Alaska i Parc Nacional de Denali
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Alaska i Parc Nacional de Denali
 • Viatge de 15 dies. Grup màxim 18 persones
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació / cabina doble
7415 €
Alaska i Parc Nacional de Denali

Sol·licita el teu pressupost

 • Alaska i Parc Nacional de Denali

  Preu base per persona en habitació / cabina doble 7415 €

 • Itinerari

   

  Descobreix l'agresta Alaska gaudint de la seva bellesa natural. T'esperen llocs com Ketchikan -amb els seus tòtems indígenes-, l'espectacular glacera Hubbar, la singular capital Juneau, Skagway -la ciutat de la febre de l'or de Klondike- o l'espectacular Parc Nacional de Denali, on destaca el McKinley, la muntanya més alta d'Amèrica del Nord on farem estada. Un viatge inoblidable, ens hi acompanyes?

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  16 d'agost. Dijous.

  Barcelona – Vancouver

  Presentació als mostradors d'Air Canada a la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona a les 10.00 hores. Sortida en el vol AC/1913 de les 12.50 hores. Arribada a l'aeroport de Mont-real i connexió amb el vol AC/307 a Vancouver. Trasllat i allotjament a l'hotel Fairmont Waterfront 5* o similar. Sopar en un restaurant.

   

  17 d'agost. Divendres.

  Vancouver

  Esmorzar a l'hotel. Aquest matí realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Vancouver. La ciutat de Vancouver és considerada la més cosmopolita del Canadà, gràcies a la seva diversitat de cultures. Durant la visita a la ciutat veurem el barri xinès, el carrer Robson, el districte financer, la badia dels Anglesos i el parc Stanley (tan gran com tot el districte financer). A l’hora convinguda, trasllat al port de Vancouver. Embarcament al vaixell Millennium de la Celebrity Cruises en cabines exteriors. Dinar i sopar a bord. Nit de navegació.

   

  18 d'agost. Dissabte.

  Inside Passage

  Pensió completa a bord. Dia sencer de navegació per l’Inside Passage,  també conegut com el Passatge Interior. És un conjunt de canals que formen una ruta costanera per a bucs transatlàntics des de la regió nord-occidental del Panhandle d'Alaska fins a la costa de la Columbia Britànica. La zona està composta per més de 1.000 illes, 24.000 km de costa i milers de cales i badies.

   

  19 d'agost. Diumenge.

  Inside Passage – Herring Cave

  Pensió completa a bord. De bon matí, arribada al port de Ketchikan. Aquesta ciutat és coneguda com la primera ciutat d’Alaska gràcies a la seva ubicació a l’extrem sud de l’Inside Passage. Opcional: Avui visitarem la zona de Herring Cave, on podrem veure ossos negres en el seu hàbitat natural. També podrem gaudir d’un passeig a través dels densos boscos. A la tarda continuem la navegació.

   

  20 d'agost. Dilluns.

  Icy Strait Point

  Pensió completa a bord. Al matí, arribada al port Icy Strait Point, molt a prop d’aquest punt trobem la petita localitat d'Hoonah. Opcional: possibilitat de fer una excursió d’albirament de balenes. A la tarda continuem la navegació.

   

  21 d'agost. Dimarts.

  Juneau

  Pensió completa a bord. Al matí, arribada a Juneau, la capital de l’Estat d’Alaska. Aquesta ciutat resulta molt singular, ja que és una de les úniques poblacions estatunidenques sense accés per carretera. La població nadiua és d'origen tlingit, un poble de riques tradicions artístiques, amb domini propi del teixit, l'escultura, la dansa i el cant. Pensió completa a bord. Opcional: de pujar al Roberts Mountain amb telefèric, per gaudir d’una bonica panoràmica. A la tarda continuem la navegació. 

   

  22 d'agost. Dimecres.

  Skagway

  Pensió completa a bord. Al matí, arribada a Skagway. L'àrea al voltant de l'actual Skagway va ser habitada per persones Tlingit des de temps prehistòrics. Ells pescaven i caçaven en les aigües i els boscos de la zona i s'havia convertit en un pròsper comerç amb altres grups de persones en la costa i a l'interior. Opcional de fer una excursió en el tren panoràmic White Pass railway. A la tarda continuem la navegació.

   

  23 d'agost. Dijous.

  Hubbard Glacier

  Pensió completa a bord. Dia sencer de navegació. Arribarem a la badia de Yakutat amb el nostre vaixell i veurem les impressionants parets de la glacera Hubbard, que amb 122 km de llargada és considerada la glacera més llarga de Nord-amèrica. A la tarda continuarem amb la navegació.

   

  24 d'agost. Divendres.

  Seward – Whittier – Anchorage (100 km)

  Esmorzar a bord. Arribada a Seward. Trasllat al port de Whittier, on realitzarem amb un catamarà la navegació per l’Estuari del Príncep Guillem i les seves majestuoses glaceres. Dinar tipus pícnic a bord. En acabar, seguirem el nostre viatge per carretera a la ciutat d’Anchorage. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Springhill Suites 3* o similar.

   

  25 d'agost. Dissabte.

  Anchorage – Talkeetna – Tren panoràmic – Denali (185 km)

  Esmorzar a l'hotel. Al matí, ens desplaçarem per carretera cap al nord, en ruta visitem el pintoresc poble de Talkeetna on es va gravar la sèrie de Doctor en AlaskaDinar. A la tarda, posarem rumb cap a Denali amb un tren panoràmic veient paisatges de gran bellesa. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Bluffs 2* o similar.

   

  26 d'agost. Diumenge.

  Denali

  Esmorzar a l'hotel. Visita al Parc nacional Denali en autobusos designats pel mateix parc. Veurem el seu variat ecosistema de coníferes tundra, i si el clima ho permet, podrem apreciar la majestuosa muntanya Denali, la més alta d'Amèrica del Nord. Durant tot el trajecte hi ha gran possibilitat de veure fauna en el seu hàbitat. Dinar en el parc tipus pícnic. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

   

  27 d'agost. Dilluns.

  Denali – Anchorage (385 km)

  Esmorzar a l'hotel. A mig matí ens traslladarem per carretera cap a la ciutat d'Anchorage, la més poblada de l’Estat d’Alaska. Dinar en ruta. Sopar en un restaurantAllotjament a l'hotel Springhill Suites 3* o similar.

   

  28 d'agost. Dimarts.

  Anchorage – Vancouver

  Esmorzar a l'hotel. Durant el matí disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els diferents racons d’aquesta ciutat del nord d’Alaska. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l'aeroport d'Anchorage. Sortida en el vol AC537 de les 15.05 hores. Arribada prevista a Vancouver a les 19.00 hores. Trasllat a l'hotel Fairmont Waterfront 5* o similar. Després del registre a l’hotel, sopar en un restaurant.

   

  29 d'agost. Dimecres.

  Vancouver – Mont-real

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Vancouver i sortida en el vol AC304 direcció Mont-real. Refrigeri a l'avió. Connexió amb el vol AC1912 destí Barcelona. Sopar i nit a l'avió. 

   

  30 d'agost. Dijous.

  Mont-real – Barcelona

  Arribada prevista a les 10.05 hores a l'aeroport de Barcelona. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Air Canada.Barcelona- Monreal- Vancouver- Mognreal. Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió) 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí per les visites.
  • Assegurança Ampliada d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals. 


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència minima de 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació / cabina doble 7.415,00 € 7.195,00 €

  Suplement habitació individual 2685.00€
  Compra Anticipada -220.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 375.00€
  Visat ESTA entrada USA 15.00€
  Visat d'entrada Canadà ETA 10.00€

  Opcional:
  Ossos a Heering Cove 171.00€
  Millora seients en vols internacionals 200.00€
  Descompte pagament total -220.00€
  Telfèric Mt Roberts 30.00€
  Creuer albirament de balenes 155.00€
  Tren White Pass 140.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 100.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 14 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Novembre 2017