retorn al lodge per esmorzar. Avui el nostre treking ens portarà en trajecte de baixada. Dinar.  Arribada al poblet nepalí de Tadapani. Sopar i allotjament.

   

  7 Novembre.

  Tadapani – Ghandruk (2.050 mt.).

  Esmorzar.  Dee baixada. Espectaculars miradors del Annapurna Sud i del Huanchuli. Arribada a Ghandruk. Dinar en el lodge. Gaudirem d`una visita del poble mes bonic del nostre recorregut i on podrem visitar un monestir.  Espectaculars postes de sol dels cims de l`Himalaia. Sopar.

   

  8 Novembre.

  Ghandruk – Nayapul - Pokhara.

  Esmorzar. Passarem pel poblet de Biherati. Dinar. Abans d`arribar a la nostre destinació: Nayapol, on ens esperarà el nostre vehicle. Continuació a Pokhara. Sopar i allotjament a l`hotel Temple Tree Resort.

   

  9 Novembre. 

  Pokhara – Katmandu – Pashupatinath, Boudhanath – Nit a l`avió.

  Esmorzar. Trasllat a l`aeroport de Pokhara per sortir en avioneta a Katmandu.  Ens incorporarem en les visites de la resta del grup. Dinar. A continuació visitarem Pashupatinath, santuari sagrat del deu Shiva i on es celebren les cremacions a la vora del riu sagrat Bagmati. En acabat visitarem  Boudhanath, la stupa mes gran del Nepal. Sopar en un típic restaurant on tindrem un sopar tradicional amb show de danses.Trasllat a l`aeroport de Katmandu. Sortida en el vol QR651 a les 23:45 h.  Nit a l`avió.

   

  10 Novembre. 

  Doha - Barcelona.

  Escala a l`aeroport de Doha. Connexió en el vol QR139. Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 13:35 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Turkish Airways. Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data febrer 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2013