Albi, Cordes i Gaillac: GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Albi, Cordes i Gaillac: GRUP REDUÏT
 • 3 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
440 €
Albi, Cordes i Gaillac: GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Albi, Cordes i Gaillac: GRUP REDUÏT

  Preu base per persona en habitació doble 440 €

 • Itinerari

  El sud de França amaga tresors plens d’encant que no tothom encara ha descobert.  Albi, la més coneguda gràcies a la seva catedral i Toulouse-Lautrec; Cordes, tret d’un conte de fades i el vi de Gaillac, formen un triangle prodigiós que es mereix una visita en forma d’escapada.

   

  GRUP REDUÏT: MÀXIM 30 PERSONES

   

   

  1 de Maig. Divendres.

  Punts d’origen – Albi.

  Sortida dels punts de recollida assignats a primera hora en direcció a la Frontera amb França. Arribada a la bonica ciutat d’Albi, ciutat natal de Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda com la “ciutat vermella” pel color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Dinar. A la tarda, començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal. Destaca especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la Catedral de Sainte-Cècile. Construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’Església Catòlica davant l’heretgia càtara, la Catedral és gairebé tant austera per fora com recarregada al seu interior. Els frescos renaixentistes que en decoren la seva cúpula son una visita imprescindible pels amats de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat pel Vieil Alby, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: El Pont Vieux, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Sopar i allotjament al Grand Hotel d’Orleans 3* o similar.

   

  2 de Maig. Dissabte.

  Albi – Cordes Sur Ciel – Albi.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Cordes Sur Ciel, meravella medieval situada damunt d’un turó. Realitzarem la visita guiada d’aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada, que està envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. A l’hora convinguda, retorn a Albi. Dinar. A la tarda, realitzarem la visita del Museu Toulouse Lautrec, amb més de 1000 obres del geni postimpressionista, entre les que trobarem els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El Museu es troba dins el Palau de la Berbie que pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, son una autèntica bellesa. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de Maig. Diumenge.

  Albi – Gaillac – Castelnau de Montmiral – Puycelsi - Punts d`origen.

  Esmorzar. Sortida cap a Gaillac i visita d’aquesta ciutat de plaers i descobriments. Situada en un meandre del Tarn, cultiva un genuí art de viure. Entre la seva cultura, el seu vi, els seus habitants i el seu patrimoni natural i històric, Gaillac posseeix totes les característiques del típic poble de postals. Coneixerem els seus carrerons plens de vida, amb els seus nombrosos monuments com son l’església de Saint Pierre, la plaça del Griffoul, etc. Continuarem el nostre recorregut cap a Castelnau de Montmiral, poble medieval considerat dels més bells de França. L’encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota son testimonis d’una història i patrimoni que segueixen molt presents. Seguirem el nostre recorregut amb Puycelsi, inclosa a la llista de “Les plus beaux villages de France”, junt Castelnau de Montmiral. Finalitzarem les nostres visites amb un típic celler de la zona. Dinar. En acabar, retorn cap a la nostra població d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.   Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Martorell, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 525,00 € 440,00 €

  Suplement individual 70.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places limitades.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  agost 2014