Albània i Macedònia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Albània i Macedònia
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Data de sortida: 12 de setembre.
Preu base per persona en habitació doble
1525 €
Albània i Macedònia

Sol·licita el teu pressupost

 • Albània i Macedònia

  Preu base per persona en habitació doble 1525 €

 • Itinerari

  Albània t’ofereix patrimoni històric i preciosos paisatges que encara no estan massificats. L’hospitalitat dels albanesos t’enamorarà i t’agradarà la seva cuina mediterrània. Visitarem el sud de Macedònia on hi ha una interessant mescla de civilitzacions en el que podríem anomenar una cruïlla entre l’Est i l’Oest. Destaquem Ohrid una autèntica perla cultural i natural situada a la riba d’un llac espectacular. Ara és el moment, descobreix-los!

   

   

   

  Primer dia. Dijous.

  Punts d’origen – Barcelona – Tirana

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors d'Alitàlia de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol AZ/79 de les 16.45 hores en direcció Tirana via Roma. Arribada a Tirana a les 23.20 hores. Trobada amb la guia i trasllat a l'Hotel Tirana Internacional 4* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Divendres.

  Tirana – Kruja – Tirana

  Esmorzar a l’hotel. Començarem la visita de la ciutat per la seva plaça principal , la plaça Scanderbeg. Visitarem el Museu Nacional d’Història decorat amb un gran mosaic en la seva façana anomenat Albània, i la mesquita d’Et’hem Beu amb els seus frescos únics. Dinar. Després continuarem cap a Kruja, atracció turística amb unes vistes espectaculars des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional. Aquest basar és el típic mercat oriental que ofereix tot tipus d'antiguitats i artesanies fetes per la gent local de la regió. Retorn a Tirana. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Tercer dia. Dissabte.

  Tirana – Durres – Apol·lònia – Vlore

  Esmorzar a l’hotel. Al mati ens dirigirem a Durres, coneguda pels seus monuments arquitectònics. Visitarem l'antiga muralla de la ciutat, l'amfiteatre romà i el passeig marítim. Dinar en un restaurant. A continuació visitarem l'antiga ciutat d’Apol·lònia i els seus principals atractius: la muralla fortificada de la ciutat, el Prutaneon, el Bouleterion, el Teatre, i el Nympheum. A la tarda, viatjarem cap a Vlora. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Partner Vlora 4* o similar.

   

  Quart dia. Diumenge.

  Vlora – Castell d'Ali Pacha – Butrinto – Gjirokaster

  Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem el nostre viatge per la Riviera albanesa, amb diverses parades pel camí, començant pel Parc Nacional de Llogara. Es considera una de les atraccions turístiques naturals més importants d'Albània. La següent parada serà a la badia de Porto Palermo, on visitarem el seu castell. Dinar en ruta. A la tarda viatjarem al lloc arqueològic de Butrinti, un parc nacional que consisteix en una zona arqueològica molt ben conservada, i que connecta amb el mar Jònic a través d'un canal natural. Després seguirem viatjant seguint el riu Bistrica per veure la deu de l'Ull Blau, un dels Monuments de Natura d'Albània. Arribada a Gjirokaster. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Argjiro Gjirokaster 4* o similar.

   

  Cinquè dia. Dilluns.

  Gjirokaster – Berat

  Esmorzar a l'hotel. Avui coneixerem la ciutat de Gjirokaster, amb les seves principals atraccions, com ara la ciutadella i la casa Skendulaj. Coneguda com La ciutat de Pedra, és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dominada per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Des dels feudals medievals, els paixàs otomans i fins colònies italianes, la ciutat ha conegut diversos governadors i ha inspirat a poetes, escriptors i artistes. Dinar. A continuació viatjarem cap a la ciutat de Berat. A l’arribada visitarem els centres històrics de Mangalemi i Gorica. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Grand White City Berat 4* o similar.


  Sisè dia. Dimarts.

  Berat – Korce

  Esmorzar a l'hotel. Al matí coneixerem la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge. Després, viatjarem cap a l'est del país per arribar a la ciutat de Korca. Dinar en ruta. Un cop arribem, visitarem la ciutat de Korca i el seu museu d'art medieval. La ciutat és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa. Avui dia la ciutat segueix sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejada amb l'arquitectura occidental francesa. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Boutique Hani i Pazarit 4* o similar.

   

  Setè dia. Dimecres.

  Korca – Bitola – Heraclea – Skopje

  Esmorzar a l'hotel. Viatgem a Macedònia en un tram molt agradable al costat del llac de Prespa. La regió del llac de Prespa és un parc natural d'una gran importància gràcies a la biodiversitat i les espècies endèmiques de la zona. Arribarem a la ciutat de Bitola, segona ciutat més gran de Macedònia i amb un patrimoni cultural i històric molt important. Visitarem també el lloc arqueològic d'Heraclea, important ciutat durant el període hel·lè gràcies a la seva posició estratègica en límit de la frontera de Macedònia amb Epir. Després d'aquestes visites continuarem el nostre viatge cap a la capital de Macedònia amb diverses parades en el camí, com un dels cellers famosos de Tikvesh, la regió vinícola de Macedònia. Dinar. A la tarda arribarem a Skopje. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Holiday Inn 5* o similar.

   

  Vuitè dia. Dijous.

  Skopje – Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita a la capital de Macedònia, dividida entre el nucli antic i el nou. El pont de pedra sobre el riu Vardar connecta la part antiga otomana de la ciutat Stara Charshija i la fortalesa amb la part nova. D'interès especial és la nova plaça Macedònia, amb la seva enorme estàtua d’Alexandre el Gran envoltat de molts personatges històrics. També visitarem l'antiga ciutat otomana amb les seves petites botigues, mesquites, cafeteries i restaurants de menjar tradicionalAcabarem la visita en el lloc on va néixer la Mare Teresa de Calcuta. Dinar. A continuació viatjarem cap a l’oest de Macedònia per arribar a Ohrid. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Unique Resort Ohrid 4* o similar.

   

  Novè dia. Divendres.

  Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Visita a peu de la ciutat d'Ohrid, que s'estén en un pujol amb vista al llac. La bellesa del llac d'Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat són protegides com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Acabarem la visita en un passeig en vaixell per poder gaudir d’una vista panoràmica de la part antiga de la ciutat. Farem un passeig amb vaixell amb el qual podrem gaudir d’una vista panoràmica del casc antic de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el monestir de Sant Naum que es troba a la costa sud del llac d'Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants en els Balcans. Gaudirem d’un passeig amb vaixell pels deus del llac d’Ohrid. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Desè dia. Dissabte.

  Ohrid – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Al mati ens dirigirem cap a Tirana. Dinar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Tirana. Sortida en  el vol d'Alitalia de les 16.00 hores en direcció a Barcelona (via Roma). Arribada a Barcelona a les 23.15 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Alitalia Barcelona - Roma - Tirana - Roma - Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’Aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge excepte primer dia per horari avió amb aigua inclosa al àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí durant tot el viatge
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.525,00 € 1.475,00 €

  Suplement individual 270.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 265.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Desembre 2018.